Hej temat poważny
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy zespół muzyki pop kiedykolwiek?
Moim zdaniem to ABBA i utwór lay all Your love ob me, ale mogę być pijany lub niespełna rozumu
Wersja do druku
Hej temat poważny
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy zespół muzyki pop kiedykolwiek?
Moim zdaniem to ABBA i utwór lay all Your love ob me, ale mogę być pijany lub niespełna rozumu
Queen
Bajm
bitelsi
zespol beatles
utwor
https://www.youtube.com/watch?v=nZBK...nel=pieandjoe1
https://www.youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc
no ale ogulnie to jakis garth brooks ma najwiecej diamentów więc to on jest "najlepszy"
pussycat dolls
Piasek
bitelsi grali pop?
Gabriel Fleszar
Nie wiem, ale w chuj smutno mi się zrobiło jak Ari odwołała koncert w polsce
A te chuje z ticketmastera kazały mi odesłać pocztą bilety ;;;
ja nie opuszczam deski bo nigdy jej nie podnosze i sikam na siedząco :ezy
mandaryna :kekw
ale czy ktos muwil o klapie? kurwa nie sądze, na takie gadżety mnie nie stać
oczywiście podniesiona, by pokazać ewentualnym gościom że są mile widziani i mogą skorzystać z toalety bez skrępowania, a nie jakieś zwyczaje z północnej polski, gdzie po każdej wizycie w toalecie gospodarz biegnie do łazienki policzyć jak wiele listków z papieru trzywarstwowego zostało zużyte i czy nie przekroczono ustalonej normy na dany dzień
no kurwa wiedziałem
do tego dodać, że pewnie dupy nie myje i mamy obraz p0laka, nic dziwnego że was julka dissuje
chad ma wyjebane na jakieś zachcianki julek, a spermiarz to jeszcze deskę wyliże żeby julce było ciepło w dupe przy sraniu:kekw
higiena, proszę pana, szacunek do samego siebie, mówi to panu coś?
xD
Dwa kible w mieszkaniu, mówi to wam coś?
Tadziu ma jeden i zaprasza gosci, a moth szczy na siedzaco na klape
dla mnie to możesz mieć nawet 10 kibli, ale ta górna klapa jest po to, żeby ją opuścić i zamknąć kibel, rozumiesz? po to by nie mieszać przestrzeni w którą się wypróżniłeś z tą, w której żyjesz
żeby oddzielić sacrum od profanum
jak można kibla nie zamykać? no jak? co wy go kurwa wietrzycie, czy jak? jaka idea temu przyświeca, i po co w takim razie tę deskę macie
cham ze wsi może narobić do wiadra i postawić je w kącie, użytkownik torga na mitingu może zrobić pod siebie i na tym leżeć, ale nikt, kto nie zamyka kibla, nie może się nazywać cywilizowanym człowiekiem
na chuj ci to zamykać, co ty się boisz ze ci zarazki wlecą do kibla i wejdą w dupe?
bedzie imprezka każdy dotknie klapy brudnymi rękami po podtarciu się i masz kurwa siedlisko zarazków takie jak nigdzie indziej w toalecie. SUPER PLAN BULWO.
no i tu się mylisz r0baku, a moth to w ogóle upadł chyba na głowę, skoro myśli że organizuję u siebie w mieszkaniu jakieś imprezki, w trakcie których ktoś jeszcze miałby srać
a teraz przepraszam za offtop
Wyjebane, jak dla mnie to sedes może być ciągle opuszczony. Wtedy dotykasz kibla dupskiem i palcem spuszczasz wodę. A nie jakieś jebanie się w podnoszenie i opuszczanie sedesu i pokrywy.
Ale imho savoir vivre nakazuje zostawić po sobie wszystko tak jak było. Czyli jak idziesz w gości i widzisz że jest opuszczone to robisz swoje, ogarniasz resztki gówna jeżeli zostały gdzieś tam przylepione i opuszczasz wszystko tak jak było.
Kurwa 2021 i trzeba ludzi uczyć jak korzystać ze sracza.
sacrum od profanum oddzielają drzwi, nwm moze nie masz drzwi w toalecie. albo nwm masz kibel tam gdzie sie myjesz jak jakieś zwierze
inna sprawa ze szanujacy sie czlowiek ma automatycznie podnoszaca sie i zamykajaca sie deske z podmywaniem dupska i podgrzewaniem pzdr
https://m.media-amazon.com/images/I/...AC_SL1000_.jpg
nie obsrywam se calej dupy bo jestem weganem wiec robie zdrowe kupy, japonska deska dla mn wystarcza pzdr
wchodzac do tematu o najlepszym zespole pop mialem nadzieje ze tibiarz rozkreci inbe o opuszczanie deski klozetowej i nie zawiodlem sie :feelsokayman
Jak już jesteś to odpowiedz na pytanie w tytule lub chociaż czy opuszczasz deskę. Ja nie opuszczam, ale przyznał racje tibiarzowi.
Natomiast mnie ciekawi inna rzecz:
Kojarzycie bruce wszechmogący? Tam jak pies poszedł do kibla i się wylał to bruce kazał mu opuścić deskę, ale tylko te co się siada, a nie klapę cała. Tak czy inaczej mówi „opuść te deskę, bo mieszkają z nami kobiety”. Czyli ok, opuść deskę dla kobiety, bo ona chce usiąść, a może na potem chce iść szczac i chce mieć podniesiona deskę? Kolejny przykład na to, ze mężczyźni są dyskryminowani
szczaj na siedząco pzdr
https://www.qssupplies.co.uk/splashb...?crc=469424554
To co wrzuciłeś to argument za siadaniem na sedesie odlewając się, a nie spuszczaniu klapy ;d
w ogóle ładnym podczłowiekiem trzeba być, żeby sikać na stojąco i wszystko wokół, włącznie ze spodniami opryskiwać
za to ta klapa nie ma żadnego sensu kurwa, po prostu zostawiasz sracz czyściutki i pachnący, to nie trzeba maskować jak tibiarz, co nawet po sraniu nie wyczyści i jebie tym jego kwasem na kilometry
Fleetwod mac