monk
niewiarygodne
Wersja do druku
monk
niewiarygodne
https://www.youtube.com/watch?v=DMzXYOz6o7I
Trochę WoW'em mi to zalatuje. Tam wprowadzili Pandarena rasę i Monk'a - klase.
W ogóle jak patrzę na YouTube Cipsoftu to mam wrażenie, że to ciągnie kilku dziadków. Ale fakt, że to nadal na siebie zarabia od 97' to coś niesamowitego.
ciekawe jak się tym będzie pizgać pewnie spróbuje
wiedzialem ze fist fighting mi sie w koncu przyda
ja pierdole byc takim monkiem w tibii toa ja nawet nie
Ale mają tępo, idą jak dzik w paśnik :kekw
jak im to wypali to bedzie jak ze wszystkim co im wypalilo beda dusic do konca no i jak dodali 1 to pewnie dodadza wiecej moze to krok w dobrym kierunku?
ciekawe jaki bonus z 5 voc hunta bedzie xD
You see yourself. You are a monk.
Jakiś torgowicz nakręci/napisze recenzję tego jak wejdzie? Czy jedyna szansa na to w tym niedawno spamującym swoimi filmikami tu typie?
az se chyba zahunce monka :poggers
Nowa procesja, pielgrzymka na Isle of Mists
Mój kolega jest akurat Monkiem i on bije z łapy a ja jestem druidem i walę z różdżki
MonkaS
ciekawe czy kutasiok bedzie mial suport na monka w release day
https://www.youtube.com/watch?v=OwkQ_7_447A
Jak ktoś dawno nie grał (jak ja) to polecam ten filmik. Oesu jak bardzo ta gra odjechała od pierwowzoru i jest pay2win, w ogóle to nie zachęca do powrotu :oburzony
ale przecierz druid paladyn co kaplan:pikachu 0/10
kufrwa to juz mogli zajebac nawet jakiegos nekromante co by summony potenzne wyciagal z ziemi
będzie grane kapucynem :pepeweed
ciekawe jaki będzie przedrostek na promocji
Myślę, że to była zbyt duża inwestycja w przepisanie kodu zdechlaka żeby na Monku się skończyło. Teraz co update lub co dwa będą dodawać nową profesję. I dobrze, w końcu coś ciekawiej :feelsokayman
Ciekawe czy specjalnie dla @moth ; zrobią fishermana :kekw
Kolega jest akurat monkiem, to on wali z fista, a ja jestem wędkarzem i walę z wędki.
na fishermana mam caly czas jeszcze eleganckie skrypty na na komputerku :poggers
ale teraz w path of exile bedzie ascendencja rybak to nie musze na tibie czekac zeby wędkę zamoczyć
mogli by tak co rok dodawać nową profe to by może tibia odżyła i zrobić servery bez mozliwosci transferu
Nie zrobią żadnego retro serwera, bo nie zarobią na nim więcej niż dostają z procentu od każdej świni na Tibiantisie :lewyohyou
ciekawe ile tibia coinów będzie kosztowała zmiana profesji, żeby biedni gracze nie musieli klepać monka od zera
Puszcza nowy serwerek to się zajedzie takim 2137:2137
poczulem smak herbaty ze szkolnej stolowki
Póki co stanęło na tym że innych nowych vocek nie będzie, zmiany profesji też nie i bonusu do expa w 5 też nie xD może jak się zabije z fista minosa na górce na rooku i zrobi z tego chara monka to odblokuje się tunel do spike sworda? :monkahmm
imo oprocz medialnego poklasku to chyba chuja bedzie z tej profesji, w takiej 7.4 nie wyobrazam sobie kolejnej profesji, tym bardziej w balansowanej od przeszlo dekady tibii
w koncu power ring bedzie mial znaczenie:ez
kiedy ten mniszek wchodzi :zaba
pod koniec luta maja byc zewnetrzne testy
alos ciekwa jaka cena :pepezyd