Hej katolicy!
Jak wiecie lub nie dzisiaj w nocy lub jutro rano zostana ogloszone wyniki, czy cos.
Jak myślicie kto wygra? TRUMP CZY BIDET?
edit
moderator dodaj ktos ankiete bo ja nie umic :(((
edit2
dodalo jestem zdolny
Wersja do druku
Hej katolicy!
Jak wiecie lub nie dzisiaj w nocy lub jutro rano zostana ogloszone wyniki, czy cos.
Jak myślicie kto wygra? TRUMP CZY BIDET?
edit
moderator dodaj ktos ankiete bo ja nie umic :(((
edit2
dodalo jestem zdolny
serduszkiem za trampkiem ale i tak wiadomo że bidet wygra
Wygra Biden. Ale chętnie też bym zobaczył KOD made by USA. W sumie w NY już się na to przygotowują.
Calluje win Trampek i wojna domowa w USA.
biden pewniaczek
Oboje wyglądają na niekompetentnych i są w gruncie rzeczy. 300kk naród, a wybierają między takimi odłamami.
Chociaż... patrząc na polskę jest podobnie.
trump
Dwa dziady jeden gorszy od drugiego, ja jebie weźcie se znowu murzyna xD
Jakby Trump wygrał to tak jak Pan Master pisze, cyk wojna secesyjna, bo odbyty tak trzasną głośno, że ten wulkan co pierdolnął 150 lat temu nie będzie miał porównania.
Ale wygra Bidet i tak pewno
Tak kurwa, tak jak w Polsce i 50% Amerykanów wyjedzie za granice, bo trump odbiera im smak życia
Otoz to, dlatego wysoka frekwencja to nie jest sukces, ale porażka. Nie znasz się? Nie idź na wybory
Prawda, nawet kilka tygodni później.
No nie wiem z tą wygraną Bidena, wszyscy których znam, a mają prawa wyborcze w USA głosują na Trumpa.
Jest ich dwóch co prawda, ale statystyka nie kłamie
Na bank jest duze poparcie dla trumpa. Na pierwsza kadencje kilka dni przed wyborami był na niego kurs u Buka chyba ponad 6x, na sam koniec było chyba 4x, wiec te sondaże jebane chuja warte. Chociaż być może przegra. Co nie zmienia faktu, ze o ile trump chociaż ma bodajże 74 lata to jest dosyć rzeski, jest przedsiębiorca i myśle, ze jest w miarę ogarniety, to sleepy joe w wieku 78 to totalny odklejeniec odrealniony jak Kaczafi, przecież on pewnie nie potrafi kurwa Twittera obsłużyć.
To samo było jak z Hilary i wygrał Trump, sztywniutko wygra z jakmiś ajchajmerem izi
:ezy
a w usa czasem nie jest taki idiotyczny system, że możesz mieć 100% poparcia w 24/50 stanów i 49% w 26/50 stanów a i tak wygrywa ten drugi? xD czy jakoś tak, w każdym razie wyniki nie są proporcjonalne i ważny jest rozkład głosów
więc jak wszyscy koledzy ochmara są z jednego stanu, to chuja to da
nie wiem ile ludzi jest w tej ameryce ale widze ze trump wygrywa
https://i.imgur.com/TpZsRxI.png
T R U M P
wyobraźcie sobie że idziecie sb do wyborów i głosujecie na tede ktory kurwom jest i przez was jakis kononowicz dostaje mniej glosow niz peja
https://i.imgur.com/AZw1fvV.png
:zaba
w ogóle za każdym z tych glosów elektorskich xD
znowu penie bedzie jak 4 lata temu ze mimo 2% straty trump wygra
223 Bidet vs 174 Tramp
224 vs 213 dla bidona, 100 odrobiona,
oby
O kurła, to może tramp wygra znów, 1h temu wyglądało easy dla bideta
wg danych z pozostałych okręgów gdzie głosowanie trwa to trump easy solado
Ta Trampek ez winek tak jak mowilem teraz tylko wokna domowa bo kwik lewactwa i bd pieknie :feelsokayman
:ezy
Czyżby jednak wybuchła wojna domowa? :pogchamp
@Master ; rynki za bidetem były? :feelsokayman:feelsokayman
Załącznik 372922
Zuckerberg gotuje gar sweet potatos na uspokojenie, żeby Julki i oskarki nie skakały jeszcze z okien
W chuj wiadomo, ze rynki uwielbiaja lewackich komuchow xDD
Ja w sumie tylko temu bylem "za" (jakby to kurwa jakiekolwiek znaczenie mialo xD) Trampkiem. Bo wybor dla zwyklego zjadacza chleba jest nieprawdopodobnie chujowy xD Masz Trampka, ktory bedzie ladowal hajs podatnika w gielde, bankierow i zaprzyjaznione spolki, a z drugiej strony Bideta, ktory bedzie walczyl z nierownosciami (:kekw) i ladowal hajs w socjale i biedakow. W tym USA jak sie tak spojrzy to zwykly podatnik tez ma przejebany wybor w sumie xD
:kekw
No to tylko czekamy co tam megaż*d wpisze do Excela, w Georgii w lokalu ponoć rura pękła i liczenie głosów będzie opóźnione
+35 zara wleci dla pojeba
Najbardziej bawi mnie to że wyborcy bidena bunkrują sklepy i wywieszają tabliczki w stylu popieram blm, żeby przypadkiem ich kumple też bidenowcy nie rozjebali im sklepów xDDD
https://www.youtube.com/watch?v=kZR7...ature=emb_logo
trump na prezydemta!
Te sondaze przedwyborcze to chyba solidna wyborcza im tam przygotowywala xD
Wtedy było jeszcze więcej na korzyść Clinton z tego co pamietam
Już o 4 rano było mniej więcej jasne jak wygrał Florydę, Karolinę północną i Georgie a na dodatek Ohio szło w czerwone. Ohio to była ostatnia deska ratunku dla bideta więc mogłem spokojnie zasnąć. Budzę się i bez zmian. Essa
ale przecież prezydenta wybiera lobby bogatych amerykanów a nie jakaś biedota XD, głosowanko jest żeby zwykli amerykanie mieli iluzję demokracji i żeby myśleli że mają coś do powiedzenia XD
MAKE KSIWAN UNBAN AGAIN
Lewacs znow beda lezec w pozycji embrionalnej tak jak 4 lata temu, jak było ździwko ze wygral Trump, a nie jak wg. sondazy Hilaria
lewaki zaorane to mi sie podoba o to chodzi
Ale co wy znowu pierdolicie oderwane od rzeczywistosci prawaki widze za duzo sie slawka mencena naogladaliscie i kurwina mike hihihi
Widze przeciez w telewizorze, ze wygrywa binden wiec dupa cicho
https://scontent.fktw4-1.fna.fbcdn.n...40&oe=5FC67270