Kocham Cię, Polsko, za twą przeszłość sławną, którą przyniosły miecze twe waleczne, za chrobre dzieje, co minęły dawno, lecz będą w pieśni aż po czasy wieczne.
Wersja do druku
Kocham Cię, Polsko, za twą przeszłość sławną, którą przyniosły miecze twe waleczne, za chrobre dzieje, co minęły dawno, lecz będą w pieśni aż po czasy wieczne.
Piekna Polska kraj z sercem i dobroscia, bede was zawsze kochal jestem tak najebany, ze nie wiem co powiedziec, jestem byldem Turecko Polskim lecz zawsze mialem szacunek do Polakow moj ojciec byl wielkim Polakiem, kurwa stoje na moscie wolnosci
Kurwy zydowskie bydlkai jebane zabie wasz wszystkich oszusci kurwy ebane szczury oszukali Osmanskie Imperium i Szlachte i kurwy uciekly do West Europe
- - - Updated - - -
Jebac Francje I Germanie i tez Anglikow, inni niewinni
jebać
jebać
pzpn
Jebac zydow wyebscie mnie nawet Ночь перед боем
mode banuj :2137
Polacy i bracia Słowianie ile jeszcze cierpienia, zydy kurwy zlodzieje, jebane aresztujcie mnie za WN i za wszystko sram na was kurwy okradli nasz piekny kraj, okradli wszystko i dali do niewoli ty kurw zydowska zaplacisz ze meczernie Polaka wielkiego ja wam kurwa dam, i kradna kurwy, jebane, i tak kurw gruba Gessler i swinie oszukua Polakow NACJONALISTOW, BO POLAK TO NACJONALISTA I PRAWDZIWY CZLOWIEK, ZLODZIEJE JEBANE, BRUDASY z LEWANTU
torg pe el torg pe el piekna okolica
gdyby nie te kurwy bylaby stolica
a kto mial taka palete gumek kulek (za zlotowke) i sie nie chcial podzielic to dopiero byl megazyd
Chyba już czas wyjebac tego nie śmiesznego śmiecia
JP2 NAJWIEKSZY ZBRODNIARZ OKRESU PRL TUŻ PO AGENCIE POPIEŁUŻKO
boryna przeloguj:kekw
NIECH ZYJE DUMNA POLSKA :ezy
U nas były mistrzostwa gum kulek, kolega wygrał w morde zajebał 44 sztuki, to 4,5 paczki pakowane po 10 sztuk każda, nikt nie był w stanie pobić tego rekordu.
ofc chodziło oto żeby mieć to w mordzie cały dzień.
:feelsokayman
Kurde do dzisiaj jestem w stanie wyobrazić sobie to uczucie żucia tych gum, gdzie już nie było smaku, aż mi ślinka cieknie.