Jak w tytule :santapepe
Wersja do druku
Jak w tytule :santapepe
dej
a innym nie dawaj bo oni sa szczesliwi w swieta :oburzony
nawzajem :szczescboze
A tej kurwie to w ogóle nic nie dawaj ostatnio na siłowni go podsłuchałem jak mówił że wejdzie tu w nowy rok tylko żeby dostać odznakę i że jebać torga
:reeeeeeee:batyr:szczescboze
Jestem
dejta :probierzez
wesolych mikolajkuw :peepolove
:peepoparty
Sto lat
:pepeweed
Nie zasługujecie
:santapepe
:feelswowman
:poggers przesyłam uściski dla motha:peepolove
Dziekuje Pan Admin
:santakekw:santapepe
Wesolych
tez hce
dej
troche spozniony ale jestem wesołych świąt
no i nie dal :pepehands
za darmo to biore
spóźnilem się...
torgiem się jest, a nie bywa, do zobaczenia za rok :xavi
Polecam plutonowi jak chce zarobić i inne mody emiko na przykład zendol ty wciąż dziewica analna? Nie chcesz ze mną ja Górny Śląsk spełnię twoje najskrytsze marzenia możesz wziąć emiko do pomocy Kamasutra to legenda u mnie.
Należy dać na patent vbulletin Ameryce za 500 kk $ na start dadzą 250 policytowac z Niemcami piszcie priv mam takie pliki że to pieniędzy nie warte ile by było ale takie czasy mam na przykład certyfikat google czy country ducklando oraz waterfloo
:psyduck
Choroszcz
kurva dajcie pierwsza odznake przeciez bylem onlajn
a czy to nie pan obrażał WCz. Roberta Lewandowskiego :lewy i życzył mu kontuzji? :hmm
@Decretis ; wiesz co robić, a właściwie czego nie robić :probierzhehe
DAWAJ KURWA
dura lex sed lex
Ehh już piąte święta w pandemi nie przy wspólnym stole. Co prawda każdy ma aktualną dawkę z tej jesieni i test negatywny, ale dla własnego bezpieczeństwa składanie życzeń tylko przez telefon. A jak u was zdrowo?
ale ja kurwa bylem nawet posta mam o tej godzinie w wigilie co do huja halo @Decretis ;
niech wam sie przysni trzy kilo wisni
kurla zapomnial zech
:santakekw
I tak od 1 stycznia forum znika więc można rozdawać odznaki :feelsokayman
nie obiecuj
miło się z wami torgowało:prayge :dancingcoffin:szczescboze