Załącznik 375339
Załącznik 375340
Wersja do druku
zegarek marki bebofrut
to z tego targu? ile dales?
ojro
takie to na bazarze u pijanego bługara xD
Wołam eksperta @moth ;
sprobuj na zegarkowych grupkach fb
zawieszka chyba wspolczesna, jesli z tylu nic nie ma graweru to zdejmij spód i wrzuć fotke
no wlasnie z tylu nie ma nic.
po otwarciu schodzi przod tylko (obramowka i szielko ), tyl jest nie do ruszenia
to niezły bebo.
vadima taguj on sie na takich antykach zna to ci powie czy warte 20 czy 30 złotych
@Lord ;
tyl
Załącznik 375341
rozebrany
Załącznik 375342
no i dwa ujecia ''srodka''
Załącznik 375343
Załącznik 375344
@Vadim ; co pan powie na to
@Dine ;
Wydaje się takie wygięte jak ułomek po 96h zmianie
Fajny program jest Bares für rares, może będą napisy czy coś. Tak w co piątym odcinku jest ktoś z rzeczą którą kupił na Flohmarku
Ostatnio co było to chłop kupił srebrna kielnie radziecka do picia piwa za 2 euro. Poprzedni wlasciele używali jej jako popielniczki. Takie kielnie chodzą po 5k euro w dobrym stanie. On dostał za nią 3k ojro
To może być dość trudne, jeżeli nie masz pojęcia o antykach itp. Ostatnio poznałem kobietę, która chodzi po takich targowiskach we Wrocławiu i okolicach i kupuje stare ryciny. Kupuje za kilkanaście- kilkadziesiąt złotych i sprzedaje nawet za kilka stow. Ale jak nie nie jesteś obeznany w temacie to ciężko
No co mam powiedzieć, ludzie nie mają interesu sobie dorobić przeważnie 160h odjebac i elo
Dam przykład, powiedziałem moim ziomkom z reala, przechodzisz obok lombardu, wejdź spytaj się o srebro z ruskimi pieczątkami, spytaj o cene, jaka waga zrób foto, jak biorę to wysyłam hajs na to i hajs za robociznę. Ale co ty gościu xdd ja po lombardach nie chodzę, czasu nie mam to se niech kurwa dalej dorabiają se malowaniem ściany za 15 Ziko na godzinę, tfu na robakow
Mogę ci obczaić takie fanty, Ale powiedz o co chodzi hehe
Interes bym mógł kręcić z kimś kogo z reala znam z internetowymi znajomymi to mogę tibia coinami pohandlować co najwyżej
to sa punce a nie pieczatki panie ekspert
pieczatke to ci moze kaletnik na czolo przykleic
sprawdzalem tego sikora i nie wiem co to, wyslalem do ziomeczkow co siedza w starociach
No wolałem napisać pieczątki by każdy wiedział ocb, ale tak masz rację to punce są
Co do zegarka to wpadłem na podobne logo niemieckiej marki, więc może jacyś niemieccy znawcy zegarków będą wiedzieć co to, albo to zwykła podróba od pijanego Bułgara z targu i nikt nie wie i nie będzie wiedział
sikor wyglada na art deco pozne lata 30 ale ta zawieszka jakas taka nowoczesna, niestety nie mam czasu go szukac, dam znac jesli dostane jakies info
Hmm okey, dzięki
no ugulnie bebo to jakies niemieckie guwno zegarki, niby rozne kieszonkowce czy na reke sa powystawiane po 70 euro. zawieszek takich to nie widze w internetach ale przypuszam ze krata piwa marki vip to max co mozesz za to dostac
smoku, obawiam sie ze podruba :/
a u kogo sprawdzic to zegarmistrz czy sklep z antykami?