https://i.postimg.cc/ZnN8rmWc/e02b90...be9a5f81f1.jpg
@Sonka ;
Wersja do druku
Zapuszczasz pazurki ?
zazdro na ile kredyt??
co to za telefon?
podstawka pod kubek i zegarek :peepo
kmwtw
mam nadzieje ze 1tb a nie jakies guwno dla biedakuw za mniej niz 10k
jakie rrso?
Jakiej to firmy?
kurwa jakim trzeba być śmieciem i przegrańcem żeby dowartościowywać się telefonem w internecie. do tego na raty xD tylko w tym miesiącu wydałem na foto i pc grubo ponad 100k bez żadnego kredytu a typ podbija z ajfonem xD ha tfu kurwa biedaku pierdolony.
kto żyd ten żyd
usuń to i proszę sie nie kompromituj, bo kurwa mieć ajfona może każdy robol z IQ >60 i umową o pracę.
przestań kurwa tyć musisz mieć mięśnie, a nie tłuszcz
świniak sie zagotował
Załącznik 379349
:monkahmm
jak sie biedota zesrała xD obrazili cały majestat, kurwa ajfona na raty xDDDD nawet mi sie nie chce was obrażać xDDDD wysyłam gesty politowania nad waszą obsraną egzystencją a raczej wegetacją i spierdalam z temaciku xDDDD :kekw
kurwa jakim trzeba być śmieciem i przegrańcem żeby dowartościowywać się foto i pc na grubo ponad 100k bez żadnego kredytu... i złapać się na bait Rosena.
Tobie grubasie to nawet żal w pysk napluć
gruby chce być jak testo, tylko zapomniał że jest cuckiem ora bankomatem z bmi 77 i dzieci na ulicy się z niego śmieją
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/...05_o_large.jpg
chlop sie spuszcza nad fv za 100k jak to sa dwie wyplaty xddd
A ja sobie dzisiaj kupiłem kasie zamiast palmy do smażenia i sie nie chwale
bardzo fajny telefon mam nadzieje, ze bedzie Panu sluzyl pozdrawiam !
To ciekawe jeszcze kiedy grubas zakupi sobie mozg za te piniondze:thisisfine
kurwa telefon droższy od mojego roweru mojego telefonu i kąkutera razem wzientych, upaństwowić
i jeszcze dżi szok na rękę
mnie kaczki częstują piwem bo mnie nie stać, a wy takie bogole....
:sadge
szkoda tylko że 40 tysiecy przeciętny polak przepija i przdupcza w kurwariach w ciągu pół roku, potem się mówi że taka bieda
Też bym kciał jakby był za 500 zł bo wincej to ja nie dam