W ciagu kilku najblizszych dni bede przeprowadzal rozne testy na forum. M.in. sprawdze czy mozna zniesc blokade dla niezalogowanych w godzinach szczytu. Byc moze juz niedlugo wszyscy uzytkownicy beda miec nieograniczony dostep do forum :).
Wersja do druku
W ciagu kilku najblizszych dni bede przeprowadzal rozne testy na forum. M.in. sprawdze czy mozna zniesc blokade dla niezalogowanych w godzinach szczytu. Byc moze juz niedlugo wszyscy uzytkownicy beda miec nieograniczony dostep do forum :).
Oby to cos dalo ; (.
nawet ci niezarejestrowani beda mieli nieograniczony dostep? o zgrozo!! :)Cytuj:
Archarius napisał
Witam!Cytuj:
Archarius napisał
To znaczy że czasami by niemożna było wejść na Forum?.Czy będzie można przez te dni wchodzić na forum..?
P.S
żeby coś dało..
Pozdro
Sopelek
okej fajnie :P bo ostatnio coraz czesciej wchodze na forum :P good job...
pozdro...
moze lepiej zeby ci niezarejestrowani nie wchodzili ;) bo znowu zacznie forum mulic o;
a mi sie zdaje ze to i tak nic nie zmieni. niezarejestrowanych chcacych kozystac z forum juz prawie nie ma. a ciagle nowe rejestracje to pewnie osoby ktore:
dostaja bany za spamy itp i osoby ktore dostaja bany za gejogery:P. oczywiscie jest tez troche ludzi ktorzy sa nowi i dopiero zaczeli grac w tibie ale odsetek takich ludzi jest naprawde maly :)
pozdro FIlip
Jak ktos rzeczywisice chce korzystac z forum, to jakim problemem jest rejestracja? :S
Mam nadzieje, że testy nie będą przeszkadzały w działaniu forum. Jeśli ktoś naprawdę będzie chciał korzystać z forum, to kliknie w przycisk z napisem: rejestracja :P
Moim zdaniem jest to zły pomył aby niezarejestrowani użytkownicy kożystali z forum, no chyba że będzie wyglądało to tak że mogą czytać wszystkie posty i tematy, ale nie mogą się w nich wypowiadać. Myśle że jeżeli niezarejestrowani użytkownicy mogli pisać posty to była by to fala taka jak np. wejdz w ten link tu jest super bot do tibi (a w linku keylogger).
Takie jest moje zdanie, ale zawsze możecie się z nim nie zgodzić, mieć swoje zdanie.
PoZDrO
Niech zostanie jak jest-.- Jeśli komuś naprawdę zależy to się zarejestruje a jeśli jest tylko po to żeby zamulać forum to niech spada.
Pamiętaj że zawsze można sprawdzić ip/host:PCytuj:
Manky napisał
@up
Ale jak ktoś ma nesotrade to ma zmienne ip więc nic to nie da.
mi sie to podoba!! bo czasem sie nie umiem zalogowac ;p pisze ze zaraz przejdzie na forum i nic nie jestem zalogowany;/
Lepiej by było jak by zostało tak jak jest, bo po jak się chce przeglądać forum to co to za problem się zarejestrować, a jak nie zalogowani mogą oglądać forum to jeszcze serwer się przeciąrza:p
No i jak zwykle wiekszosc osob ma racje... Jesli kazdy bedzie mogl miec dostep to bedzie mętlik na forum... Zacznie znowu mulic i nie bedzie milo... Zeby dostac sie gdzies trzeba bedzie czekac bardzooo dlugo...
Według mnie powinno zostać tak jak jest(i tak all tak mówią:p)
Bo ludzie zakładają nowe konta tylko żeby forum mulić ... teraz jest ok.
10% kont poniżej 10 postów
Znowu? jak ono tera nie muli to... . Mi sie jeden temat z 75sec laduje (a neta mam 256) -.-Cytuj:
Fragill napisał
Mi forum aktualnie ledwo zipie. A było tak pięknie. Nie lepiej zostawić wszystko jak było?
moim zdaniem jezeli komus zalezy to sie zarejestruje
nieee plx pozniej po pewnymczasie nie bedzie mozna wejsc na forum bo nooby siedza, a wiem ze najwieksze nooby nie umieja zarejestrowac sie xD
@Up
Jak można nie umieć się zarejestrować? :) Naprawdę, trzeba mieć talent :D