Oficjalna strona Tibii oglosila wlasnie przerwe w dzialaniu. Prawdopodobnie przeprowadzane sa jedynie kosmetyczne zmiany i wkrotce wszystko wroci do normy :)
Wersja do druku
Oficjalna strona Tibii oglosila wlasnie przerwe w dzialaniu. Prawdopodobnie przeprowadzane sa jedynie kosmetyczne zmiany i wkrotce wszystko wroci do normy :)
a już panikowalem... wyglada na to, ze nic sie nie dzieje :D
szkoda.... chcialem zobaczyc jak szwedy na Kyrze miotaja ; )
Zajmijcie sie lepiej TBI juz wstekaja wszyscy ;P
pewnie jakis swiateczny szablon ;p
Wreszcie zmienią wygląd strony a już miałem se postać na kyrze zrobic pech :(
hehe... i ci co graja na new serwach maja spokoj :D
Miło miło zobaczmy co sie zrobi ze stronka ;p:p :)
To powinna być przerwa na ustawienie możliwości gry FACC na nowych serwach :D. Niestety jeszcze będzie trzeba poczekać jak zwykle. Już mi się nie chce...
popieram:D juz tyle czasu mija a TBI nie maCytuj:
Lord Tex napisał
wątpie żeby to były zmiany wyglądu stronki raczej to mają jakieś debugi
a hcialem zrobic postac na celescie... trudno :(
... kurwa a mialem zrobic rook muła ;//
wygląd na święta zmieniaja:) (byle na ładniejszy niz jest;p)
tibia.com ma problemy z "chodzeniem" od rana. osoby ktore zakupily dzis pacca przez tibia.com(np. ja) jeszcze nie otrzymaly zadnej informacji na ten temat. z 3 paccow ktore dzis qpilem, tylko 1 zostal zatwierdzony-o 2 pozostalych sluch zaginal... fu** the cipsoft...
Ufffff A juz myslalem ze nie zaakceptuje pacca :)
mam nadzieje ze szybko bedzie stronka ;)
Ps. Cos sie dzieje z waszym download bo cos nie da sie prawie nic sciagnac ;/
Ps2. TBI oby szybko bylo nowe!! bo nie chce mi sie pallem podnosic spearow ;[
z tym zgoda i jeszcze jeden bladzik na stronie od dzis godziny 3-4 na stronie tibia.com nie wyswietlalo po lewej stronie ile osob jest on line i ile jest swiatowCytuj:
Crowley napisał
kolejny to to ze czesc guildi na new serwach zostala skasowana niewiadomo dlaczego ( to dotyczy tylko strony w grze nadal wyswietlalo obecnosc w nie istniejacej guildi :p
heh ciekawe co zrobią bo strona już od 3-4 godzin nie działa ^^
BTW. Kiedy FACCe beda mogli wejsc na new wordls ?? (odpowiedz na PM plx)
mam nadzieje ze za niedlugo bedzie czynna bo musze se new chary porobic :D
No nie a ja akurat chciałem sobie zrobić nowy charracter :666: :544: . Mam nadzieje że wszystko szybko wróci do normy !
coś mi się widzi że może będzie nowy wygląd strony :P bo jak zaczołem grac w tibie tzn. w 2003 wakacje(wiem że puźno) to był ten sam...pożyjemy zobaczymy
Juz dziala
ja też : )Cytuj:
pLuToN napisał
ciekawe co wymieniają :]
na erig.net...
są ciekawe statystyki tera :o
Coś tam z Galany... : )
Mam nadzieję, że szybko to zakończą.
To już któryś w ostatnim tygodniu raz (drugi?), ale pierwszy za którym nie da się wejść bokiem.
EDIT: Stronka nie działa (główna) ale można już wejsć bokiem :D
www.tibia.com już działa i wszystko wróciło do normy, jednak nowego wyglądu strony nie ma :(
:) Tbi Tbi Tbi plx :D musze podgonic qmpla w mlev :D a co do tibi com to czekam kiedy sobie zagram na new serwach qmple z pacc jush poszli chcialem zerknac jak sobie radza a na tibie ne moglem wejsc le szczescie jush ok :P
Mi jakoś nie działa ;/
Nie wiem co jest grane:(
Mi do szczęścia trzeba tylko auto loga :P
TBI PLX bo odechciewa mi sie w tibie grac :D:D:D
mam nadzieje ze bedzie przed sobota ;/
TAA PRZYADA SIE TBI BO PRAWDE MOWIAC TERAZ NIC INNEGO MNIE NIEINTERESUJE A ZAMIAST TIBIA GG MOZNABYLO ZROBIC TBI :p POZDRO!!:D
TBI pls :
-Knightci musza zrobic 4 m lvle
-Magowie 20 bp hmm
-Palkowie 100 dysta
-Druidzi 10 bp uh sobie
Wiec Fast Fast Fast !
Wie ktos dlaczego Tibia.com przez mozzille mi nie dziala?
Jak odpalam Z IE to all ładnie chodzi.
P.S Powinny się posypa warny z tymi topicami TBI...
eh znowy cip nawala :(
żadne świąteczne wyglądy problemy mjeli i tyleCytuj:
Bartoloo napisał
Całe szczęście, że juz tibia.com działa ufff... Bo zalogowałem się na moją postacią u kumpla, a on miał keyloggera i bałem się, że nie zmienie passów do chara. :P
no to pewnie jakies uszkodzenia zpowodowane nowymi serverami, ale juz all is all right
napisze mi ktoś czy już działa ? bo mam wolnego neta i szybciej mi tu ktos odpisze niz mi sie wgra tibia.com :P
ktos ma taki sam nick jak ja -.- dobrze ze ma juz bana XD
siem a czemu mi jeszcze nie chodzi tibia.com a wszystkim moim kolegom chodzi lajtowo? u mnie nie ma takiej strony bladwyskakuje;;/ pomuzcie co mam zrobic zeby byla tibia.com;/:confused:
1 nie odświeżaj raczej starych newsówCytuj:
dzidek1234 napisał
2 używaj słownika
3 to przez twojego neta
hjkfkljgflfdlj