Elo mam pierwsze arkusze maturalne na ten rok, piszcie pw jak chcecie. Rozprawka o przedwiośniu bedzie wiec sobie przypomnijcie co symbolizują szklane domy
#najnowszewycieki #wyciek #matura #matematyka #język #polski
Wersja do druku
Elo mam pierwsze arkusze maturalne na ten rok, piszcie pw jak chcecie. Rozprawka o przedwiośniu bedzie wiec sobie przypomnijcie co symbolizują szklane domy
#najnowszewycieki #wyciek #matura #matematyka #język #polski
rozdarło mnie o jak sosnę
@Evidence ; jak tam forma w tym roku??
Słowa kluczowe dla podbicia pozycji w wyszukiwarce.
Matura 2024 znamy odpowiedzi! :monkas
Wyciekły pytania maturalne 2024.
2024 Matura - Wyciek.
Arkusze maturalne 2024.
Maturzyści, matura, odpowiedzi, wyciek, arkusze.
Co na maturze 2024?
Znamy odpowiedzi maturalne!
Rozprawka matura, Dziady, Chłopi, Wesele, Szymborska, Reymont.
Izabela Łęcka, Jacek Soplica. Matura 2024.
Arkusze, wycieki, pytania, przecieki dostępne w dziale Premium.
Jak zdobyć dostęp premium?
Paypal: Płatne subskrypcje – TORG.PL
Blik, VISA/Mastercard, Przelewy24: https://patronite.pl/patronuj/torg-z...osob-platnosci
Maciej @Boryna;
moth — Dziś o 21:18
dajcie komentarz w temacie maturalnym dla zasięgu
Łęcka to kurwa była, taka rasowa jak kacperek :senorkekw
Można więcej info? Stresuje się jutrzejsza matura :/
Mowisz i masz mordo
Załącznik 383568
To teraz na Polskim nie piszę sie o pokoleniu JP2?
na wikopie juz 15 osób się zgłosiło, dałem im do powtórzenia na jutro przedwiośnie, szczególnie tematyke szklanych domów i lalkę
:moth
https://cdn.discordapp.com/attachmen...e1939c38dd096&
rano to będą dziesiątki takich wiadomości :peepogiggle
Trzeba było dorobić jakąś historię, że matka pracuje jako kurator oświaty czy inne gówno. Coś wymyśleć o tym, jak to jest drukowane etc. Tak ograć, żeby brzmiało wiarygodnie i że będziesz o którejś tam mieć do tego dostęp, bo masz kordy do portalu edukacyjnego czy coś w ten deseń.
kurwa gicie większość szkoł te arkusze ma dopiero jutro, ale ja pracuję w takiej na totalnym zadupiu nam rozwozili już dzisiaj wieczorem. ale jutro rano jeszcze kontrola plomb i dopiero po kontroli bede rozsyłać
daj te arkusze w końcu:oburzony
pamietam jak sie stresowalem przed polakiem i moth mi podal temat rozprawki
dzieki niemu skonczylem prestizowy kierunek i pracuje teraz w korporacji
No i nie trafiłeś, bo były dziady i motyw złotego rogu w weselu
jezu cale szczescie, spac nie moglem bo sie balem ze komus faktycznie pomoglem
przed nami majsa i anglik to się tera postaraj moth:feelsokayman
masz coś z niemca kolego? bo pyta brat kolegi teściowej psa ojca mojego szamana:maskot
Co na matmie będzie?
wlasnie dostalem arkusze z matmy, zaraz rozwiązuje i wrzucacm rozwiązanai na torg premium, jak ktos potrzebuje to mam kilka kont premium do rozdania na discordzie
przecieki matury maturalne 2024 matematyka arkusze pole walca koła trapez etrapez darmowe poziom podstawowy
DZIĘKI POMOGŁY TE ARKUSZE W 80% MASZ MOŻE Z ANGIELSKIEGO COŚ??
Ta, trzeba będzie opisać co znajduje się na obrazie.
Załącznik 383609
w ogóle to czemu się tak spuszczają nad tą maturą, że jak są przecieki to jest anulowana czy coś xd jak w dzisiejszych czasach to taka maturka do wyjebania bo nic nie znaczy jakaś wiedza ogólna, której i tak potem nie używasz
W ogóle nie rozumiem czemu co roku jest taki szum w czasie matur. Sprawdzian jak każdy inny (a nawet łatwiejszy niż klasówki) z tą różnicą, że wszyscy piszą to w tym samym czasie.
bo jest taka otoczka tworzona chuj wie po co
Fajna pomoc, szanuję że przypłaciłeś to dyskwalifikacją bo zapomniałeś swojego PESELa ze zdjęcia usunąć :notbad
zapomnialem jaki jest wzur na pole trujkomt(tak serio to nie ale za dlugie story wlasciwe a wazny jest tylko konsensus) i se tak patrze na ten trujkont i patrze i kurwa
https://i.imgur.com/mTOmBZm.png
kto wiedzial ze tak sie da zrobić
:psyduck
ja wiedzialem ale zapomnialem i bo w szkulce nie bylem od 40 lat i jak se przypomnialem to az sie przyjemnie zrobil
:moth