czesc, co sie kupuje rodzicom i babci na swieta? pytam bo nigdy nie kupowalem i chce raz w koncu nikogo nie rozczarowac i przyjsc na swieta, ale nie z pustymi ryncami :peepolove
Wersja do druku
czesc, co sie kupuje rodzicom i babci na swieta? pytam bo nigdy nie kupowalem i chce raz w koncu nikogo nie rozczarowac i przyjsc na swieta, ale nie z pustymi ryncami :peepolove
Yo.
Może filiżanki jakieś?
A jaki budzet? Ja lubie robic takie boxy z mniejszymi prezentami, wtedy wiesz ze przynajmniej cokolwiek danej osobie sie spotoba/przyda.
no nie wiem, pewnie ze 150 na babke i z 200-300 na rodzicuw, ale nie musi byc max
rodzice alkoholicy, ale ojciec lubi muzyke, a babka z sekty chrzescijanek i tylko kosciul widzi (swoja droga jak zobaczyla moje pociete rece to nawet za mnie msze wyprawila xD)
Online? Wejdz na jakas Pakamere czy inne tego typu rzeczy.
Ostatni taki worek to robiłem(dla osoby, która mi nagrała robotę w podziekowaniu) to wrzucilem tak
- ladne opakowanie na Pakamera (tam tez znajdziesz ladne rzeczy)
- swieczka z TK maxx(tam tez duzo ciekaowych rzeczy)
- skarpety cieple
- z przestrzeni pelnej czasu ladny notes
- czekolada wloska i komfitura z fig (akurat matka byla na wyjezdzie dla emerytow)
- kawa mielona (whitebear)
Cos tam jeszcze bylo, juz nie pamietam wszystkiego. Generalnie taka wypchana na maksa torba wyszla z tego. Ale chyba sie bardzo spodobalo, ktoro pare razy juz slyszalem o tym, jak dobry to byl prezent.
:santapepe
Edytowałem, bo mój pomysł to deklasacja i połączenie przyjemnego z pożytecznym.
Maszynki do golenia, sztyfty pod pachę, mydełko "na prezent", płyn i sól do kąpieli, alkohol sam najlepiej dobierzesz + bilety do kina, żeby za karę musieli się gdzieś razem wybrać :peepolove
Babcia to już final boss i raczej nikt Ci nie doradzi. Na pewno spędzić z nią czas.
Boxy - trzeba iść do empiku kupić puste pudełko za 40~ zł XD (chyba, że chcesz jakieś po butach...) i do tego zapakować w papier. Same problemy, bo potem co z tym pudłem mają zrobić? Zamiast tego polecam ładne, błyszczące torebki na prezent.
:pepehands
książka :polak
o ile wiesz jaka im by się spodobała
ehh te kupowanie prezentow nie takie latwe i se chyuba odpuszcze
dzienki za zniechecenie, chociaz kwit zaoszczedze
staremu kup ciepłe skarpety a matce ciepłe gacie i tyle
dla babci radyjko nowe dla rodzicow smart czajnik :bloodtrail
a jak chcesz jak bozno to matce kupujesz jakiś perfum lub łańcuszek złoty a staremu litra dobrej wódki i essa
to matce różaniec mała wartość xD
To chleją, a się brzydzą synem który chleje :confused
ja staremu gramofon właśnie zamówiłem bo kiedyś wspomniał że chciałby, a matuli kosmetyki i książkę jakąś jutro pójdę wybrać
Świetnym prezentem dla mnie od męża był certyfikat na depilacja laserowa bikini https://laseri.pl/bikini.html w salonie Laseri w Krakowie. Po pierwszej sesji moja skóra stała się gładsza, przetestowałam na sobie, więc mogę polecić!
WYPIERDALAJ