lista żądań:
usunąć mi konto :warn
Wersja do druku
lista żądań:
usunąć mi konto :warn
:zaba
chuja zrobisz
Zawialo groza :keepo
Odpierdol się od brązowego formuka :reeeeeeee.png
:glik
nie strasz, nie strasz
kolejny ktorego przeroslo zycie,
wypisujcie miasta
*[hogwart]
@Decretis ; jebnij gdzieś u góry jakiś czasomierz żeby odliczał czas do rozpierdolenia forum
Już się nie mogę doczekać.
@Decretis ; zrób jak Pan Tadeusz powiedział
Tylko rozjebie jak go usuniecie czy jak nie usuniecie? :monkahmm
Ja bym nie ryzykował i nic nie robił :feelsokayman
Ustawiłem sobie alarm na 5:52 żeby zdefuzować bombę :ezy
pojebany chłop kolejny raz, a i tak wróci.
Proszę usuńcie mu to konto:monkas
https://youtu.be/vWD7k6TrJ-g
Hej! Nie lubię, gdy ktoś grozi mi zniszczeniem mojego fajnego forum. Bądź miły i proszę, nie rzucaj słów jak noży. Jeśli chcesz usunąć swoje konto, jestem w stanie to zrobić. Potrzebujesz pomocy? Jestem tu dla Ciebie. Zadzwoń! Pozdro od torg.pl.
Że też mu nie szkoda dwóch awardów Sylwestrowicza
Daj jakieś protipy, kody dostępu czy coś :zaba
Ludzie w robocie mnie wkurzają, to potem mi sie chce odciąć od całego świata i se otpoczonć :zaba
Nawet tyle nie muk zrobić dla takiego wspaniałego aniołka jak ja :pepehands
Dobra, nie usuwam kąta, ale @niesmiertelny_szani ma być aktywny userem :kekwstop
:monkas
sam przegrywałem swoje życie, siedząc skolegami na torg w sylwestra, nie oddam nikomu tego zaszczytu :reeeeeeee.png
proszę nie hakuj nam płyty głównej
Za późno, Pluton w tym evencie co wysyłał paczke do paczkomatu we wrocławiu wysłał kody dostępu, jego wińcie.
ostrzeżenie torgowego bonzo hakiera
wielkie rzeczy
Dekrentis śpi? :ezy
Kurwa jesteście cali?
https://thumbs.gfycat.com/ShinyDisas...lf-max-1mb.gif
Obesral sie lamus
Udało się?
Pluton to hostuje u siebie na kompie tylko na noc wyłącza, bo stary krzyczy że prąd drogi. Ja niestety mam wewnętrzne IP i tylko z Hamachi by działało :zaba
Plutona już tak nie karajcie za wszystkie swoje życiowe niepowodzenia już wystarczy że ma poniżej 170cm.
życie od małego go nie rozpieszczało, ale mimo widocznej niepełnosprawności chłopak się nie poddał i został administratorem jednego z najstarszych forum w polsce
szacunek - niektórym po prostu się należy
To już?:feelsspecialman
raczej odrobki i musisz pisac, poki nie wyrobisz normy za skladanie falszywych zeznan bo inaczej ban
:lewyohyou