Czesc ! Mam pytanko jakie sa aktualnie boty pod real tibie ? Oczywiscie platne niewykrywalne :)
Wersja do druku
Czesc ! Mam pytanko jakie sa aktualnie boty pod real tibie ? Oczywiscie platne niewykrywalne :)
Nie ma takich, na deletere lecą chary 1000+ za z bindowanie autooloota na myszce,przez 5msc gry nie spotkałem żadnego bota, a gram na securze
A jak z cloud botem ? Nie gadaj ze wbudowane auto loot leci ban bo akurat uzywam go juz od dluzszego czasu i nic :p
Nie no nie przesadzajmy z autolootem że za to lecą chary na deletere bo połowa tibi przynajmniej tego używa.
Ludzie mają skrypty na auto ss, mringi i inne takie i bez problemu to używają i wszystko żyje bez deletery.
Zbieraczkę używam na kilku charach od jakiś 2 lat i żaden jeszcze nie dostał ciosa.
bany za zbieraczke xD jebane farmazony tibijskie
od poczatku w zasadzie tego uzywam i nigdy nie dostalem bana, ba nawet nie slyszalem zeby KTOKOLWIEK kto uzywa zbieraczki dostal XD
Cloudbot kilka dni temu mass ban, starbot wlasnie wznawia swoja dzialalnosc, po mass banie.
tak w skrocie
Tylko te 2 boty są obecnie na rynku?
Co wy piedolicie ja na taskerze lece aż miło rotwormy na daraszi tylko tibiarzowi ani słowa
pzdr
hej na faweli sa bio roboty hehe
Siemanko wszystkim, chciałbym po latach wrócić do gierki, nie interesują mnie full afki i z tego co widzę już ich nie ma ale czy są programy typu auto pick loot i spellcast ( leczonko oczywiście) plus picie potkow?
Z góry dzięki za odp chlopaki
Tibia GG z działu download i zaznaczasz boże daj światło i boże łów rybki
mogę Ci napisać takiego bota pod Tibie , ale za real hajs :)
z tym że nie będzie to taki bot jak te co kiedyś były... byłby okrojony w funkcje (generalnie najbardziej dla EK by się sprawdził)
Jak rzucisz dobrą ofertę to się podejmę zlecenia.
A dla wszystkich co mówią że się nie da bo jest BattleEye - da się :) coś tam już szablonowe stworzyłem - testowane, działa.
Bot jaki mogę stworzyć może mieć takie funkcje:
1. Auto Hunt (ale lata tylko po 1 poziomie mapy, na dużych przestrzeniach - wąskie korytarze odpadają gdyż jest możliwość omyłki o 1-2 kratki które bot wskazuje aby postać tam poszła).
2. Spalanie many (nie bedzie to spalanie przy konkretnej wartości many niestety, tylko i wyłącznie przy fullmana
3. Leczenie postaci - czarem lub potionami / lub pierw czarem jeśli jest mana i potionami później po wyczerpaniu many (leczenie odbywałoby się na zasadzie że leczy jeśli życie ma "czerwony" kolor lub "żółty" kolor - brak możliwości wskazania konkretnej wartości przy której ma leczyć
4. Auto jedzenie food co x czasu
to co wymieniłem działa na 100% - może coś jeszcze da się zrobić - nie próbowałem. Jeśli ktoś jest zainteresowany - pisać i mówcie co konkretnie miałby bot robić.
Bot nie wykrywalny - działa tak jak "człowiek" - obserwuje ekran i w zależności co widzi na ekranie - klika myszką w to lub inne miejsce. Bot nie pobiera żadnych informacji z klienta Tibia.exe - a tylko i wyłącznie z ekranu naszego komputera. Stąd 100% nie wykrywalności
Dodam, że bot trochę obciąża kartę graficzną - bo ciągle obserwuje ekran. Stąd na byle złomie go nie uruchomimy. Potrzebny przynajmniej z średniej półki komputer aby to w miarę działało bez zawiech.
napisz co bot ma robić - i ile proponujesz.
jeśli chodzi o auto hunt - to powiem szczerze że doskonały nie jest bo postać lata po mini-mapce....a jak postać jest w biegu to może na minimapce minimalnie inaczej kliknąć...no ale działa 100% , po prostu +/- 2 kratki może sie pomylić.
