Co tam kombinujesz Osbourne?
Wersja do druku
Co tam kombinujesz Osbourne?
długi weekend powiadasz...:sadge:sadge:eriksen
BEDE RUCHAŁ
popije poruham pojem pośpię i tak całe rzycie. U przedsiembiorców długi weekend to każdy weekend :peepolove
Bede pracowal jak zawsze
- - - Updated - - -
No i bede ruchal Ci starego
bede ogladal marsz niepodleglosci na tvp info, a co?
napije się piwka najebie żonie i pójdę spać
Idę do muzeum lotnictwa
rower i buk
jutro premiera filmu profesorka wiec trzeba ogladac :feelsokayman:feelsokayman:feelsokayman
@Profesorek ;
Mam komputer supernowy
Z monitorem kolorowym,
Klawiaturą, stacją dysków
I malutką, zwinną myszką!
Mój komputer, mój komputer,
On jest super, super, super!
On najlepszym jest kolegą,
nie potrzeba mi innego!
Och! Ach! Och! Ach!
To najlepszy kumpel w grach!
Nagle, rety! Co się dzieje?!
W komputerze coś szaleje,
Wirus groźny niesłychanie
Pożarł program, połknął pamięć!
Wirus popsuł mi komputer,
Już komputer nie jest super!
Ale za to mam dobrego,
Mam kolegę prawdziwego!
Och! Ach! Och! Ach!
To najlepszy kumpel w grach.
jade sobie do biura na pare h a potem silka i czilerka do spania
Załącznik 379758
:zaba
Bedę se dłubać słonecznik, na jednym monitorku będa odpalone streamy na twitchu - z fify i crowny ruletka a na drugim monitorku se będę torga odświeżać i patrzeć jak wpadają spocone redbagi od grubasa i termere
ty przypadkiem nie pisałeś że jesteś gruby, bo praca przedsiębiorcy jest ciężka, nie masz czasu na normalne posiłki, bo ciągle coś robisz i jesteś w trasie? bo tera widzę narracja że każdy weekend długi weekend:hmm
taki przedsiembiorca że pewnie siedzi u Hansa jako złota rączka:czesiuhehe
gałganie tak sie ma, że mogę sobie pierdolnąć urlop na miesiac bez pisania wnioskuw urlopowych i robienia laski dla przełozonego którego nie mam. kape? :kekw
a jak trzeba zapierdalać to się zapierdala, choć coraz mniej bo mam od ttego takich murzynów jak ty tylko trochę mondrzejszych i noszą lepsze zegarki xDDDD
az mi szkoda tych ludzi co musza pracowac u takiego frustrata
tadziu, szczytowa waga 120kg przy wzroście 188cm to conajwyżej I stopien w skali chuj wie czego i po co wymyślonego, obecnie 104 i wyglądam idealnie, a jak będzie trzeba tadziu to specjalnie dla ciebie jeszcze coś wytne a ty nadal zostaniesz golasem za 3k netto z nadgodzinami :peepolove
niedlugo urlop wieczysty jak cukrzyca zje organizm
Nie dość, że grubas to jeszcze pedryl, tfu!
Grubas cierpi na chroniczne samozaoranie
Kolejna ludzka tragedia, a jebany tadeusz jeszcze wysmiewa :sadge
W ten weekend zamiast siać niezgodę – sadźcie czosnek tak jak ja, bo właśnie to mam w planach :feelsokayman
tesciu przyjezdza :poggers
bedziemy robic cosplay macka szklany :dancingpepeez
uważaj bo skończysz tak jak młody młociarz kiedy zasmakował trochę teścia od byczka :huckster
witam
będę pracował
tadek ewidentnie cierpi na kompleks otyłego przedsiembiorcy z którego już większość się wyleczyła ale cusz. takie rzycie chlora co inwestuje w siwuchę zamiast w zegarki :zaba
widzę kolejna kompromitacjacwelagrubasa, bo sugeruje, że alkohol nie może być inwestycją :kekw
Ja sie dzisiaj upodle, a w weekend będę się uczył
Dzieki aris
mozecie o grubym mowic co chcecie, mozecie sie z niego smiac, ale na najblizszym torg meetingu chce go w swojej druzynie. oczywiscie pojdzie na bramke
ależ nikt się ze mnie nie śmieje przyjacielu,tylko mati z tadkiem mają jeszcze jakieś urojenia, że torg = prawdziwe rzycie. Z pozostałą resztą jestem w przyjacielkich stosunkach, choć ta przyjaźń bywa szorstka.
napiałem tylko że mogom
ale teraz jak sobie mysle to mysle ze bede musial zmienic bramkarza bo boryna jakby stanął w bramce to nawet piłka go na 5 metrów omiajała tak jak kobiety to robią :monkahmm bedziesz w rezerwie
kurwa chuj mnie to boli kto będzie na bramie stał, ma być miting jak za czasów Chodzieży i robimy to w 2023.
zapiszcie se datę jakąś, nie wiem jaką jeszcze.
breslau 29.06.2023 :peepo
nawet bym sie na myting przejechał jak bym akurat był w polszy