Kto dostał wezwanie na ćwiczenia?
here kat D:nazipepe:kappa
Wersja do druku
Kto dostał wezwanie na ćwiczenia?
here kat D:nazipepe:kappa
Ślepy czy głupi?
Kurde, mam nadzieje ze matka nie wyrzucila powolania z innymi reklamami albo z glupoty ;d
da sie jeszcze D ogarnąć jakoś czy za późno
Jak można niby było otrzymać D?
Na podstawie znajomych wiem, że ludzie pokroju tuszy sonki dostawali A :kekw
Zresztą w kawalerii powietrznej też był taki gagatek.
sam se poćwicze jak bede chciał i kiedy chciał
przymusowo to forumowy grubas powinien po bieżni zapierdalać a energie w ten sposób wytworzoną można by zmagazynować
@Sonka ; wiesz co cie czeka
ja głuchy ale w sumie bym se pojechał bo lubie szczelać
https://www.youtube.com/watch?v=YV1TeRVxToM
https://www.youtube.com/watch?v=4Y3Oqzz8sx8
dajcie pozabijać wrogów ojczyzny
w koncu sie na cos przydadza te lata muzyki w szkole
Mnie nie wezwali, ale ja już śpie na walizkach, dostane wezwanie to wyjeżdżam do Brazylii bd tam kolegom uhy za miske ryżu klepał, lepsze to niż ginięcie za p0lki.
nie wiem skad ta sraczka, przecież wezwania na ćwiczenia są od przynajmniej 60 lat.
Dumny posiadacz kat. A here :notbad
a jak nie mam nigdzie meldunku to jak mi wezwanie przysla?
Nie przyślą czarek, spokojnie. Zapraszają tylko określone grupy zawodowe, np pielęgniarki, informatyków, oraz przedstawicieli innych porządanych na polu walki zawodów. Nie ma nigdzie mowy o weteranach z mącznej serwisantów sygnalizacji świetlnej.
hahahaha
Nie odbierzesz listu wzywającego to będziesz ścigany europejskim nakazem zatrzymania inaczej muwiąc list gończy już były takie przypadki że zawodowy przeszedł w stan spoczynku, sprzedał mieszkanie i się wyprowadził na stałe poza granice kraju, przychodziły ponaglenia i cyk zatrzymali go gdzieś w kraju destynacji.
:nazipepe
Chryste, kolejny, który myśli, że w czasie wojny będą na niego czekać na lotnisku, żeby grubas mógł sobie w spokoju spierdolić :failfish
prywatny czarter muwi to panu coś? czy pensja nie pozwala nawet pośmigać ryanairem?
xD kurwa, ale ty sonka jestes glupi
prywatny czarter to chyba jak masz teke dyplomaty inaczej to blokada powietrza nad krajem i guwno:klaun
i pewnie po ogloszeniu wojny cale niebo zostanie zamkniete, wiec jedynie gdzie poleci to palcem miedzy poslady, albo prosto na front jako golonka armatnia
choćbym miał na piechotę spierdalac albo wpław przez bałtyk to nie wezmę udziału w batalii o kaczystan :cheems
w sumie to po takiej wojnie to i tak chyba jest jakas weryfikacja, czy ktos walczyl, czy spierdolil, czy sie myle?
Nie wchodziłem tu chyba z miecha, jak nie lepiej. Wchodzę i pierwszy proponowany temat a w nim Czareg i Sonka <3
Ja to bym pojechał na wojnę. Ale szczelałbym we wszystkich piszących cyrylicą.
Ale bym sobie pozdychal za naszych politykow mmmmm
No nie wiem czarek. Tak mniej więcej wyglądają moje weekendowe spacerki
Załącznik 380023
raczej slaby dowod na to, ze cokolwiek z soba robisz bo mi w krokomierzu zalicza jazde hulajnoga 40km/h xD i w 15min robie 1k krokow na apce
zreszta dodales osiagniecie, a nie srednia xD
nie mam hulajnogi czarku, a akurat ten krokomierz jest w miarę wiarygodny bo robię traski spacerowe wokół pewnego akwenu wodnego i się mniej więcej kilometrowo zgrywa. a teraz dodatkowo w zimę zintesyfikuję spacerki bo lubię zimowy klimacik i akurat wookół tego jeziorka tworzy się wręcz bajkowy pejzaż :peepo
Dlatego w moim poście napisałem "mniej więcej" czyli średnio tyle robię +/- czaisz czarek. Akurat tyle było najwięcej w tym miesiącu.
ok :zaba
dawaj grubas więcej dowodów na to, że się spociłeś xD
dla ojczyzny to robisz?
takie pytanko, może głupie, może mądre. można się już gdzieś zgłaszać na ochotnika jeżeli jeszcze mnie nie wezwali??/
Ta kiedyś WKU teraz WCR XD. Na jaką cholerę te nazwy zmieniają?:monkahmm
Panowie bez A to chyba są jeszcze z czasów gdy zeta jeszcze obowiązywała i ludzie szukali sposobu by tam nie iść. Mój rocznik to wywalone w to.
po studiach chyba nie biorom yntelygencji
gruby pokaż hejterom ile się nachodziłeś w tym miesiącu zamiast największej ilości kroków to od razu im się jadaczki zamkną :)
Ciekawe czego się nawpierdalał pod korek w nagrodę za zrobienie takiego dystansu grubas.
Grubas nie boi się woja, on się boi tego, że w czasie wojny racjonują żywność i dlatego chce spierdolić
nie ma spierdalania, w razie wojny wszyscy idziemy na moskwe :poggers
proste
ni huja, w moskwie zimno. nie mozemy pojsc na berlin?
https://i.imgur.com/wotmWQE.jpg
- - - Updated - - -
albo bialorus, tam tez cieplej bedzie
Proszę od rajhu się odwalic. Idzcie se na Ukrainę macie bliżej i w dodatku oni już dwóch rolników polskich odjebali
odbycie :monkahmm
Niestety tak :(
syf, przemoc, pijaństwo a jeszcze nawet z domu nie wyszedłem.