Z racji tego, że wczoraj był 20 kwietnia (4/20) czyli nieformalne święto jaraczy pokrzyw, robie sondaż wśród społeczności. :hidethepainlewy
Czy zielsko powinno tak samo dostępne jak żuberek w sklepie
Wersja do druku
Z racji tego, że wczoraj był 20 kwietnia (4/20) czyli nieformalne święto jaraczy pokrzyw, robie sondaż wśród społeczności. :hidethepainlewy
Czy zielsko powinno tak samo dostępne jak żuberek w sklepie
Nie widzę żadnego powodu, dla którego alkohol miałby być faworyzowany prawnie bardziej niż skun.
Załącznik 383462
powinno być legalne dobry zastrzyk dla gospodarki
ofc jestem tez za tym zeby normalnie ostrzegac o szkodliwosci jak te komiksy na paczkach fajek
od 21 jahre ol alkochol podobnie
choc alkochol jak dla mnie to do wyjebania powinna byc jakas licencja dla koneseruw tylko ze wgledu na walory smakowe a nie unba gunba. problem z alkocholem jest taki ze nidyrydy go zbanowac :lewy
większość narkotyków powinna być legalna, przecież nikt Ci tego nie wpycha do mordy, tylko sam decydujesz, czy chcesz
skoro ćpanie jarania ma być legalne to jakaś psylocybinka też powinna
Nie może, bo o czymś raperzy i reggae'owcy muszą nawijać
Bardzo zdrowe i odżywcze, szczególnie dla mózgu
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Na pewno nikt nie ma w tym interesu, żeby została nielegalna :feelsokayman
nie namawiam, lecz powtarzam w kółko :ez
jak zalegalizują to z miejsca otwieram coffee shop gdzieś w polsce i jajcami do góry będę leżał i zarabiał na ćpunach
alko i trawsko legalne od 21 roky zycia
Od 1 dnia życia chcącemu nie dzieje się krzywda :prawak
W Europie Holadnia ma legalne ziółko i dwa kraje ościenne Czechy i od niedawna Szwaby, teraz czas na Polskę :pepeweed
kiedys tak myslalem, po latach zmienilem zdanie jak poczytalem historie np. o oxycodonie jak zniszczyl zycie setkom tysiecy ludzi w usa
imo legalne poza ziolem powinny byc tylko psychodeliki typu lsd/dmt, a wszystko co uzaleznia fizycznie jak kokaina/feta/heroina to guwno ktore lepiej zeby pozostalo na czarnym rynku
co ty pierdolisz hera zajebista nic nie uzależnia @Gollum ;
też uważam że marihuana i grzybki legalne a reszta do pieca dlaczego zakazywać czegoś co rośnie w ziemi
akurat w niemczech musisz byc rezydentem od co najmniej 6 miesiecy i mozesz sobie co najwyzej wyhodowac do 50g ziulka na wlasny uzytek, handel nadal jest nielegalny.
alternatywnie od lipca mozna dolaczyc do klubu gdzie wraz z czlonkami tej spolecznosci wspolnie hodujesz roslinke, roznica jest po prostu taka, ze nie w swoim domowym zaciszu. rowniez trzeba byc rezydentem :nazipepe
ale by oddał taki hektar zielska :pepezyd
nie wiem, u mnie od 1 kwietnia w niemczech jest legalna i essa:pepeweed
Precz z ćpunami i grubasami, cukier też powinien być nielegalny
Przecież jest legalna kupujesz receptę a w aptece narkotyki
To prawda te receptomaty nic nie weryfikują
aptekarskie jest legalne tylko wychodzi troche drozej niz to uliczne, ale przynajmniej wiesz co jarasz
bardziej zajal bym sie testami na narko podczas jazdy samochodem. Jak w przypadku alko mamy promile ktore jasno pokazuja czy alkohol wplywa na jazde tak w przypadku jarania mamy wskaznik JEST/NIE MA jak na tescie ciazowym. Szkoda tylko, ze mogles jarac 2 dni wczesniej i nie ma to na dzien dzisiejszy wplywu na twoja jazde, a testy wychodza pozytywnie i trzeba sie uzerac przed sadem pol roku, a przez ten czas nie masz samochodu :kekwstop
imo mocniejsze apteczne jest albo na mnie tak działa i też się nie trzeba użerać z jakimiś sebami co ci mandżur z pakietu mogą podbierać, tylko masz uśmiechnięta panią farmaceutkę i tyle za ile zapłaciłeś
borze jak ja nie lubię narkomanuw. szczegulnie za kułkiem. jebać grubasów i zdrajców ojczyzny takich jak bolek cwel.
ćpuny do gazu
według mnie tylko łodygi do żucia powinny byc legalne reszta to zło
joke jaram 17lat
i kryształ w cukierkach
wszystko używki łącznie z kawą, herbatą i cukrem powinny byc nielegalne