Wersja do druku
cala zapowiedz po angielsku, zeby na koncu nie podac daty po angielsku 10/10
nie zagram jak zawsze bo grafiki zatrzymaly sie w 2005 i dzieci w 1 klasie na lekcjach painta by lepsze zrobily
gowno ots
Większość graczy jest akurat z tych krajów co jest data podana na grafice. Jaki był sens tłumaczenia tej grafiki, skoro to jest jedyne polskie forum na którym zostało to umieszczone a zgarnąć tu można tylko komentarze od bezbeków co nabijają posty a nie graczy :keepo
akurat wydaje mi się odnośnie tych grafik że po prostu nie trafiają w twoje gusta, mi i wielu graczom naruto community się podobają.
szczerze powiedziawszy to jeżeli dzieci w 1 klasie na lekcjach painta mają takie umiejętności to może powinni z tego zarabiać? Bo o ile się nie mylę za większość grafik ze screenów odpowiadał grafik który miał za to płacone, ja rozumiem że może ci się nie podobać ale szanować kogoś pracę byś mógł.
ots nie bez powodu stoi od ponad 5 lat na rynku, warto wejść.
dzieki napewno nie wbije
jako ekspert oceniam serwer:
słaby/10
pozdrawiam,
xan
nie polecam otsa nie zdarzylem sie nawet dobrze wyskillowac a tu nowa edycja... dobrze ze chociaz zostawilem postac na trainach i stala tam przez 4 tygodnie
mialem cel wbic 100 attack speed i zaczac rozgrywke ale niestety server nie dotrwal :isaac mniej wiecej padl dzien po tym jak dostalem pacca za reklame :zaba
To niezly czerwony pazddziernik
Załącznik 372773
Pomijajac to, za co czerwona repe masz? @lyca ;
No to troche beka, ze twoj smieszny chinskiebajki ots nigdy nie bedzie mial nawet tylu graczy co zdechlantis.online
złote czasy minęły, ale w 2018 roku peak ludzi był 458(unique połączen bez mc, afków) patrząć na online zdechlantisa, to chyba na jednym porcie od proxy z sao paulo będzie więcej ludzi, nawet na tej edycji :D
@edit
tak dla obronców tego tibiantisa, to zaznaczam że to tylko bait do bumpowania mi posta, osobiście nic nie mam do tego servera, życzę mu jak najlepiej ale trzeba się zmierzyć z rzeczywistością, dobry marketing to podstawa :kappa
super ots
dzieki, aris
pozdrawiam, aris
jak oddasz 400zł dla zodiaka to się zastanowie :keepo
Załącznik 372778
poradnik jak stracic 150 widzow z 200 w 5minut
1. wbij na nnw
szybko poszlo
wstan zesrales sie
jak taki rynsztok reprezentuję support tibiantisa, to się nie dziwię że cofki były
Załącznik 372797
wystartowal kurcze szkoda ze juz 2k lvle
tu 2k to jak 200 na otsie gdzie wolniej się wbija ten poziom, wyższe levele to dla niektórych zachęta i coś nowego¯\_(ツ)_/¯ nie bój się profesor masz szansę, to nie tibiantis że 50 lvl zabija 20 lvla na hita, mimo większych leveli jest balans, trzeba odjąć jedno zero i masz poziomy niczym z normalnych otsów całuski
bUmP
Załącznik 372830
wbijam z gildia 13 osob z antici (2007 pelne dominando goroma zabocone - to bylismy my :) ) - czy dasz jakies punkty dla gildi?