bo święta są super
Załącznik 387957
Wersja do druku
bo święta są super
Załącznik 387957
We sumie fajna moda, zróbmy se wszyscy żabie czapki :poggers
:feelsspecialman
Przecież jest wesoły Pepe :peepogiggle
:lewy8s
:santakekw:santakekw
:tadek
ja czapkę noszę cały rok
:peepogiggle:peepogiggle:peepogiggle:peeposhy
:santakekw
nosiłem czapke przez ponad 10 lat jak zdjąłem to lament że była dobra
:kekwstop:szczescboze:urban
thx
Nie mam pojęcia, ten avatar jest tak stary że nie pamiętam skąd go wziąłem (tzn. pamiętam, że ukradłem jakiemuś użytkownikowi forum ale co to było za forum to nwm, na pewno nie tibijskie i nie polskie). Google nie chce mi go znaleźć w necie nigdzie poza moimi profilami :monkahmm
Chciałbym poznać kiedyś co to za kadr, ale musiałbym się pewnie cofnąć w czasie jakieś 20 lat. Wielokrotnie próbowałem znaleźć oryginał, ale nie udało mi się. Szukałem po teledyskach, filmach/serialach (nie jakoś dokładnie, bo nie chciało mi się oglądać filmów, które mogłyby mieć taki kadr xD), okładkach albumów i nic :zaba Może zrobimy konkurs, kto znajdzie jakieś informacje skąd pochodzi ten avatar wygrywa puchar torgowy (logistyką zajmie się Pluton).
Piękna świąteczna wyverna, dziękuje Pan Admin:peepoparty
trzeba wezwać @Tibiarz za puchar zrobi wszystko
:szczescboze
Załącznik 388098da rade czapeczke:feelswowman
daj czapke pls
Kurwa sami se zróbcie swieta w tym roku odwołane trzeba grać w grę
https://edytor.devrj45.pl/
ale z zajebista dziekuje <3
a mógłbyś jeszcze jedną czapeczkę prosze?:pepehands:peepolove wygląda 100/10
Załącznik 388106
Ja napiszę tak feler zawsze będzie się wywyższać bo co mu zostało jak silniejszy jest gnębić to oni lubią suchy jak można być zarazem lizusem dupowym męskim a zaraza confa za to jest niekończąca męczarnia bez przerw . Jak Cię Szatan dopadnie to nie licz na moje słowo otuchy
Hat of the mad?
ale kurwa mam czapeczke i co lyso wam tera :dancingpepeez:dancingpepe
naciesz się tą czapeczką bo już niedługo...:sadge:pepehands
Równo 13h i 58 min donowego rokuzakończenia żywota forumka :monkas ciekawe kto napisze ostatni post