Za radą tego darmozjada i wroga wolnego ludu Torga zakładam ankiete, licze na wasze wsparcie towarzysze.
*Ma ładnie przeprosić Dekrentisa za to że zaniżał poziom, ucięło przez limit znaków.
Wersja do druku
Za radą tego darmozjada i wroga wolnego ludu Torga zakładam ankiete, licze na wasze wsparcie towarzysze.
*Ma ładnie przeprosić Dekrentisa za to że zaniżał poziom, ucięło przez limit znaków.
nie łudź się kolego, grimka też mieli wyjebać i co
xolo na madagaskar
Jeśli lud ma decydować czy zmieniać mu nick, to niech też zdecyduje na jaki :P
Nie bo Wielki Wuc Administrator Naczelny Torg.pl przystał na moją porpozycje, a więc zatwierdził, ale potem postanowił lecieć w chuja, jak to ma w zwyczaju ten dyletant, oszust, darmozjat i nihilista, splamił urząd poraz kolejny i nie jest już godzien nazywać sie Wielkim Administratorem :pepehands
@Decretis ; jakiś bład w ankiecie jest i nie wyswietla sie trzecia opcja, prosze naprawic :feelsokayman
Nie ma opcji nr 3, prosze nie fałszować wyborów chyba że za moją zgodą, dogadamy sie.
poprawione
W związku z fabrykacją głosów, zamykam temat, finalne wyniki:
Załącznik 381731
PLUTON WYPAD Z FORUM, no chyba że przechodizsz do cywila.
ta ankieta zakonczy sie 17-07 no nie manipuluj wyborami misiu złoty bo jeszcze WSZYSTKO zdarzyć się może :senorkekw
Ci co głosowali na #3 do wyjebania bez możliwości odwołania, za oszustwo oraz mowe nienawiści :pepezyd
ta to ciekawe czemu jest tam over 9000 głosów
ja pierdole, ten typ to jakis sobowtor boleslawa czy jaki huj, poziom bezbectwa podobny.
Dobra Pluton usuwasz konto.
Przypominam że hakerzy co głosowali na opcje nr 3, też banówa i kastracja za oszustwo, bo opcja 3 nie została wprowadzona jako demokratyczny wybór do ankiety.
jak jesteś gejem to trzeba było mówić, tolerancyjne społeczeństwo here
Ostatnie 24 godziny, jeszcze możecie ocalić wielkiego administratora przed banicją, zapraszam do głosowania.
Opcja nr 3 jest niekanoniczna, głosowanie na niom grozi banem za łamanie forumowej konstytucji :cheems
Pluton, na początek wypierdol tych wszystkich pedałów co chcą mnie wyruchać i łudzą sie że ja jednak gej, a potem zejdź z tronu zgodnie z umową, no ale zawsze sie mozemy dogadać.
@Pluton
myślałem że wielokrotność odpowiedzi:zaba:pepehands
Kurwa @Pluton już miesiać afk, zwnowu w chuja bedziel eciał dwa lata, a ankieta demokratycznie przegłosowana, przy okazji homosie odfiltrowane, Pluton masz 10 minut bo wyjde z siebie :kekwstop
@Decretis przegłosowane, wywal tego Plutona bo od miesiąca nie loguje i znowu bedzie leciał w chuja przez 2 lata.
Ps sam mi kazał ankiete zrobić i widzisz jak tyrana demokracja piecze :kekw
Zmienisz mi nick nowy najwyższy władco absolutny forume tork.pl? :feelsokayman
lud zadecydował, jesteś pedałem
administracja to my (wszyscy jesteśmy właścicielami torga) a tu takich nie tolerujemy
kurację nawrócenia na heteroseksualizm rozpoczynamy od bana na 12h (w tym czasie należy oglądać filmy dla dorosłych z dziewczętami i po banicji podzielić się przemyśleniami)
decyzja jest prawomocna