pies szamana napisał
Tu dropy runek są polepszone? 2 dni temu mi na drodze do Andy Gul wypadło, dzisiaj na Hrabinie (nie z samej hrabiny, ale w jej komnacie) Jah :dancingpepe
Ja ustawiony koledzy :peepoblanket
Nawet fajnie sie gra, boli troche mocarny nerf Spirytusu, ale na + to ten balans, że umożliwia granie frozen orbem, single target słaby, ale za to jak ładnie czyści mapke taka Sorcerka :peepolove
Te esencje co dropią z bossów to do czego są potrzebne?
Ps. tutaj uber tristram to jak na CBN, czy utrudnione? Bo nie chce zmarnować zestawu kluczy, jak bede robił Smiterkiem, wejde a Mef mnie zoneszotuje zanim klątwa sie na niego odpali xD
ps2. czytałem coś na wiki o tym że Diablo clone sie inaczje jakos summonuje, ale nie wiele mi to mówi, poza tym że do przywołania go nie są już liczone kamienie jordana u wesołych kupców
ps. 3 jak z tymi mapkami? jak otworze i polegne, tzn za trudna bedzie, to dupa i waste? wypadło mi t1 lost temple map, dam rade sorką bez torcha w secie tal rasza? :monkahmm max resy mam i przypominam że pod frozen orba, mam nadzieje że tam nie bedzie wszystko z cold immunem latać xD
pewnie lepiej te mapki zealem z jakimś magicznym dps mercem?