Taka jest prawda.
to my uzytkownicy tworzymy tu tzw kontent w jezyku potocznym, oprocz Tibiarza.
Jebac was na leb, a jak dostane bana to tylko potwierdzi moja hipoteze.
SPOLECZNOSC mowi to wam cos? nie pozdrawiam.
Wersja do druku
Taka jest prawda.
to my uzytkownicy tworzymy tu tzw kontent w jezyku potocznym, oprocz Tibiarza.
Jebac was na leb, a jak dostane bana to tylko potwierdzi moja hipoteze.
SPOLECZNOSC mowi to wam cos? nie pozdrawiam.
o ty chuju bobrze. jako moderator forum młodzieżowego golfistów katolików czuje się oburzony :oburzony
:kekwait
wypierdalaj atencjuszko dawać dupy murzynom we francji bo tylko do tego sie nadajesz polska kurwo
wypieradlaj szmato ktora to do mnie pisala nick ruda bonica zajeabala mnie na dwarfach ostatnio raz
czarek weź się opanuj
i decretisa to ty szanuj :feelsokayman
Za karne nie banować, niech się dalej męczy
ty kurwa gnoju
tak, to sto procemt prawdy, byłem tym spolecznosciem
a co zrobil?:confused
od początku mówiłem że to czarek a nie zendolka
Gieksa, Górnik dwa pedały :pepega
Haha niezle zaskoczenie ten temat, miałam ten słynny blackout :easterpepe o 16 xD zdarza się :ez ale się posmialam z odpowiedzi więc gitarka. A i dla Decretisa serduszko wiadomo :peepolove
:residentsleeper
Mało Ci, przecież cię wymieniłam -.-
ale jestem super ale mu dopiekłam o jesuuuuuuu
kurwo jebana co najwyzej mógł bym cię opluć murzyńska dziwko myślisz że ktokolwiek poza czarnym orangutanem by na ciebie spojrzał chora psychicznie ćpunko której koleżanka nasrała na mordę pierdolona kałowa księżniczka. Później cię taki czarnuch zaleje przyjedziesz z tym mieszańcem pierdolonym do polski jak już mokebe spierdoli ni to frnacuzem ni polakiem wyrzutkiem społeczeństwa i jedyne czym się taki mały kawałek gówna będzie mógł pochwalić to tym że nie zna ojca i ma matkę kurwę. Po chuj takie odpady społeczne jak ty w ogóle żyją.
zembol, ale ty to tak zuzyta jestes, ze juz wymagan nie za bardzo mozesz miec :easterpepe:czesny
:oburzony
poleciał redbag
chyba trafiłam w czuły punkt xD
Nie no dobra, to jest w sumie przykre. Kto cię tak skrzywdził? Może zachowuje się teraz jak matka Teresa, ale chce pomóc :monkahmm naprawdę, bo taka ilość pomyj na obca osobę musi świadczyć o głęboko skrywanym bólu i żalu. Wybacz, że si o to pytam, ale czy nie miałeś złych relacji z mamą? Albo doszło do rozwodu bo na przykład zdradziła ojca. To by mogło dużo wyjaśnic. Przykro mi, że tak się czujesz i życzę dużo zdrowia.
:pikachu
A te złą energię przetransmutowalam jako napęd dla siebie, a resztę wysłałam z powrotem więc powodzenia w spaniu. Nie mogę być w 100% matka Teresa ;)
dzień bez obrażania, dniem straconym
1000% zgody dorzucam swoje 3 grosze przypominając legendarny freestyle by danjelek:
by danjelek
na gurze ruze na dole jeż
hann to cwell a pikolo też
wchodze na torguwe
cos mi nie pasi
matka haana
do mojego huja sie łasi
polowa zbanowanych
tutaj se jest
pikolo to kurwa
i jebany pies
na uslugach rzyduw
wyszedl z piwnicy
haan szmata jebana
na huju mi cwiczy
a teraz rapik na szybko
huj ci na kurwe i jebac ci starego
to moje motto od dzisiaj i huj ci do tego
haan i pikolo mysla ze sa fajni
sa tylko w warnach bardzo wydajni
na huj na ten kabaret jebana szmato
wypierdalaj skad przyszedles bo chce miec spokoj na lato
spokojnie spokojnie moze dostane bana
ale bd mial satysfkacje ze pojechalem zwyklego BANANA
mlotek po lewej i szpadel po prawej
LEPIEJ UWAZAJ BO NIE DOZYJESZ KOLEJNEJ NOCY CZWARTKOWEJ
LEJE CI NA MORDE JEBANY PEDALE
TWOJA MATKA NADAJE UTOPIONA W KALE
ps.
