ta cyganska kurwa robi przysiad na butle od harnasia
Wersja do druku
ta cyganska kurwa robi przysiad na butle od harnasia
potwierdzone relacja naocznych świadków oraz mnie sam widziałem jak kaczorska bestia przyjela kutasa najpierw do mordy a potem harnasia miedzy kule ku uciesze swoich przydupasow,lord w tym czasie robil mu rimming odbytu swoim zahivionym jezykiem
Kto się przezywa, ten sam się tak nazywa
pzdr :)
i tak długo wytrzymałeś
tibiarz kurwo jebana kiedys sie spotkamy w biedronce
któregoś dnia odpowiesz albo na tym,albo na tamtym świecie przed Bogiem za te wszystkie bany
Dzień dobry, mam pytanie.
Jak język może być zahiviony?
w sumie tibiarz nie jest taki zły sorry tibiarz że ci niszcze życie od pół roku ale tak mnie wkurwiasz pajacu zajebany,autystyczna szmato,ty nieludzka kurwo,ty wypierdku diabelski,ty skurwysynu zajebany,ty cyrkowa kurwo,ty tibijska szmato,ty żywy rotwormie
Pluje na jego
22:37 You see a dead gorilla (Vol:8)
nienawidze tej prymitywnej małpy jak ojca świętego, ale grzech się nie zgodzić z niektórymi postulatami...
chłop 2 lata temu ponad przekroczył granice bezbectwa i dobrego smaku co skutkowało permem na koncie ameuis, a ktoś stwierdził że w sumie spoko niech se postuje z mcków, a teraz zdziwienie że chłop zniszczony psychicznie xD
goryl to troll czy pyschol? pzdr
a jedno wyklucza 2gie ?
z malpa jak z korwinem, wiesz ze chlop normalny nie jest, w tv go puszczac nie powinni, ale jednak mowi prawde
tylko lorda szkoda bo chlop okuratny sprawiedliwy i tak dalej, tylko cyrograf z diablem podpisal
@Lord ;
jak Cie starzec kiedys zbanuje na tibiantisie (a tak to sie skonczy wszyscy to wiemy) to mozesz na moje wsparcie emocjonalne liczyc pamietaj mordo braci sie nie taci, CompiBot najlepszy pdk
Proszę mnie nie rozśmieszać
przypominam ze to igielka na lata, wiec za te 5, 10 czy 15 lat, kiedy ksiezyc przycmi slonce, trafi sie taki pechowy dzien ze przenosna kostka rubika gdzies sie zawieruszy, w sklepie zabraknie grejpfrutow a z rowerka wodnego spadnie lancuch. na igielce online bedziesz tylko Ty sam na sam ze starcem. nie chce byc zlym prorokiem, ale jak mylisz, co sie wtedy stanie...?
JEBAŃSKO