niech ktos usunie bo ja nie moge hehe i mi konto przy okazji @Decretis ; @Pluton ;
Wersja do druku
torgowy diskord nie istnieje
dzięki aris
kto pytal
nie ja
Kurwa, Maskot z tobą gorzej niż z babą xD
Najpierw płaczesz 2 miesiące na DC, żeby odbanowali Cię na torgu. Cała discordowa brać się za tobą wstawia a potem plujesz nam w twarz xD Ty kurwo jebana xD
Maskot po ile teraz kryształ lata?
Może Czarek ma chorą głowe i nie chce sie leczyć ale to nie znaczy ze nie mozna dac mu szansy
psa juz nie ma, tera to suka
Dajcie mu troche wiecej atencji przecie widac ze oto mu chodzi
Kurwa to ja się stawiam za Tobą Czarek, a Ty taki? Wspaniale :reeeee
Maskot kurwo nie odchodz.
Pluton wypierdol nam konta mordo. W sensie sobie i mi
moze robimy taki deal maskot zostaje i grzecznie postuje ale za to wybierze sobie 1 uzytkownika ktory dostanie perma bana
Jak w końcu usunięcie Boro to ja też chcę out
nie ma kurwy żadnego usuwania my jak ten trujhuj jak zabierzesz jedno jondro to wszystko się rozleci
Ja wam kurwa dam usuwanie, won do postowania, za 2 dni ma być minimum 100 postów w Mitach Rookgaardu :reeeeeeee.png
Kurwa mać.
https://i.imgur.com/6QTXcLB.png
bracia, my oszukani
Jak czytam bora posty to jego głosem w głowie to źle ?
Lucjan ciężko będzie te 100 postów w mitach nabić ale jako że działu już nie ma to i z tyć 100 postów jako użytkownicy nie czujemy się zobowiązani wywiązać
Może trzeba sypnąć 5 zł w donejcie na streamie u Wardęgi żeby widzom przypomnieć gdzie dzieciństwo spędzali :kappa Wtedy na pewno ponownie ruszy machina rozwiązywania mitów Rookgaardu i w końcu zdobędziemy tego Sword of Fury :pogchamp
Piękny plan, oczywiście nie zostanie zrealizowany bo został podany przez moderację torg.pl ktora zawsze nic nie robi
szkoda