hej, ja slyszlem od kolegi ze na tym forum jest fajna atmosfera oraz ze mozna tutaj znaleźć dupcing
dupcing oznacza ruchanie w pipke uzywając mojego dixa :ezy
Wersja do druku
hej, ja slyszlem od kolegi ze na tym forum jest fajna atmosfera oraz ze mozna tutaj znaleźć dupcing
dupcing oznacza ruchanie w pipke uzywając mojego dixa :ezy
Danjelek to ty?
masz moze polecic jakis filtr powietrza bo szukam
@Alex hope
żaden danielek, napisałem ze jestem nowy to kurwa jestem nowy, po co mialbym klamac?
Aureos
Oczyszczacz powietrza Xiaomi Mi Air Purifier 3C (ACM14SC)
ja mam taki, bardzo fajny jest on, na trybie "pełna pizda" wyczyści Ci powietrze z maksymalnego zasyfienia do idealnego w 15 minut, ma czujnik też i 3 tryby pracy "spanie", "autmatyczny" i "pełna pizda"
minusa daje za to, że nie mogłem się połączyć z routerem, bo coś się nie chciało zgrać i nie korzystam z aplikacji, szkoda, ale w sumie to hcuj
dupcing jak sama nazwa wskazuje oznacza ruchanie w dupke i owszem można tu to znaleźć:ezy
nie rozumiem z czym macie problem :prawak :santakekw
ps. dajcie mi sex błagam was omg, tak dla mnie kutas stoi, ze zaarz chyba wybuchnie spermiuszką :( :theilluminati :pepehands
jak chcesz, żeby był dupcing to musisz iść najpierw na jakiś dancing
https://i.imgur.com/R5lBwyc.png
moja wykupiona kampania reklamowa przynosi rezultaty, tej siły już nie powstrzymacie :pogchamp
witam Cię użytkowniku, zapraszamy do wykupienia konta premium (ang. "VIP"), tam jest dział "Oczyszczacze Powietrza", obiecuję :kappa
Zapytał przecież w zamkniętym temacie jakie są nasze żądania :senorkekw
dajcie admina
nie będę zakłądał nowego wąstku, ale chciałem tylko tutaj ogłosić moje oficjalne stanowisko w sprawie użytkownika snoffie, jest to pajac, ktory mysli ze jak bedzie mial ostatni glos w "rozmowie" to znaczy ze wygral xD jego stara miesza bigos kolanami, a stary wchodził mu do studni, jak się snoffie tam kiedyś kąpał, bo nie było go stać na to żeby iść na basen miejski xD
Ale tekst o starym wchodzącym do studni nawet mi się spodobał
Bogdanek dorosnol szybciej niż nam się wydawało
Cuz za wspanialy recykling wyzwisk z gimbazy a zarazem niebywale smieszny
Pozdrawiam
Ps twoja stara to kopara wojohohohohahajahehe
W tamtym wątku, który został przeniesiony nie wiem gdzie, udzielił się moth, który napisał że sra na mojego ojca najebanego, więc jeżeli chłop z 18k postów pisze w ten sposób to dlaczego "recykling" tekstów z gimnazjum jest zły w przypadku kiedy ja to napisałem tekst o taplaniu się w studni? nie wiem jak w ogóle na tym forum można komuś zarzucić pisanie tekstów z gimnazjum, skoro pewnie połowa ludzi to robi lel
Serio gościu nie postuj już, to nie ma sensu. mam za sobą kilkanaście lat obrażania ludzi w internecie, więc takie bobki jak ty spłukuję wraz z poranną sraką po kawie z ekspresu, który kosztuje więcej niż cały twój dom.
a co do całokształtu twojego ostatniego posta, to widzę że postanowiłeś załozyć maskę ironicznego ireneusza ohohoho, ale jesteś groźny teraz ohoho się boję :(
w ogóle to nie chce mi się już ciebie obrażać, bo mi się zrobiło ciebie szkoda po napisaniu tego wszystkeigo wyżej, więc jak chcesz to dalej ciągnąć to już twój wybór
a sobie pisz lata mi to gosciu, to ty sie zesrales bo napisalem ze jestes edgy xDD
gratuluje internetowych podbojow i powodzenia w dalszej karierze
no dobra, w sumie to przepraszam.
bylem dzisiaj do spowiedzi na nocnej mszy i mi ksiondz powiedział, żebym cie nie wyzywal w internecie i jako pokute musze odmowic litanie do imienia jezus
glupio mi z tego powodu, takze przepraszam kolego, jak meiszkasz gdzie w okolicach krakowa to mozesz wpaść do mnie na szluga, spalimy se pod klatką i będzie gitarka :ezy a jakbyś chciał to możesz wpaść na wiadro przyslowiowe bo mam dobre jaranko 420 :prawak :ezy
Ej ej ej nie mam 18k postów, ja nie autystyk jak taidio.
Tylko 66% autystyczny jestem hehe.
A poza tym to zacznij pisać śmieszne rzeczy skoro nie chcesz być poważny albo wypierdalaj proste cnie?
Zamknij te pizde
chuj ci na dzban, jakbym mial jeszcze troche w sobie zycia to bym cie stad wyjebal na kopach razem z mothem