Dodam , że gdybym miał sprzedać komuś bota - to pisze go pod konkretną postać - dostaje nick, wpisuje go do bota i bot będzie działać tylko po zalogowaniu się na tą postać (celowo aby bot nie był rozpowszechniany - bo to jednak mój czas i zarobek).
Generalnie dla niedowiarków mogę nagrać filmik mojego laptopa - jakimś innym urządzeniem , że postać lata i expi :) Ale to już dla konkretnego klienta bezpośrednio przed transakcją jeśli taka potrzeba zajdzie.
dobry tasker wystarczy nie trzeba nawet dziadowi dawać 2 złote do kapelusza:kekw
z taskerem to najwyżej na Trolle lub Rotwormy możesz postawić postać :) Bo tasker nie wyleczy postaci :P Chyba że ustawisz aby w ślepo używał potiony co 5 sekund :) - to się wypłuczesz znowu z potionów.
Po za tym tasker przejmuje kontrolę nad komputerem.
A przedewszystkim...Taskerem jak już gdzieś postać dotrze....to nie koniecznie wróci na pierwszą pozycję z której postać przyszła :)
Spróbuj poexpić taskerem - daj znać jak idzie :)
Jeśli nie muszę dodawać nowych funkcji a tylko to co jest - to powiedzmy te najmarniej te 100 zł by pasowało (dla pierwszego klienta lub kilku pierwszych). Bo za tydzień czasu spędzony nad kodem programu to takie wynagrodzenie trochę małe :)
Za mniej raczej nie chce , bo nawet po sprzedaży bota bym musiał z 30-50 min poświęcić na to by uruchomić go na komputerze klienta (wymaga zrobienia kilku grafik, np. wizerunek potworka do atakowania / i inne niezbędne grafiki dla bota (bo działa w oparciu o grafike jakie widzi na ekranie)- generalnie musiałbym nauczyć obsługi)
Protip, możesz sprawdzać czy kolor pixela się zgadza na konkretnym obszarze paska many. Wystarczy pobrać współrzędną X początku paska many i końca i z tego wyciągnąć długość, potem wpisując % many przy którym spalać dodawać do początku współrzędnych procent długości i porównywać na tym pixelu kolor czy się pokrywa z kilkoma zdefiniowanymi oznaczającymi pelną manę.
Jestem zainteresowany tym produktem czy jest aktualny?:pepezyd
Cześć, jestem w stanie napisać bota do Tibii.
W zależności od zapotrzebowania i ceny którą zapłacisz - taką funkcjonalność jestem w stanie zaoferować.
Bot sprawdzony.
Expi, zbiera loot, leczy się, chodzi, używa czarów.
Może to być bot który zachowuje się jak człowiek, a może to być bot który analizuje ruch w sieci i działa "pod spodem".
Bot może odpowiadać na czacie, a w nie standardowych sytuacjach wysyłać email i za pomocą emaila można na czacie odpowiadać.
Możliwe jest zdalne przejęcie kontroli nad komputerem w razie konieczności.
Ogólnie to wszystko jest możliwe, kwestia ile mojego czasu jesteś w stanie wykupić na dostosowanie i poprawki bota.
[email protected] lub 661 868 182
- - - Updated - - -
Cześć, jestem w stanie napisać bota do Tibii.
W zależności od zapotrzebowania i ceny którą zapłacisz - taką funkcjonalność jestem w stanie zaoferować.
Bot sprawdzony.
Expi, zbiera loot, leczy się, chodzi, używa czarów.
Może to być bot który zachowuje się jak człowiek, a może to być bot który analizuje ruch w sieci i działa "pod spodem".
Bot może odpowiadać na czacie, a w nie standardowych sytuacjach wysyłać email i za pomocą emaila można na czacie odpowiadać.
Możliwe jest zdalne przejęcie kontroli nad komputerem w razie konieczności.
Ogólnie to wszystko jest możliwe, kwestia ile mojego czasu jesteś w stanie wykupić na dostosowanie i poprawki bota.
