Szwajcaria vs. Hiszpania
Wersja do druku
Szwajcaria vs. Hiszpania
szwajcaria łatwo po kursie 3.2
Hiszpania przed meczem obsrana czonskiem, Twój stary smaruje sie woskiem
to niezłe rymy, chyba szukasz zadymy:bringit
szwajcaria powinna miec wyszy kurs halo prosze naprawic chce wiecej punktow wygrac :zaba
kiepska francja (rozpaczliwa obrona przed Cristiano, remis z Węgrami xD) sprawiła, że szwajcaria w oczach noobów (-> użytkownicy wyżej) jest jakimś "czarnym koniem"
już dziś Fernando Torres pokaże, że w wieku 37 lat można dalej być TOP
Kurwa nie wytypowalem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDD
admin ustaw mi hiszpanie, omylnie nie zaznaczylem tego jedynego meczyka
plz plz plz
no jak wygrywają to legit:kekw
jak pisalem to bylo zero do jaja
chłop chce obstawiać w trwający mecz,zbanujcie go
Panie kolego, powinno być tak, że można typować do pierwszej sekundy meczu, niestety nie ogarnąłem, że mam jeden typ nie ustawiony i zorientowalem sie chwile po rozpoczęciu i odrazu napisałem prośbę aby w drodze wieloletniej znajomosci i kolesiostwa na forum torg.pl ustawili mi hiszpanie
Poza tym minsafo tez typował po czasie...
plz plz plz plz chce miec wszystkie mecze w portfolio
ustawcie mu szwajcarie to też będzie miał wszystkie mecze:kappa
xD hiszpanie nie chce szwajcarii
To nie tibiantis, nie ma restartu i drugiej szansy po 60 minutach od startu
ktoś jeszcze chce coś zmienić bo idę do admincp :kappa
Czy istnieje opcja, ze typ sie nie zapisał? Dam sobie reke uciac ze mialem komplet
Na następny turniej zrobię logi i jakieś wysyłanie e-mail z wytypowanymi meczami xD
:zaba
Ogólnie Lucjan to ja mam jeden taki problem z tym typerem że dowolny przycisk zapisz typy powinien zapisywać wszystkie zmiany w nie tylko z danej części bo myślę że nie ja jedyny miałem z tym problem że mi nie zapisało bo klikałem se w złym miejscu i zapomniałem w dobrym też zmienić. Po drugie w każdym temacie dany meczyk powinno się dać obstawiać byłoby sztos bo często tylko jeden meczyk chce się zmienić kilka godzinek przed startem. Po trzecie myślę że zamknięcie powinno być max 30 minut przed bo bądźmy szczerzy to nic nie zmienia a czasem ktoś se już otworzył piwko i chcę zmienić.
Po czwarte mogloby to być regularniejsze np teraz olimpiada kto zdobędzie medale czy coś, jakieś turnieje csa, lola, bo fajna zabawa tak z kolegami z torga se pozostawiać. I ugulnie dziękuję w imieniu wszystkich użytkowników za to że dla cb się chciało. A dla crusa chuj w dupę bo my koledzy i wiem że to lubi ♥️
Piękny post :peepo
Ament
ludzie dajcie mi ten typ poki karnych nie ma
Ale to były zakłady specjalne i nawet turniej się nie zaczął xD
Zresztą @Minsafo ; zapraszam na 1 v 1 z Lordem, jak Lord Ci najebie, to mu damy typ :kappa
Jak Tomasz odda to walkowerem
slupek?
@Slupek ;
No nie wierzę co chłop zjebał juz w pierwszej serii xD
:monkas co za emocje
essa mowilem
Oszukany meczyk, bramkarz Hiszpanii nieregulaminowo stał
Wiedzialem, prosilem dajcie typ mi na hiszpanie, bo albo sie nie zapisal albo ja nie zapisalem i to bylo na samym poczatku, meczyk byl wyrownany i szwajcaria prawie wygrala
1.35zl mi wisicie
Mówiłem, soluwa z Minsafo, jak wygrasz z Tomaszem, to dostaniesz 1.35 :kappa
ale całkowita musi być