huj z modnisiami pedauami i plutonem gejem a i xreaprem ha tfu
new balance
vs
salomony?
Wersja do druku
huj z modnisiami pedauami i plutonem gejem a i xreaprem ha tfu
new balance
vs
salomony?
Filcaki bo z new balance chujowo wygląda jak słoma wystaje
Są 2 opcje. Albo nike epic react łun adidas ultraboost. Jak chcesz na teraz to normalne, a jak na lato to odpowiednio flyknit lub primenit
Pzdr
ultraboost kurwa nadbut. wygodne to jak skurwysyn i dobrze wyglada. ale nie pb i nie 21 bo to akat guwniene. 19 najlepsze. ale jak pytasz o niu balanse vs salomon to przypuszczam ze nie chcesz typowo miejskie masywne snikersy to nie wiem dla mnie wszystkie takie wygaldaja jak gowno, jak wdize chlopa w takich to mysle se ze mu noga spuchla pzdr
NIKE Epic React Flyknit to jest K O K S buciwo, tylko od dawna nie idzie tego dostać w prawilnej EPIC wersji na nike.
Ale dajcie jakieś linki, a nie rzucacie hasłami które mi nic nie mówią
O jeszcze kurwa nmd r1 w chuj wygodny but i to już jest typowy miejski kapeć. Tubular shadow był top1 but ale teraz to się nazywa yeezy i kosztuje w chuj xD
Koczi, zlote pumy z rzepami
wez se kup jakies trampki big stara za 100 zł
jak smierdzisz mocno groszem to mozna nawet conwersy kupić za 180
altra, merell albo inne (czesto brzydkie) guwno z zerowym dropem
w obcasach niech se kobiety gonia
w tych zajebałeś psa tłuczkiem do miensa czy to były zwykłe halówki?
Ciekawe czy ktokolwiek kiedykolwiek kupił w takim sklepie z ciuchami buty. Trzeba niezły autyzm mieć
Autyzm, ale z drugiej strony one kosztują 50 zł czy coś
za co kurwa te strzały w moja stronę nic o mnie nie wiesz
nie znasz nie oceniaj.
wystarczy na zdechłym forum być modkiem od empty działu ale mogłem też coś pojebać:nosaczhmm
:monkahmm :monkas :monkahmm :feelsokayman
ale on był zawsze zdechlakiem a teraz to już w ogóle manekin wśród ożywionego ludu