[email protected] lub 661 868 182
fajnie, ciesze sie
kupilem bota od uzytkownika kutasiok, niestety po 2 dniach moj plate set zniknal a dodoatkowo uh maker zrookowany!!!!!! nie polecam :kekwait
xD
napisałbym se jakiegoś bota, ale jak mam wyciągać te wszystkie adresy, ofsety, pointery, to mnie krew zalewa i chyba jednak skorzystam z usług [email protected] lub 661 868 182, rzetelna firma.
Ja bym kupił jakby spiry podnosił
to trzeba zdjęcie spirów, bo bot obserwuje ekran
wszystko da się zrobić, kwestia czasu.
Ja bym proponował zrobienia bota który zachowuje się jak człowiek, to znaczy analizuje co dzieje się na ekranie i podejmuje akcje ruszając myszą, klikając coś na klawiaturze. Odpada wtedy robienie czegoś na komputerze kiedy bot chodzi, ale myślę że można np. zapuścić go na maszynie wirtualnej i śmiało działać na swoim komputerze.
Taki bot jest ciężki do wykrycia. Wysyłanie informacji co robi postać po prostu wysyłając jakieś ramki z informacjami "idź tam", "Zaatakuj" połączone z brakiem akcji myszy, jest moim zdaniem jedną z metod wykrywania botów i banowania.
Do tej pory, bez jakiś dużych nakładów czasu, zrobiłem bota który między innymi :
- wie ilu wrogów jest wokół. Jacy, to mnie nie interesowało, ale da się zrobić. Oczywiście atakował je
- zbierał loota jak zabił co miał zabić
- chodził samodzielnie po mapie, od jakiegoś punktu do punktu. Nie gubił się, nie blokował się
- używa czarów w odpowiednich sytuacjach
atak obszarowy gdy kilku wrogów wokół
exura gdy mniejsza ilość hp i sporo many
- leczy się
gdy krytyczna ilość życia, używa health potionów
od prawie zera wyexpił mi około 90 leveli. Nie bałem się go puszczać na noc.
Ogólnie to dawałem go gdzieś na respa, uruchamiałem skrypt, co kilka godzin odnosiłem loota do depo, uzupełniałem potiony i w sumie tyle. Takiego bota jak wyżej mogę sprzedać wraz z konsutlacją co im jak poustawiać od strzała. Dodatkowe funkcje to już czas który muszę poświęcić i kasa która musi mi to wynagrodzić.
Zajebiste było to że puszczając go na noc popularne, dające dobry loot respowiska były wolne. Nawet jeżeli expił około 30-50k expa na godzinę + oczywiście mnóstwo lota, to takie 8h w nocy podczas snu robiło fajną niespodziankę rano. A loot który zebrał, jeżeli chciałem, mogłem poświęcić na bardzo szybkie expienie magiem.
Knight + boot = darmowy level + spory loot
Mag + spory loot od knighta = zajebiście szybki exp
"to trzeba zdjęcie spirów, bo bot obserwuje ekran"
"Ja bym kupił jakby spiry podnosił"
da się zrobić
roty fibula dobry exp sie kreci a jakby jeszcze mace i food zbieral to juz totalny sztos
tylko ten jebany ds.. da sie jakos zrobic zeby go omijal szerokim lukiem?
normalnie bot bedzie ruszac myszke ?
kurwa ta technologia zapierdala :fook
:kappa:maguire
"roty fibula dobry exp sie kreci"
bot tak szybko wbije Ci level że rooty szybko pójdą w zapomnienie. Po kilku nocach na czymkolwiek ja szybko przeniosłem się pierw na te żółwie na jakiejś tam wyspie (przemieszczał się pomiędzy wyspami), a potem na chyba tej wyspie z której się na te żółwie płynęło jakieś tam potworki co expa za nie było jak za cyklopa.
"a jakby jeszcze mace i food zbieral to juz totalny sztos"
mi zbierał na początku loot, ale po 8 godzinach expienia rano wolałem mieć backpacki pełne monet a nie itemów które sporo ważą. Puszczasz bota, kładziesz się spać a rano budzisz się z backpackami wypchanymi monetami.
"tylko ten jebany ds.. da sie jakos zrobic zeby go omijal szerokim lukiem?"
Tak. Ustawiałem mu punkty do których miał chodzić.
"normalnie bot bedzie ruszac myszke ?"
