closed
Wersja do druku
closed
Czy którys z torgowiczow potwierdzi ze to jest oryginalny wypas czy tylko ktos sie podszywa?
oryginaly wypas o 4 chary zrobione na godzine przed startem?
Czemu w kliencie jest wirus?
Normalnie, windows defender mi wywala wirusa trojana ;s
no bo cuś tam siedzi Pack.Win32.Gen.bot!ep-45894
@Bedlin
dasz cos??
@sixo ; wrzuc czystego clienta to powinno wiecej osob wbic :)
Pozwole sobie przekleić ostatni post z FB oryginalnego wypasu dodany wczoraj o 19 :
Stej TjundCytuj:
Jak już Lestat mnie zmusił... Siema, tu ja, znaczy ten odpowiedzialny kiedyś za ten twór ������
Słuchajcie, chodzą mi ostatnio coraz częściej po głowie myśli czy by człowiek z sentymentu sobie nie podlubal przy tibijce... Nawet trochę czasu (ze 2 tygodnie programowania) zainwestowałem już w soft z którego korzystaliśmy.
Poza tym, chciałem ogłosić, że nie mamy nic wspólnego z jakimiś karmiami czy innymi próbami odtworzenia - dostałem przez te kilka lat kilkanaście propozycji na odsprzedanie, ale:
1. Nie posiadałem kompletu - gdzieś na przestrzeni czasu zaginął mi chociażby szablon do bazy.
2. Nie zamierzałem inwestować w to czasu, bo zwyczajnie nie opłaca się to.
3. Nie będę sprzedawał za potencjalny bezcen, bo nie brakuje mi pieniędzy.
4. Ostatnia próba sprzedaży skończyła się tak, że serwer obsługiwałem osobiście - dziękuję serdecznie, ale nie.
Ostatni Wypas ktory zrobiliśmy wspólnym effortem był w 2017 roku.
No, to czy są tu jeszcze jacyś sztywni tibijczycy? Kiedy lecimy z Wypaskiem? Tylko pytanie też do Was - czy sami pogracie "dłużej niż miesiąc".
A, jeszcze coś - łapcie naszego TYMCZASOWEGO Discorda, gdzie możemy podyskutować trochę bardziej na bieżąco:
https://discord.gg/sNDVTV8
Dlaczego tymczasowy? Docelowo chciałbym wchłonąć Wypas jako podprojekt Wyspa.gg - społeczność ponad 50k osób, coś, czym zajmowałem się przez ostatnie lata.
// oznaczajcie ziomków z Wypasa, napędzajmy minihajp
Pozdrawiam
ale iglica
Załącznik 377816
niezły ots
wbiłem z ciekawości, poszedłem sobie na orc camp na zachód od miasta, nie minęło więcej niż, nie wiem, 10 minut? max 20
teleportuje się do mnie nagle GOD ADI i pyta czy nie chcę kupić GMa za SMS lub jak nie mam nic na koncie, to za tibiacoins
co jest kurwa z tymi dzisiejszymi OTSami?
i jeszcze sugeruje się że gracz kłamie bo mu się kierunki świata pomyliły
czyli z automatu kłamca, złodziej i krętacz
jakie to polskie
to musi się udać
życzę tam powodzenia z tym "projektem"
I czym karmicie na tej karmi:kekw
niczym bo admin nie umie naprawic serwera ktory spadl z rowerka XD
Wczoraj po save admion zmienil mapke ale widze ze nie zapisal tego i po kolejnym save stara mapka znow wrocil, quality
Kurwa jebany OTS! ignore liste i hoty mi wyjebało w tibi że to chuj jak zacząłem tu grać
Nie no ots jest dobry możecie grać śmiało, Karmia ots polecam Bogdan Wenta Magda Gesler
dziś zaczął się nowy miesiąc, matka właśnie wraca z pracy i ma zajechać do Ery, kupić mi nowe doładowanie, to wyśle sms
Igielka juz padła :kekw
Nic nie padło, tylko zmiana dedyka i jest inne ip serwera, wszystkie dane zostały zaktualizowane.
WypasOTS Create Account
ale bym w symulator hitlera zagrał albo nie:zaba
nie no tym screenem to mnie teraz zacheciles w chuj szefie, namawiam swoja gildie z nebuli 2k7 gruby co mial czarne stopy w chuj, pozdro wjezdzamy
W title Hitlera, na stronce wypas ots, a w download client jakas arkonia jebana. Zdecyduj się huju oszucie
jaka hitlera, naucz się czytać na stronie był wrzucony po prostu odnosnik do wypasots bo to ten sam ots tylko pod nową domena, jaka arkonia wejdz w zakładkę download i popatrz dokładnie.
ale to trzeba byc kurwa jebana zeby sie pod elfa jeszcze podszywac i nazwe zapierdolic probujac pare groszy na nie swojej pracy dorobic
jeszcze ten chujowy darmowy layout haa tffu na ciebie pecie
fajny ots a profesorek zazdrosci ale nie rob juz wiecej
Elegancko sie pyka na otsie, lepsze to niż wenezuelskie otsy profesorka 3 online, jak widzowie wbiją
taka igła, że nawet online nie ma na www XDDDDDDDDD zabiegi aka niebieski XDD ale spoko tu coś fajnego mam:
Załącznik 378096
Serwer się rozkręca powoli, online można zobaczyć w grze,dzisiaj grało 12 osób, w niedalekiej przyszłosći planujemy zatrudnic jakiegoś streamera, żeby serwer bardziej rozkrećic, jeżeli ktoś kiedyś grał na WypasOTS aka Lordaeron albo zna mapę Karmia/Vanilla to zapraszamy do wspólnej gry. :)
Chuj kogoś obchodzi online w grze, nie ma na stronie bo nikt nie gra xdddd zabiegi syna niebieskiego xd
Czemu nazwałeś otsa Hitlera?
Bo to ots Hitlera :nazipepe
Dlatego też nie jakieś .online tylko .eu, czyli Europa Hitlera, a ots jest tylko przykrywką dla wiadomego towarzystwa.
Tak było, nie zmyślam, byłem, widziałem, bardzo uprzejmi ludzie, poczęstowali wafelkami, polecam :feelsokayman
Wafelki oczywiście były przekładane białą masą
Coraz bardziej mi się podoba ten ots.