Elo zadymiarze tibijskie. Wróciłem do czynnej gry w tibijkę, ale nie grałem jakieś 10 lat i zasypało mnie multum nowości. Gdzie na faccu najlepiej expić knajtem? PACCa przewiduje po nowym roku dopiero, póki co farmię na Foldzie.
Wersja do druku
Elo zadymiarze tibijskie. Wróciłem do czynnej gry w tibijkę, ale nie grałem jakieś 10 lat i zasypało mnie multum nowości. Gdzie na faccu najlepiej expić knajtem? PACCa przewiduje po nowym roku dopiero, póki co farmię na Foldzie.
stealth ring i te takie jaszczurki kamienne zapomnialem jak sie nazywaja
xD stonerefinery
Dużo się zmieniło w te 10 lat. Teraz rl to OTS, a OTSy są trudniejsze i nieporównywalnie lepsze od rl.
Tibiantis to nasza przyszłość zapraszam:
https://tibiantis.online/?ref=380
Tibiantis to kultura co przy zyciu nas trzyma
Zostaję na rlu, więc proszę o protipy dotyczącej knajta w rl tibia, a nie na Tibianitsie. xD
no to tak jak wyzej stealth ringi i napierdalanka w stonerefinery na venore z 60 skill by wypadalo miec i elegancko exori hur/ico na spam one wrazliwe z 20% na fizyczne profit i top exp
Frost trolle>rotwormy>minotaury skiluj
Przy okazji zbieraj viale na pacca, to może nazbierasz na niego zanim pandemia sie skonczy :kekw
na minotaur city rób lootbagi z żelastwa
Ja pierdole co za chłop
plus taki że go żadne 3h expienia nie ogranicza i może do 14h zajeżdzać staminke
Polecam Ci byczku co założyłeś ten temat ten materiał, tutaj zobaczysz maksa jakiego możesz wycisnąć na facu, chyba w twoim stylu
https://www.youtube.com/watch?v=XJ9QenHQSRo
Kup se paca jesteśmy dorosłymi ludźmi kurwa jego mać to jest chuj nie pieniądze
Chłop nawet z latarnią biega
Feler polega na tym, że ja nie chcę kupować postaci tylko grać od 0. xD Nie lubię kupowania postaci i nie popieram takich zabiegów, ale jak ktoś lubi to jego sprawa.
Ja pierdole, to nie zapomnij sobie jeszcze druida zrobić i klep tam uhy i hmmy dla tego knighta, bedzie ci sie lepiej biło
koniecznie przejdź rookgardem a nie jakimś dawnportem dla dzieci, robiąc tam wszystkie katana questy itd, co to za gra bez tego tak na skróty?
Jeden plus dla Ciebie w 2021 to to, że nikt ci nie wybije rotwormów albo slima pod carlin jak już pójdziesz tam skillować swoim knightem, bo nikt po tym zdechłym terenie nie chodzi już jakoś od 10 lat
RL to giereczka dla bobasów teraz, ciekawe czy taki gracz z rla by dał rade komuś sd przykleić albo się wyuhać na 7.4 podczas walki z potężnym cyklopem
Dobrze ci panowie mówią, ze jak chcesz rpg feels to zagraj na tibiantisie, bo na rl się porzygasz. A już to, ze nie chcesz kupić Pacc, bo kurwa szkoda ci 30 zł to ja pierdole
Kto? Ten zralowski co wchodzi w dupe każdemu co się da?
Ty chyba nie wiesz o czym pierdolisz, na tnet byłeś jebnięty i tu jesteś tak samo, oczy palą się od twoich wpisów na wykop ots jak liżesz odbyt adminowi na pw pewnie prosisz o itemsy i tak w każdym temacie, pierdolisz bez sensu nabijając posty więc mi tu nie pierdol o "atencjusze" nie pozdrawiam.
To w Lolka sobie narazie będę pykać. xD
Jak tam lvl urus zmalał?
Już z 60 pewnie masz?
Nie grałem ostatnio, bo na tygodniu różnie mam z czasem, a weekend przebalowałem ze znajomymi.
To jak ty chcesz byc tibijczykiem prawdziwym. Najwyżej rpg grajkiem możesz z takim nastawieniem zostać, budować domy z parceli i postowac na tibiopedi
No niestety już nie te lata, żeby być tibijczykiem prawdziwym. Jestem dosłownie przed 30ką, jak wracam po pracy to przeważnie spędzam czas z dziewczyną czy znajomymi i w tibię gram tylko niedzielnie. Postanowiłem popykać dla sentymentu i wiadomo, że czasem poświęce jej cały dzień, a czasem nawet się nie zaloguję.
ty jebany nonamie zeby ci kurwo matka na covida zdechla, odpisalem dla chlopa kurwa NAJLEPSZA miejscowe na 15 eka smieciu jebany i komu niby tu lize dupe na forum? XD na wykopie kurwo pogralem 2h i wyjebalem xloga, a cos pierdolisz odklejencu jebany
brakowalo tu takiego peta jebanego z trade, witamy:lul
jebane atencjusze
jezeli nie robi ci roznicy na jakim serverze grasz to taki char z 115+ skillem kosztuje od 100 do 250 tc a mozliwe ze da sie perliczke wylapac taniej nawet tylko uwazaj zebys na jakies gowno nie trafil na zunie/zunerze/czy innym locked hardcore pvp serverze
do tego sb ladujesz 250 tc na pacca i masz charcoka z paccem czesto ponizej 50lvla ktorego nie musisz trenic i przyjemnie ci sie poexpi ale content taki rpg solo to sie konczy kolo 300lvl lub nawet szybciej bo teraz tylko zbijana stamina i 4voc th w tej grze sie liczy ew zbijane bossy co cd
Ogarnijcie słownictwo, bo naprawdę chyba tylko logo nas różni od wykopu:zaba