Po dość długiej przerwie udało się wreszcie uruchomić dział download. Działa ściąganie prawie wszystkich plików (w tej chwili nie działąją już tylko klienty, ale być moze jeszcze dziś uda się to naprawić).
Wersja do druku
Po dość długiej przerwie udało się wreszcie uruchomić dział download. Działa ściąganie prawie wszystkich plików (w tej chwili nie działąją już tylko klienty, ale być moze jeszcze dziś uda się to naprawić).
Wreszcie download znowu działa : )
Koniec żałoby narodowej <joke>
Dzisiaj ostatni dzień więc i tak końcówka ; ) Wkońcu poleci jakiś program rozrywkowy co ne ?Cytuj:
Xolo napisał
@topic
Nareszcie! Już nudziło mnie to pobieranie niektórych plików transferem ok. 500 b/s ...
@Archarius
<respect> ; p <joke>
No wkońcu działa zaraz zasysam mapy do tibi
Good, w koncu moge sciagnąc sobie pare rzeczy ; d
Teraz tylko dodawać nowe rzeczy do tego!
Wtedy będzie GIT!
No to chyba koniec topiców "czego download niedziała".
No nareszcie bende mógł sciągac cos normalnie.
A tak to co spowodowało tą awarie jeśłi można wiedziec?
JESTTT wreszcie download dziala!!!! :D Szkoda Arch~, że masz wyłączony system reputacji bo napewno by ci on za to odemnie polecieł :P
WReszcie bezie można wsyzstko normalnie sciagac ^^.
#up
Racja ;)
Niby wspaniale, ale brakuje filmu z wykonaniem Hota :545:
Hehe,a zauważyliście że forum też zaczyna być po polsku? :D
Wreszcie mozna sciagac cos z downloadu thx ze uporales sie z tym problemem :) :) :) :o :o :eek: :) :) :) :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Cytuj:
deathplanter napisał
Co do tego, to tłumaczeniem zajął się Barpel. I nawet już skończył to robić, zostały już tylko takie małe angielskie teksty, które są prawie nie zauważalne podczas codziennego przebywania na forum.Cytuj:
Azazel Warrior napisał
No, ale w tym temacie mieliśmy przecież gratulować ponownego włączenia download'u : )
Nareszcie. DONWLOAD DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Szu piaszesz że czegoś ci brakuje ciesz się że wogule można ściągać.
a ja mam pytanie kiedy w tym donloadzie pojawi sie jakis aim bot ~~? ;> sa rzeczy do afkowania leczenia itp to nie mowcie ze aim boty sa stf plz odp jakiegos moda ;)
w nowym TBI jest aimbot - polecam zapoznac sie z readme... -.-