z3ndolka a masz jeszcze insta? mi sie bardzo podobala seria z psychiatryka czy jest szansa na powtorke tych vlogow?? <3
I jeszcze polecam podcast @whatever, tam zapraszają onlyfansiary i jest typ głoszący, że zona nie ma głosu, tam bendez czy jak on ma znajdzie ujście frustracjom, klepiąc się po jajkach z innymi z tego sortu i pisząc ale qrwy głupie dz1wki nienawidzę ich, robiąc sobie przy tym dobrze do filmików na cornhub z ich udziałem i nakręcając biznes. Pzdr bez odbioru
@Decretis ; kotku daj mi perma nie chce tu być serio xd załamke tylko łapie. Ale w serduszku będę cię miała i niektórych zawsze :peepolove
az mi sie klasyczek przypomnial
https://www.youtube.com/watch?v=v3zt7RmKv7s
Ja spadam a wy dajcie trochę laby dla benzera teraz będzie miał trudny okres pa
sory
jak boglut do małpiszonów wali kuca, to do juleka też pewnie nieraz było śmigło kręcone więc pewnie chłop po prostu nie wie jak zagadać, a księżniczka obrażona :lewyohyou
prze/mek przywoluje cb do porzondku
el rodriguez jest pod mojom ochronom tylko no jest lekko uposledzony i ma fas, normalnie to my coomple. zaraz by wystrzelil z tekstem, ze ja napisalem tyle, a on tyle, ale chyba teraz tego nie zrobi co najwyzej sie zesra lance egejn, ale i tego chyba nie zrobi skoro juz o tym wspomnialam takze ma male pole manewru (dwie sciezki wyboru dla takiej osoby) ale jak mowilam, trzeba byc wyrozumialym dla osob z niepelnosprawnoscia intelektualna :prayge
chodzi o to że się brzydze kurestwem a ty jesteś żywym tego przykładem jezdzisz sie pruć do francji z murzynami, dajesz dupy po kiblach na torgowych mitingach chłopom których pierwszy raz na oczy widzisz i na 100 procent dawałaś dupy za ćpanie rękę sobie dam uciąć że tak było do tego się tym kurwa chwalisz na forum internetowym jesteś gorsza niż dziwka bo to robisz za darmo a dziwka się przynajmniej ceni. Szkoda na kurwiszona szczępić ryja pierdol się nara.
to się przestań logować zamiast lizać jajca do administracji o perma ty atencyjna kurwo
dobra ostatni raz do ciebie pisze ty kurwo obsarana przez koleżanke niektórzy ludzie pracują a nie siedzą kurwa w psychiatryku albo dają dupy za hajs w godzinach wieczornych i sobie z rana postują jakieś wysrywy
ale pospolite ruszenie boglutowskie :glik
nie no, aż tak to nie :lewy8s
Kiedy będą awardsy?:monkas
bez kitu wole francuzika z aspergerem mowiacym w 5 jezykach niz jakiegos benzera polacka
i hui wie o co tu biega tylko zerknelam okiem
smierdzoncego i sfrustrowanego bez radosci czy jakiejkolwiej wartosci w sobie :dancingpepe
xD typ sie zesrau i smierdzi
nie ty bo my coomple i sie kochamy buziaczki
@Decretis ; daj odznakę torgowy ruchacz
a bluze odzyskales