ale smak dzieciństwa jest tylko jeden
:feelsokayman
Załącznik 380310
Wersja do druku
ale smak dzieciństwa jest tylko jeden
:feelsokayman
Załącznik 380310
od zawsze muwilem to nawet obok keczupu nie stalo, ale pszne
pszne, nie to co ten posłodzony przecier z pudliszek
zajebiste to było w budzie co robili tanie burgerki i hotdogi smakowało to jak zmielona buda psa ale i tak smacznie jak zawsze i tego sosu prosto z polskiego przecieru z czerwi mniam.
tortex u mnie od zawsze w lodówce
obok majonezu winiarego
A tego klasyka pamiętacie?
Załącznik 380311
i musztardka roleska saperska hmmmmmm
no a wiadomo, też inne rzeczy można opierdolić np. kiedyś był taki tani keczup z biedry i zajebiście maskował chujowy smak równie tanich frytek
Polecam skosztować. Podejrzewam, że to poważny konkurent dla tortexa
tbh od jakiegoś czasu stołuje się zdrowo, unikam niepotrzebnych cukrów, substancji spulchniajacych, tłuszczów czy chemii jak nikomu niepotrzebny glutaminian monosodowy i spolka
jedyny kepucz jaki bym teraz ruszyl to recznie robiony z pomidorow (ew. roleski ale daja tam slodzik niepotrzebnie)
polecam ten styl zycia :ezy
w tym tygodniu sobie takie zrobilem z nostalgii. duża buła, sera zetrzeć na obie połówki, do piekarnika az sie stopi serek, w tym czasie wrzucam te guwno mięso na patelke bez tłuszczu, ścieram dwa ogury kiszone, potem wrzucam ogur na bułe, na to mięsko, kepucz i essa mozna opierdalac. zabraklo tylko prazonej cebulki
Tylko Tortex, specjalnie do polskiego sklepu jeżdżę po ten wyśmienity produkt, pozdrawiam Bogdan wenta
Ja pierdole, pamietam te keczupy z lat 90tych, nigdy w zyciu juz takie nie sprobowalem, takie dziwne, smak taki partykularny, te keczupy z Zachodu, Polodunia Europy to inna sprawa, ja nie uzywam keczupow za bardzo, czasami na French Fries czyli fryteczki, ale nie za bardzo, Majonez jak juz pisalem tygodnie temu to wole te najlepsze, lub domowo robiony, z dobrym przepisem, i wariantami mozna skorzystac z dobrego produktu, te stare czasy to juz przeszlosc, nie wiem czy w Polsce dalej istnieja takie produkty czy je wyjebali na dobre, lecz czasami, ale to czasami w malych chwilach mozna sprobowac te stare Polskie PRLowskie smaki, pozdrawiam was wszystkich.
wszędzie reklamy: Tu był Ojciec Matełusz, tu jadł, tu patrzył, tu srał i pierdział:zaba
- - - Updated - - -
Ale samo miasto warte odwiedzenia, starówka, zamek kruleski, jakaś baszta i wonwozy (wąwozy)
gdyby ludzie wiedzieli co mateusz robił przed święceniami kapłańskimi...
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/co...PHEM3seVcg.jpg
Załącznik 380344
:poggers
keczup kotlin, majonez winiary, musztarda stołowa pegaz
i tak całe życie
tez wpierdalalem tortex zazwyczaj UNIKAT :peepo:peepoblanket
no i nie ma się co dziwić potem
https://journals.viamedica.pl/nowotw...50/29732/76739
na szczescie (((oni))) zaraz zaczynaja testowac szczepionke mrna na raka wiec mozna jesc tortex bez przypalu :feelsokayman
Przecież takie paróweczki z tortexem som tak dobre, że nawet taki rak to sie zesra ze szczęścia i nic złego nie zrobi, bo takie dobre :peepo
smak dziecinstwa
a jak keczukik tortexa to łagodny czy pikantny wolicie?
u mnie 60 do 40 na korzyść pikantnego
moge se do mordy wsadzić ten dozownik i nacisnąć tubke i tak opierdolić całą :peepo
ja to lubie pojebanie ostre zarcie(milion+ scovilli), takie zwykle ostre keczupy jak i pikantne* zarcie dla normalnych smiertelnikow mi nic nie robi, dla przykladu ktos mowil ze te ciemne zupki chinskie sa w chuj ostre, to bez sciemy nawet ich nie czuje
jak lubisz wpierdalac zyletki to polecam