Jakbyście musieli wybrać jedno a z drugiego zrezygnować na resztę życia to co byście wybrali
Wersja do druku
Jakbyście musieli wybrać jedno a z drugiego zrezygnować na resztę życia to co byście wybrali
Bez chleba nie wyobrażam sobie życia więc ryż który jem sporadycznie mógłbym zrezygnować
pzdr
Ja mogę jeść tylko gluten free chlebek niestety. Więc naturalnie wybrałbym chlebek.
Właśnie dziś nie poszedłem po mój chlebek za 16zł :(
ryż czasem spoko wchodzi, zwłaszcza z kurakiem
ale bez hljeba to po co żyć, co to za życie bez hlepka?
a jak do równania sie doda że pitca to też pieczywo to już w ogóle chyba już wgle nie ma oczym mówić
jak wy kurwa najebani. pieczywo = zniszczone zdrowie, zniszczone zęby, ogolnie pizda. a ryz jest i zdrowy, i mozna jakies ciasteczka ryzowe ojebac gdzie mochi sa obiektywnie najlepszym co czlowiek wymyslil, jest sushi kurwa surowa ryba pyszna gdybysmy zyli na wyspie to kazdy by codziennie wpierdalal bo byloby swieze i tanie. mozna usmazyc, ugotowac, sa paele, curry, rissoto. kuchnia calej kurwa azji sie na tym opiera, hiszpania.
a pieczywo to co? hehe ojebalem se chlep z maslem. widac ze polacks
no już sie tak nie poć, bo skośnych oczu dostaniesz xD
czemu od ryżu sie nie psują zęby, prawda to? a może żółtki po prostu mają mocniejsze szkliwo? przecież ryż też ma węglowodany
jak nie umieją robić hlepka to jedzą ryż, to tak jakbyśmy polaczki mieli jeść tylko ziemniaki bo hińczyki nie jedzą chleba, mondre to?
niewiem jak wy ale ja nie wiem jak zrobic kanapke z ryzu :/
kanapki jedza polacks.
ale tak wyglada kanapka z ryzu
https://allwaysdelicious.com/wp-cont...1-1024x683.jpg
moth to taka meska alternatywka, prosze zignorować temat pozdr
xD ^ w sumie to
wow kurwa onigiri polacku a ty co picca z kepuczem??
dobra chuj zaczynam trzezwiec mozna temat wyjebac xD
nie pamietam kiedy ostatnio jadlem jakis chleb dla polakow za najnizsza krajowa
sam zaznaczylem opcje nr 3 bo jest w niej przeklenstwo
jak pieczywo to tylko zajebiste bulki, a nie jakies polskie kanapeczki hrr tfu
Na codzień jem ofc pieczywo, ale jednak ryż jest pyszny.
Natomiast, po głębszym przemyśleniu, do pieczywa zaliaczaja się tez jakieś słodkie wypieki itp, wiec jednak pieczywo.
Ale jeżeli chleb vs ryz, to ryz
Ryż nie ma smaku i nie można na nim pasztetu posmarować także wybieram pieczywo
Jak klepałem przed hwilką kotlety to żarcik se wymyśliłem, już mówie:
Idzie Ćma na kebaba i mówi: z ryżem xD
To chyba jedynie trzeba byc b0lakiem zeby wybrac jakies guwno warte buly nad ryz. Pewnie temu polowa torga to spaslaki ze zniszczonym zdrowiem ehh.
Ryz jest dobry do wszystkiego, chlep i w ogole pieczywo to jakis syf wymyslony by zapychac puste brzuchy biedakow niestety takie sa fakty
kurwa wyobraźcie sobie np jamesa bonda żeby ryż wpierdalał xD a takie pieczywko to normalnie mm pyszne ale sie nawpierdalam
https://sliceoffme.files.wordpress.c...ing-caviar.jpg
bułki czy chleba ze świeżutkimi warzywami, serem, jakąś wędliną/jajkiem nie da rady zjeść bez zębów, za to papkę ryżową o smaku niczego rozpuścisz w mordzie i przełkniesz, także nie dziwi że taka ćma czy inni upośledzeni wybraliby ryż
biedaki scisk dupy ze ktos im na kanapki nasral
ryz always
bond zakolak od pieczywa essa grubasy