uwaga ankieta
Wersja do druku
uwaga ankieta
dupnij se monsterka bratku:dancingpepe:dancingpepeez
:gozdyra
lubelski full gul gul
wk dzik smakuje jak guwno najgorsze, typowe takie syntetyczne smaki co nawet nie proboja nasladowac prawdziwych smakow, monsterek idealny dla dzieciaczkow bo ma milion smakow cukierkowych soczkowych. redbul dla chorych pojebow bo trzeba byc pierdolnietym zeby placic tyle za energola.
bepowerki czesto sa fajne smaki i giga tanie. tiger smakuje jak guwno ale przynajmniej kiedys byl tani tera jest drogi i paskudny. black mojito fajny energol ogolnie blacki w miare gitez ale nuda straszna.
ja jako dzieciaczek lubie se najbardziej dupnac monsterka white pineapple
ja redbulki najczesciej wale bo mi najbardziej smak podchodzi i tylko klasyczne wale z dobrych to jeszcze tigerki spoko i rockstary tez wchodzą. W niemcowni redbulek maly kosztuje jeden ojro wiec nie jest tak drogo. Kiedyś waliłem energole na potęgę ale teraz od czasu do czasu(może raz w miesiącu się napije) chyba że jadę w jakąś długą trasę 700km autem to wtedy potrafię 4-8 sztuk wyjebać xD
raz na rok redbula
:szczescboze
nie pije słodkich napojów i tego wam też życzę pozdrawiam:szczescboze
nauczylem sie od niedawna 1 monsterka dziennie, cala tęcze pokolei xD
ale najlepsze są nitro, a najnajlepszy brzoskwiniowy nitro <3
preferuje klasyczny smak energola, chociaz raczej nie redbulek tylko jakis tanszy zamiennik , no i koniecznie z cukrem.
po bezcukrowych mnie tak jakos łeb dziwnie napierdala
black czerwony z biedry za 1,99 na promocji
scukrem
pomoglem? daj █
pojebani jestescie ze to pijecie pzdr
wszystkie te enrgetyki smakują jak guwno totalne i bardziej jebią wątrobę niż 20 lat picia wódy :szczescboze ale żeby kupować cokolwiek związanego z jakimiś jutuberami, to już w ogóle trzeba mieć coś z głową :borek
mam nadzieję że pomogłem :xavi
szach-mat
Załącznik 388547
gdzie można takiego korwinka dostać?
dobra Tibiarz nie pierdol, bo sam piłeś Turbo Grosika :kappa
Załącznik 388550
Picie czegoś co ma mało cukru a jest słodkie to :warn