Jak w temacie. Ja o Torgówie usłyszałem gdzieś w podstawówce w czasie rozmowy o wychodzeniu z Rookgardu :zaba
Wersja do druku
Jak w temacie. Ja o Torgówie usłyszałem gdzieś w podstawówce w czasie rozmowy o wychodzeniu z Rookgardu :zaba
a chuj wie, to bylo 50 lat temu ja nawet nie pamietam co mialem wczoraj na kolacje
Znalazłem w internecie, zajrzałem, zarejestrowałem się i jestem :)
Chciałem nawet pstryknąć parę groszy za włożony wysiłek dla Adminów ale nie mogę z zagranicznego numeru wysłać SMS na konto premium więc proszę wybaczyć, mimo dobrych intencji.
Chciałem się zapisać na testy BatoregoOTSa a były tylko na torgu xD
Jackes ty chuju kiedy start! Czekam od 2012
tibia.xx.pl
to se ne vrati
Szaro-białe zdjęcie u kolegi w stylu fotoceramiki z papierosem w ustach podpowiada nie pal bo zabija :)
gralem na galanie i poznalem lidera pk temu, on mi powiedzial o torgu
mimo że strona główna była gorsza niż tibia.pl to forum było lepsze i zostałem ehhhh tyle lat
Dlaczego kiedyś wchodziło się na stronę z tymi iksami?
Pragmatyk to Tyrgrrysek?:monkahmm
@moth
Tygrysek szukał spraya na komary
znalem tibia.org.pl i forum ale forum tak zeby sie wglebic to dzieki @matizioom ; xD
na tibiaauto.net
Mi coś kolega powiedział o tibia xx, a później jakoś uznałem, ze to nest elitarna społeczność, w przeciwieństwie do tibia.pl
@wampiirr ; miałeś racje, chłop pisze w 469, to musi byc ten sam
co to sa te kocopoly, czy to pomoze nam w rozwiklaniu spike sword questa na rooku?
Nie chce mi się pisać stary . Nie jestem takim zacnym forumowiczem jak wy i mam wyjebane :)
proszę uchyl rąbka tajemnicy
Lepiej powiedzcie skad sie dowiedzieliscie o all pics thread
gralismy w tibijke całym osiedlem i głośno było o zeusie rozpierdalaczu. Jego filmiki jak i tibiacam był tutaj w downloadzie. I tak jakoś się zaczeło
Ja już nie pamiętam tak dokładnie
pewien admin, azazel, z mojego miasta byl adminem i keidys ktos mi powiedzial ze ten koles jest adminem na torgu, stronie o tibii no to odrazu wbitka, pierwsze konto mialem wczesniej niz to ale mnie usuneli za trolle w dziale opowiadania jakies opowiadania snulem ze sie udusilem chipsami cebulowymi czy chuj, tak mi sie kojarzy xD
aha, czyli ban za multi
Wpisałem w google "Iglica na lata" i wyskoczył mi post Starca na Torgu zaczynający sie od "Mimo przeświadczenia iż na to nie zasługujecie..".
Sam już nie pamiętam jak tu trafiłem, ale to było w tym czasie jedyne sensowne forum o tibii. Tibia.gery.pl już zdychało, a na tibia.pl było sztywniarstwo, brak OWIONu i brak możliwości pisania o czymś innym niż tibia. Z resztą torg też przez kupę lat miał jakieś zjebane zasady bo np nie można było dyskutować o muzyce co jest dla mnie, kurwa, totalną abstrakcją.
Kolega mi powiedział, że na tibia.xx.pl można pobrać takie TBI GG i można mieć światło bez torcha i outfit pacca bez pacca. Tydzień się zastanawiałem czy ściągnąć bo bałem się o swojego plateseta.