łojcze nasz któryś jest w niebie
Wersja do druku
łojcze nasz któryś jest w niebie
spierdalaj
Przecież to młodzieżowe forum katolickie wiec wszystko git
widze, ze moth jak zwykle nie przepuści okazji, żeby sobie nabić posta na tym elitarnym forum internetowym, ok ok fajny jesteś
Proście, a będzie wam odebrane, szukajcie, a zgubicie; kołaczcie, a zamkną wam. Każdy bowiem, kto prosi, jest mu odebrane, kto szuka, gubi, a kto kołacze, temu zamkną.
tibiarza zapytano kiedyś, czy to prawda, że zna osobiście jarosława kaczyńskiego.
– Skąd wam to przyszło do głowy? – zdziwił się kaletnik.
– Sam prezes kaczynski o tym mówił…
– On się tylko tak chwali – odpowiedział.
Ament
Maćkowi się nudzi z wykopu go wyjebali:zaba
Wojny dałnów
napierdalajcie sie torgmma pluton zorganizuje gale bedą nawet puchary dostep vod 40 ziko @Pluton ; robisz to
ma być walka :kekwstop
O bogowie, walka! :poggers
bydło chce igrzysk skurwysyny
nie mamy zasięgów żeby strumyk.tv w ogóle chciał nas nielegalnie letlansmitować ;/
chyba że 4fun to możemy zrobić w stylu Royal Division (gorszej nie będzie xD)
:pogchamp
to już oficjalne
idio ta vs jakiś jeż chuj wie czyje multi
walka sponsorowana przez administracje torg.pl(wszyscy jestesmy administratorami) restream za darmo od urlaka
bijcie sie, nie ma innego wyjscia
:monkas
UdkoTv może być streamerem, Profesorek rozreklamuje:pogchamp
Tadzik ja sie podkładam pod nokaut, ale 55% nagrody dla mnie.
żeby zapobiec sprzedawania walki bedzie napierdalanie się na śmierć i życie :huckster
Gorzej jak torgowy samozwańczy lewak rozjebie aspirującego pomocnika budowlanego pracującego na czarno (famema zna taki przypadek)
:monkahmm
propozycje walk można wysyłać na pw albo w nowym temacie
administracja pokrywa koszty dojazdu do Wrocławia (tu będzie TORG MMA v1), wynagrodzenie dla zawodników 100 pln NETTO :pogchamp
ja sie moge napierdalac sam ze sobą bo nie mam z nikim kosy tylko myślę że to byłaby druga najbardziej brutalna walka wieczoru zaraz po walce czarek vs skalpel
Pies vs Prezes D.S. Fokus
Czarek vs Cowboy
Boryna vs Xivan
A w loży szyderców oczywiście Boro + ekspertyzy sportowe Tibiarza
Platforma streamingowa z torga, a główny sponsor tibiantis.online, usługi koparkowe wawik i mecenas sztuki miasto Białystok
Ja wyzywam tych podrabiancow co mi rynek handlu tibia coinami psujo
też bym się ponapierdalał, z tibiarzami, masterami, wajlandurami i innymi odklejeńcami.
Musiałbys sie najpierw wdrapać na mate, a z worami może być ciężko
może bym nie musiał, jakby pluton ogarnął wspólną szatnie bym cię tam na miejscu liściem zgasił i nie będzie trza się wspinać.
porponuje frik fajt np. 4v4
tematyka dowolna np. foliarze vs szczepy
Jestem zachwycony że wreszcie Dusza pewnej osoby poprzez Intuicję powiedziała jej żeby przyciągnęła 10.000.000. €. Już rozmawiałem z tym człowiekiem kiedyś o Prawie Przyciągania i dostał odpowiednie materiały. Jest to bardzo pozytywna Istota zna moje sesje po których też może nastąpić poprawa finansów a i dziś otrzymała część mojej wiedzy i nie tylko. Ubóstwiam pomagać tym którzy mnie szanują i chcą swoje Życie zmieniać na lepsze. Ja nawet nie muszę uzdrawiać żeby mieć z czego żyć ponieważ znam doskonale zasady Życia. Dla siebie mało co to robię ale gdy mogę komuś pomóc komuś kto rozumie mnie to satysfakcja jeszcze większa. Ja i tak żyje sobie skromnie bo nie jestem materialistą a pieniądze z łatwością można przyciągać gdy rozumie się świat duchowy. Samo myślenie nic nie daje trzeba dodać inne składniki do kreacji swojej rzeczywistości. Jest w tej osobie potencjał a ja jedynie będę wskazywał kierunek i zapewnię opiekę w dążeniu do celu. Ja bawię się Życiem bo ono od tego jest ale mało kto wie czym tak naprawdę jest Życie i dlatego ludzie żyją w strachu blokując się przed wszystkim co daje szczęście i bezpieczeństwo w Życiu. Czekałem na taką osobę która będzie chciała więcej niż marne 10.000zł bo im większa kwota tym większa zabawa. Nie zdajecie sobie sprawy co potraficie zdziałać w Życiu a do tego szukacie guru bogów którzy odwodzą Was od boskiej cząstki w Was samych a to tam jest klucz który otwiera manifestowanie marzeń.
[img]śpiący_gosciu[/img]