Elo, moja mama wraca z kenii za kilka dni i mnie pyta co mi przywieźć. Ktoś ma jakieś pomysły? Czy te czasy w których się wymieniało kolorowe paciorki na kość słowniową to już minęło i zostały tylko ozdoby z drewna i herbata?
Wersja do druku
Elo, moja mama wraca z kenii za kilka dni i mnie pyta co mi przywieźć. Ktoś ma jakieś pomysły? Czy te czasy w których się wymieniało kolorowe paciorki na kość słowniową to już minęło i zostały tylko ozdoby z drewna i herbata?
Zdrowego silnego murzyna
jestes murzynem?
Nie jest tak czarnuchu?
po ile murzynka?
place w gotówce
ale jej tam musial mokebe pimpirimpim
jako ciekawostke powiem, ze to wlasnie w kenii jest najbardziej rozwinieta seks turystyka. stare rozjebudny (nie sugeruje ze to twoja mama, chcoiaz statystycznie bardzo duzo prawdopodibnestwo przyhajcielu) jezdza do tej kenii sie ladodwac z murzynami. a potem wracaja jak gdyby nigdy nic. byla nawet ze 4 lata temu taka afera, ze pojechala jakas wycieczka zorganizowana na bunga bunga. same prukwy 50 lvl
Matka w Kenii
Duck duck typing - jesli cos kwacze jak kaczka, wyglada jak kaczka to musi byc murzynem
mama ci pewnie przywiezie braciszka murzynka
porzadną afrykańską elektronikę grupy transsion, np telefony infinix lub tecno bo to jest przyszłość i trzeba zacząć zalewać tym rynek pzdr
Wiadomo po co baby jezdza do kenii jak tam kurwa nic nie ma poza chatkami z gówna, piaskiem, hiv i murzynów z wielkimi pałami. Powiedz mamie żeby najlepiej nic nie przywoziła w szczególnośći hiv i bamboo braciszka.
ja bylem, kupilem zyrafe, nosorozca na okalnym bazarze, typ mowil ze recznie robil, a za rogiem na stoisku to samo koles sprzedawal ://///////
No to nieźle mama tam się tam mama bawiła po co go uswiadamialiscie teraz nawet kanapki od niej nie zje bo będzie miał przed oczami jak trzyma czarnego dragala
tak sb teraz stałem przy ekspresie do kawy i sb myślę że przecież kenia to jedna z najlepszych kaw na świecie.
zalecam
Jakby była w Peru to bym Ci napisał, żeby zajebiste poncho przywiozła.
Traditional Maasai blankets (also known as “Shukkas”) are made of either cotton or wool and are perfect for cozying up on the couch back home or as bed covers or even picnic blankets. Kikois and Khangas - też ciuch.
Pewnie większość made in china, ale nadal fajna pamiątka. Jakby wiedziała gdzie kupić regionalne prawdziwe homemade to why not ;d
Albo jakaś kawa zajebista.
Tak zajęło mi to 3min w google.
tone kurwa kawy pysznej i na priv dam adres do wysylki
jak kiedys mi znajoma z brazyli przywiozla kawke to mi huj stal 3 dni taka dobra byla ale moze to wiagra byla nwm
Ale trzy dni i trzy noce? Oo
o ty kurwa gnoju mam nadzieje ze razem z murzynkiem przywiezie aids
jak normalny Polak na wakacjach magnes na loduwke
przesadziles skurwysynie wszystko ma swoja granice
xD
@Pumpkin ; pewnie stresik zżera bo nie wiesz czy za 9 miesięcy nie będziesz miał czarnego brothera
Ciekawe czy stary łyknie ze to jego
dobra posmialiscie sie to tera tak szczerze macie 50 lat jestescie kobieta z polski co wybieracie janusza lat 60 czy mlodego silnego murzyna? widac ze zazdrosc was zzera pzdr
Jego matula mogła zajść w ciążę jak miała 14 jak on m 25 to ona 39 czyli normalnie dindu zalewa formę
w Kenii maja fajne filmy o dzieciach-wiedzmach na vhsie
@Pumpkin ;
Na pewno jakieś przyprawy
Słoik gówna na lepiankę w lesie.
5000 post. Zapraszam do składania życzeń
Jebanie o jakieś śmieci jak w każdym markecie możesz to kupić bo świat to lokalna wioska xD, ja bym se niewolnice w torbie przywiózł bo murzynki to u nas towar deficytowy a jeszcze kurwisko takie do 18 lat żeby manne umiała ugotować mm
bez kitu xDDDD
nigdy nie zrozumiem typow co kurwa jada do jakichs jebanych czech albo na słowacje i kurwa tonami sprowadzają jakies jebane scierwa xDDDDDDDDDDDd
mmmm pyszny serek prosto z francji
mmmmmmmmm wspaniale portugalskie wino, musimuy pobrzdękac butelkami w samolocie, moze ze 4 chociaz dowieziemy
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pierniki z torunia, zatrzymaj sie tu heniu to skocze prosto do tej kurwa piernikowej fabryki i kupie dla calej rodziny
potem kurwa wchodzisz do auchan i patrzysz kurwa IDENTYCZNE pierniki w TAKIM SAMYM opakowaniu jak z fabryki torunskiej (historia prawdziwa)
A pierdolicie sie jezdzilo za dzieciaka na slowacje i kupowało żelki i lentilki pół darmo:ezy
pupkin: mama przywieź no mi przyprawy z afryki
mame: na huj ci jak możesz w pl zamuwić i ci bd napewno samkować zjebie
:monkahmm
Załącznik 373874
cringe jak huj jak 60% odp w tym temacie żeby kupić: przyprawy, herbaty, kawy, gumowe kutasy
na prawdę kurwa jedynie co bym chciał z tej Kenii to pierdolony najzwyczajniejszy w świecie MAGNEZ NA LODUWKE
ehh gdyby w auchanie była vinea to polska najlepszy kraj
https://upload.wikimedia.org/wikiped...3_flavours.JPG
Ty kurwo koczkowska łap
https://allegro.pl/oferta/kenia-wild...3-m-7890333666
Jak byłem w Paryżu dwa lata temu to na jedną kolację przejebałem niecałego tysiaka. Warto było.
W Portugalii też byłem. Polecam owocki sezonowe, targi rybne. Ginja wchodzi dobrze w chłodny wieczór. Podobnie jak spacerek w Lagos, próbowanie regionalnych potraw i świeżego winka z pobliskiej winnicy.
Niestety będąc chłopstwem nie doceniasz takich rzeczy. Coś jak kultura wyższa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lagos,_Portugal
Geografia trudny przedmiot.