żądamy odpowiedzi:feelsokayman
Wersja do druku
żądamy odpowiedzi:feelsokayman
odpowiedź jest jasna, moderancja robi wam hujakinte do mordy
Dziwnym zbiegiem okoliczności nawet takze boro był obwiniany o zmianę titlow torgowicy na hitlerowskie. Przysięgał na bogdana i sylwie że to nie on a póki co żyją i mają się dobrze wnioski wyciągnijcie sami
To jest dramat, że na tym antyludzkim forum, na tym forum, na którym administracja kurwa nie była w stanie powiedzieć, że Boruciarza zbezczeszczono, że ten człowiek ma 118 zdjętych banów, że te moderacyjne KURWY! powtarzam moderacyjne KURWY! moderacyjne KURWY tego człowieka banowały bezpodstawnie i po miesiącach uwalniały, że to nie jest czymś wartym tego, by temu człowiekowi oddać odznaczenia.
https://texttospeechrobot.com/tts/pl...ekstu-na-mowe/
jak się komuś nie chciało czytać albercika
dobra nie zesrajcie sie bo boro lamal se regulamin jak chcial i slusznie wyrwal lepe na pizde
boro nigdy nie złamał regulaminu
jak boro to wykopek tylko sie ukrywal na torgu bardzo dobrze ze go wyjebali
to że spierdolił na wykop peel to jakby nas opluł
Na pogrzeb boruciarza przyjezdza starzec. Ktos z tlumu mowi
-Moglby Pan wyglosic mowe? zapytal zalobnik
-Wy go bardziej znaliscie, sami cos wygloscie
Zapadla cisza, tlum milczal dluzsza chwile gdy padlo stwierdzenie
-Goryl byl gorszy
jakie kurwa podwójne standardy jak jest burdel jak chuj na forum i tylko boro został zbanowany:confused to są właśnie podwójne standardy, no przygłup
Odbanowac vote#yes i przywrócic z honorami
a ja wam powiem tak wy kurwy pisowskie, to co bylo nigdy nie wruci
oddawac bora i goryla kurwy jebane
Odświeżam
wiadomo w ogóle kto bora zbanowal i mu konto wyjebał? Ja bym w aureosa strzelał
czy jest chociaż dwadzieścia osób, które tęskni za tym degeneratem?
decretis to człowiek o wielkim sercu także chyba znaleźliśmy winowajcę...
:pepehands:theilluminati
No w sumie to Pluton obwieścił koniec kariery :nosaczhmm
https://torg.pl/hyde-park/487822-kon...tml?highlight=
Ale po banie Aureosa (za kazanie wypierdalać z foruma chłopu który powinien wypierdalać z foruma) stracił odznaki i chęci do życia.
A jest chociaż dwadzieścia aktywnych osób na forumie? :kekw
Mi na przykład bardzo go brakuje, mimo że chłopa osobiście nie znałem i jakoś szczególnie nie szanowałem xd
Wcale bym się nie zdziwił (i tak od początku myślałem) jakby w rzeczywistości w chuja leciał z tym, że nie prosił o wyjebanie konta, ale postawa kadry i transparentność komunikatów przekazywanych współwłaścicielom :kappa foruma budzi wiele wątpliwości.
wszystkich nas nie usuniecie
ale baza sama sie w koncu wypierdoli na pysk i juz nie wstanie
Zginął na wojnach klonów, miał patent sternika i grał na lutni pana
W ZWIĄZKU Z BRAKIEM ODNIESIENIA SIĘ DO SPRAWY ŻĄDAMY USTĄPIENIA PLUTONA I DECRETISA ZE STANOWISKA
są nowe poszlaki w sprawie, dotyczy to reputa jakiego otrzymałem od jednego z moderatorów, wszystko układa się w logiczną całość
tylko nie wiem czy nie próbuje odciągnąć od siebie podejrzeń :hmm