może jak torg dożyje 2023 to zorganizujemy licytacje np puhar od plutona, unban 1 user, podświetlenie nicku dawać propozycje:poggers
Wersja do druku
może jak torg dożyje 2023 to zorganizujemy licytacje np puhar od plutona, unban 1 user, podświetlenie nicku dawać propozycje:poggers
Chuj z tymi złodziejami. Jurek Owsiak kiedyś zabrał mi serek wiejski z koszyka w Biedronce a ostatni w sklepie był ehhh przez niego jestem gruby
kiedys lvl12 jak chodzilem do swietlicy i codziennie jadlem jagodzianki bo piekarnia obok nam biednym dzieciakom zawsze zostawiala resztki, albo czasami swieze dawala nawet to raz jako swietlica poszlismy na wosp i kazdy z nas dostal worek slodyczy :3 nie zapomne nigdy bo chyba najmilsza sytuacja jaka mnie w zyciu spotkala za dzieciaka
ja tam szanuje jurija owsienko za dzialania na polskiej ziemi pod przyprawka
I chory psychicznie od pruchnicy
nie e
Nie dajcie się omamić albo skończycie z imieniem czarek
Mamy wspierać zbrodniarzy? Może jeszcze tego gangstera kremówkowego wspomnicie?
sory nie daje na brudstok
ta chłopak został zresocjalizowany, dajcie mu życ jak normalnemu człowiekowi, nie mozna karac za to samo dwa razy.
Pluton daje na caritas wiec mala szansa
ale wy jestescie kurwa kutasami. nawet na matke terese byscie grosza nie dali a kobita bez wytchnienia siłą walasnych rąk tysiące śmieci z ulicy sprzątnęła
i to ze gwalcil i mordrowal to tez w sumie nic, trynkiewicz tez tera spoko co bo swoje odsiedzial? @Vailandur ; zgwalcic nieletniego, czy kogos letniego, albo go zamordowac co to za roznica?
Ale dostał kare mniej lub bardziej słuszną i jest już człowiekiem wolnym, a Ty mi tu piszesz o jakis kryminalistach, którzy sie śmieją z gojów
Ja wczoraj dałem na wośp garść podkładek do puszki :nazipepe
Art. 58. [Żebractwo w miejscu publicznym]
§ 1.
Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany.
§ 2.
Kto żebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszukańczy,
podlega karze aresztu albo ograniczenia wolności
koczek co ty na to, zebys wystawil przejazdzke offroad sejakiem po polu, licytowalbym