Otusz mili panstwo w planie mam wypierdolic z tego chlewu obsranego gownem, nie da sie tak dalej zyc w tej krainie absurdu.
Chcialbym zasiegnac waszej opinii jaki kraj wg was jest najlepszy na spedzenie reszty zycia.
Wersja do druku
Otusz mili panstwo w planie mam wypierdolic z tego chlewu obsranego gownem, nie da sie tak dalej zyc w tej krainie absurdu.
Chcialbym zasiegnac waszej opinii jaki kraj wg was jest najlepszy na spedzenie reszty zycia.
Wiadomo że Australia:bloodtrail
W australii sie nie myją
jakby usunac progi podatkowe to polska gurom
ukraina chyba spoko, ceny male jezyk podobny a baby krasive
i tak nigdzie nie spierdolisz pzdr
oczywiscie wszystkie kraje anglojęzyczne tj
ameryka, kanada, australia, anglia, szkocja, nowa zelandja, ghana, nigeria, fiji, singapur, irlandia, kenia, grenada, rpa, antigua i barbados, bahamy, barbados, belize, botswana, dominikana, gambia, gujana, jamajka, liberia, malawi, mikronezja, papua, saint kitts, saint lucia, saint vincent, sierra leone, wyspy salomona, sudan poludniowy, trinidad, zambia, emiraty arabskie, samo amerykanska, anguilla, bermudy, wyspy dziewicze, kajmany, wyspy cucka, giblartar, falklandy, guam, ile of man, jersey, nortfolk, pitcair, saint maarten, turks and caicos, wyspy dziewicze amerykanskie
pozdrawiam
Korea polnocna
tylko bali
Ja planuje uderzyc do Walencji bo mi sie tam podobalo ogulnie
Kanada imho nr1 obecnie.
Duże wielokulturowe miasta? Check.
Małe miasteczka z rodowitymi Kanadyjczykami? Check.
Góry? Plaże? Stepy? Roślinność? Check.
Rozwijający się rynek pracy? Check
Państwo które Cię wkurwia na każdym kroku? No here. Ale można narzekać zawsze.
Brak polactwa na każdym kroku jak w krajach europejskich? Check. Mimo tego, że polonia jest tam też duża, to jednak jest ich zdecydowanie mniej niż np. na wyspach
Chcesz polecieć gdzieś na wakacje? Stany? Ameryka środkowa? Linii lotniczych od cholery i proporcjonalnie taniej niż u od nas.
Jak ktoś pracuje w korpo/finansach/IT to z bliższych krajów Szwajcaria czy kraje Beneluksu
we włoszech są trupy na ulicach i w morzu, mafia, nielegalni imigranci, i sporo polaków
w kanadzie z kolei ludzie mieszkają w przyczepach na parkingu, do tego chujowy klimat, równie dobrze możesz sobie jechać na syberię
a w balii to można najwyżej zamoczyć nogi
tylko wyspy pacyficzne, wyspy cooka, rarotonga i aitutaki, ew. tahiti, kiribati, jak ktoś jest mothem to pitcairn, a jak na bakier z prawem i lubi drinki z płynem lugola to wyspy marshalla
a najlepiej to w ogóle mieć sobie jacht i na nim mieszkać i tylko pływać od wyspy do wyspy
z krajami europejskimi jest taki problem że jest w nich dużo polaków
I tak wrócisz albo nigdzie nie wyjedziesz, temat do zamknięcia
Może venezuela? Wystarczy że znajdziesz w kieszeni parę dolarów albo euro co Ci zostały z wakacji i żyjesz jak król przez wiele lat.
https://youtube.com/watch?v=FvRn0rF687E&feature=share
kanada dobrze wygląda na papierku ale to taka zimniejsza australia, zjebany strasznie kraj pod względem całego ustroju. jak se porównują np amerykanie służbę zdrowia czy edukacje z kanadą to im to wygląda zajebiście i dlatego jest tak bardzo overrated, ale to tak naprawde jest porównanie top1 z krajów drugiego świata(ameryka) i top ostatni z krajów 1 świata(kanada&australia)
dawaj do tej hiszpanii/grecji/włoch zakładasz winnice/gaj oliwny/sad pomarańczowy i esssssssssssaaaa
na handlu cytrusami we włoszech to stoi mafia sycylijska, w XIX wieku odkryto że przyczyną szkorbutu jest niedobór witaminy C co spowodowało boom na cytrusy i powstanie mafii która przejęła kontrolę nad uprawami
dlatego właśnie jest to mafia sycylijska, bo na sycylii tych upraw było najwięcej i największe
jeszcze macie jakieś ciekawe kierunki dla kolegi? może zaproponujecie afganistan albo francję? kurwa mówię że tylko wyspy pacyficzne, to dalej forsują jakieś europejskie zadupia obszczane i inny trzeci świat
Mam sis w Kanadzie, już pernament resident. Mieszkała w różnych topowych krajach i mówi, że Kanada najlepsza do życia. Więc chuja się znacie.
tibiarz jakiś dokument na bbc o wyspach na pacyfiku obejrzał i sobie wkręcił że tam żył rzeczywiście xD
szwajcaria,liechtenstein tez spoko
Nie ma na co patrzeć, mogłaby być twoją matką
to tym bardziej, musi byc dowód tak jak matka piguła coronaboja or didnt happend. a smok galana przynajmniej se zwali
polska najlepsza ostatnia ostoja normalnosci nie to co ten zgnily zachut
Mi osobiście bardzo fajnie żyje się w Niemczech. Siedzę na Bawarii od jakiś 10 lat, na co dzień spotykam raczej miłych ludzi, okolica sama w sobie jest na prawdę ciekawa masa atrakcji do zwiedzania, można wsiąść w pociąg i co weekend gdzie indziej jechać. Dużo dobrego piwa regionalnego, nawet przez ostatnie lata nie zdążyłem jeszcze wszystkich spróbować xD Generalnie do Polski jeżdżę raz na 2-3 lata, na kilka dni, ale tez zupełnie się od tego kraju odzwyczaiłem.
@Zodiak ; bylem se akat w lutym w espaniol i bylo 25 stopni, moze kurwa gdzies tam kontynentalnie w strone francji 14 stopniow, ale tam na poludniu to pustynie i geje oliwne
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
witam przedstawię swoją opinię
dużo rozważałem na ten temat i gdybym miał gdzieś spierdolić, to najprawdopodobniej włochy - piemont/toskania, słowenia, chorwacja
gdybym nie miał rodziny i znajomych to australia (chociaż tam mam rodzinę) lub jeden ze stanów nowej anglii
Bo tam to polacy przestępcy mieszkają
A cypr, myślałeś o Cyprze? Wydaje się w miare spoko, nie wiem jak tam z podatkami ale byłem tam Z miesiąc i cześć cypryjska bardzo fajna i przyjemna.
Z innej beczki, powiedzmy ze od nowego roku chciałbym zacząć z rok nomada, tj mieszkać sobie co
Miesiąc w innym kraju. Coś konkretnego polecacie?