Otwieram posiedzenie drugiego samosądu obywatelskiego społeczności katolickiego forum nad utylizacją użytkownika i wydaleniem z foruma. Oskarżony - Vailandur zwany inaczej Wajlandurem. Proszę dyskutować i głosować w ankiecie
Wersja do druku
Otwieram posiedzenie drugiego samosądu obywatelskiego społeczności katolickiego forum nad utylizacją użytkownika i wydaleniem z foruma. Oskarżony - Vailandur zwany inaczej Wajlandurem. Proszę dyskutować i głosować w ankiecie
Widzę nowe standardy ankietowe
https://itro.pl/wp-content/uploads/2...5%9B-flaga.png
Nieszkodliwy, ale ban dla użytkownika Rudnilav się należy
wypierdalaj bezbeku
Przeciesz on spoko jest
banowac, banowac i jeszcze raz banowac, wszystkich zbanowac i bedziecie sami jak ja. A MOZE TO CIEBIE POWINNI ZBANOWAC, CO? od zawsze mi sie nie podobalo to banowanie na tym twoja stara, a co myslales forum. wyjebac to sie powinno mexa, cowboya i sonke za trollowanie (od poczatku tematu z covidem), bo jakos reszte to mozna bylo banowac lekka reka, ale gdy nagle sie okazalo, ze tak jak wczesniej pisalem, ze cala ta trojka to jedynie odklejency to tylko mnie banowano i wyzywano od antyszczepionkowcow, a teraz to trudno sie przyznac do winy
widzimy sie za 2 miesiace bo za tydzien termin
glos oddaje na NIE
:pikachu
Zielony nick dla tow. Bajlandur, potrafi sprowokować ciekawe dyskusje.
Dziekuje. Czarek nie bylo Cie w nekrologu. Dobrzr ze wrociles
to nie czarek, haknięte konto moderacja potwierdzi ze ip sie nie zgadza @Decretis ;
wajlandrut spoko ziomek zostawcie go
banowac chuja
wajlandur swój chłop, mondre zaczepki, prowokacyjne dywagacje, chłopski rozum tak w trzech słowach o moim najlepszym kumplu.
ODDEJTA WAJLANDURA
:reeeeeeee.png
nie
Niezle banowanie na zasadzie "widzimisie"
nie mówię ze zła decyzja, ale za co wsumie:hmm
za to że ktoś se wierzy w płaskom ziemie, ja np wierzę w kosmitów, deep state i że wymazanie ankrahnum to spisek elit.
płaska ziemia nie, ale to juz spoczko xD Zmierzch świata
Fajne te bany takie za nic. Najpierw pan komisarz boruwka, teraz pan kowidianin co jeszcze pół roku temu popierał noszenie maseczki na powietrzu i krytykował czytanie etykiet w sklepie
szkoda że jak było głosowanie "czy grimek ma wypierdalać" i wygrało "tak" to władza wykonawcza spała
na szczęście tutaj władza wykonawcza była czujna i przebudzona :nazipepe
Dobrze kurwie tak
vailandur znowu przechytrzyl administracje
gość jest nie do uchwycenia
ban niesłuszny @Pluton
Vailandura jebac dalem, ze banuwa bo tacy zasmiecajacy forum userzy odpychaja i zajmuja miejsce nowych inteligentych uzytkownikow jak np. Rudnaliav
Dzięki mordko oczko dla Ciebie