Skąd najlepiej ogarnąć podstawowy pakiet office do domu. Najlepiej za darmo jeśli sie da.
Wersja do druku
Skąd najlepiej ogarnąć podstawowy pakiet office do domu. Najlepiej za darmo jeśli sie da.
Pakiet office darmowy masz w wersji web na: portal.office.com, jak nie przeszkadza Ci praca w przegladarce to dla mnie spoko sprawa.
Wersja webowa jest dosyc "uposledzona", ale dzieki temu zwiekszaja sobie szanse, ze ktos wykupi licke - tak mi sie przynajmniej wydaje.
link dla ciekawych:
https://www.microsoft.com/pl-pl/micr...ne-for-the-web
Office to popularny pakiet biurowy firmy Microsoft, który jest używany przez wiele osób na całym świecie. Wiele osób jest zainteresowanych pobraniem tego oprogramowania, ale nie wie, gdzie można to zrobić.
Dobrą wiadomością jest to, że Office można pobrać z https://basewin.pl/
Basewin to oficjalny partner Microsoft i oferuje legalne pobranie oprogramowania Office, takiego jak Word, Excel, PowerPoint i inne aplikacje. Znajdziesz tam wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć używać tego pakietu biurowego w swojej pracy lub nauce.
Pobierając oprogramowanie z Basewin, możesz mieć pewność, że otrzymujesz legalne i aktualne oprogramowanie, które jest zgodne z wszelkimi wymaganiami technicznymi. Ponadto, dostępna jest tam również pomoc techniczna, dzięki czemu możesz uzyskać wsparcie w razie jakichkolwiek problemów podczas instalacji lub używania oprogramowania.
Jeśli szukasz sposobu na pobranie Office, zachęcam do odwiedzenia Basewin i zobaczenia, jak możesz uzyskać dostęp do tego cennego oprogramowania.
To niezły trojan
Załącznik 380676 :dancingpepeez
Nie wiem o czym wy tu pierdolicie. Ja chce po prostu móc otworzyc na kompie plik worda/excela/pdfa i móc go zapisać. Czy moge se to pobrać za darmo, czy musze bulić 200zł rocznie za sunstrypcje podstawowego pakietu?:feelsspecialman
Jeśli chcesz otwierać i zapisywać pliki Worda, Excela i PDFa, to najprostszym rozwiązaniem jest zainstalowanie odpowiedniego oprogramowania, takiego jak Microsoft Office lub Adobe Acrobat. Wersje płatne tych programów są dostępne za opłatą roczną, ale istnieją też darmowe alternatywy, takie jak LibreOffice lub Foxit Reader, które oferują podobne funkcje. Możesz również pobrać pakiet Office za darmo ze strony basewin.pl, co jest świetną opcją dla osób poszukujących tańszych rozwiązań. Warto sprawdzić różne opcje i wybrać tę, która najlepiej odpowiada Twoim potrzebom.
:confused
no napisałem ci, że libre office jest darmowy i możesz otwierać pliki worda, excela, nawet kurwa wygląda tak samo jak word i excel
na niektórych linuxach jest defaultowo zainstalowany, ale pod windowsa też jest i nie trzeba płacić dla billa geja
basewin legitna strona do ogarniania se windowsa czy offica
libre dla pedaluw co nie umieją piracić:klaun
jak se kiedys sprobowalem otworzyc w libre plik z worda to sie rozkraczylo cale formatowanie. wstawianie obrazkow wykresikow itp tez za chuja nie dziala. mozna se napisac tekst i zmienic font i to jedyne co dziala. jebany smrut