Tak. Samo obserwowanie jak skurwiel myszą nakurwia, chodzi, atakuje, zbiera loota było tak wciągające że nie chciało się odejść od monitora :D
A teraz wyobraź sobie że jesteś poza domem i dostajesz emaila ze skrenem że coś ktoś do Ciebie pisze obok.
Mam kod tego bota z wszystkimi wcześniej wymienionymi funkcjami, poza wysyłaniem emaila - skren szoty robi podczas śmierci i jakiś tam innych akcji żebym mógł potem zerknąć.
Było to dwa lata temu więc nie ma żadnego filmu z działania, a żeby nagrać to musiał bym ściągnąć Tibie, przypomnieć sobie chasło do postaci i jeszcze dostosować go do nowego monitora. Nie chce mi się tego robić jeżeli i tak nikt nie był by zainteresowany.
Ogólnie to bot może robić wszystko czego zapragniecie, tylko kwestia czasu który musiał bym na to poświęcić i waszej gotówki którą jesteście w stanie za to zapłacić. Dla mnie to akurat przyjemność, ale mam sporo "przyjemności" do zrobienia a priorytet mają te "przyjemności" za które ktoś jest mi w stanie najwięcej zapłacić.
Jeżeli będziecie zainteresowani, to bym proponował taki układ :
Mam w tym momencie tego bota dostosowanego do mojego monitora. Niskim kosztem mógł bym przerobić go na inny monitor i podczas jakiegoś spotkania pokazać co i jak. Jeżeli się spodoba, 200 - 300 zł za bota na jedną postać i właśnie pokazanie co i jak. Kodu nie udostępniam, wyłącznie plik do uruchomienia z jakimiś parametrami.
Jeżeli ktoś będzie chciał jakieś modyfikacje, wtedy ja to mniej więcej wyceniam, robię, po zrobieniu pokazuje efekt wraz z czasem który był na to potrzebny. Jeżeli się podoba i jesteście mi w stanie zapłacić za to - przekazuje bota.
Jeżeli cena była by za wysoka, wtedy możemy się umówić że jakąś funkcjonalność robię dla 10 osób, dla 10 postaci i jakoś się podzieli koszty żeby mi się za prąd zwróciło i żebyście wy byli zadowoleni. Jak dla mnie to możecie nawet zrobić ogłoszenie na zrzutka.pl :D
Dla was najważniejsze że nie kupujecie kota w worku. Ja pokazuje, potem hajs, dostajecie bota.
świetny pomysł kurasiok
A typ dalej się nie zorientował że chodzi mu o ruszanie kursorem a nie całą myszka :kekw
To niezły "bot" pod tibie
Snoofie:
"normalnie bot bedzie ruszac myszke ?
kurwa ta technologia zapierdala"
"A typ dalej się nie zorientował że chodzi mu o ruszanie kursorem a nie całą myszka"
Jaki "typ" ?
Ciężko mi zrozumieć o co Ci chodzi.
Zastanówcie się czy jesteście wstępnie zainteresowani. Najlepiej w ciągu 1h, bo jak już zacznę inny temat to do tego bot'a prędko nie wrócę.
Mam ściągniętą Tibię i przypomniałem sobie hasło do postaci.
Zainteresowani - przerabiam skrypt, odpalam go, nagrywam filmik i przedstawiam.
Nikt w ciągu 1 do max 2h nie odpowiada - prędko nie wracam do tematu.
wez nagraj filmik
się boję że schudnę, bo wtedy zazwyczaj trafiam na odwyk alkoholowy przez afery ludzi z peło, także trzymam wagę 120 kg i nie schodzę niżej, Marlence się podoba, mówiła źebym trochę zrzucił, zrzucę do 115kg i będzie dobrze, bo robią dopiero afery policyjne jak schudnę tak poniżej 110kg, albo aferka pod geja
dobra rozumiem że na Snoffie po prostu nie zwracać uwagi.
Zastanów się Snoffie nad tym odwykiem, może Ci to wyjść na zdrowie.
"wez nagraj filmik"
Postaram się na dziś przygotować
No to już nie kot w worku, bo pokazuje działanie podczas spotkania. Kodu nie mogę dać bo muszę zabezpieczyć się przed rozpowszechnianiem.
Ewentualnie mogę powiedzieć że udostępniam "kod" już skompilowany w postaci binarnej.