Czec, w 2018 r wzialem krdyt na 10lat na 40k, calkowity koszt wyszedl 64k , chcialbym go splacic po 2 latach i chcialbym sie dowiedziec ile bank zwroci mi pieniedzy za wczesniejsza splate, nigdzie nie moge znalezc takich informacji, moze ktos pomoc?
Wersja do druku
Czec, w 2018 r wzialem krdyt na 10lat na 40k, calkowity koszt wyszedl 64k , chcialbym go splacic po 2 latach i chcialbym sie dowiedziec ile bank zwroci mi pieniedzy za wczesniejsza splate, nigdzie nie moge znalezc takich informacji, moze ktos pomoc?
może zapytaj w banku
Ziomek jak splacisz kapital to odsetki sie nie nalezą, w ratach jest tak, ze czesc kwoty to kapital, ktory jest podzielony w raty, a reszta to odsetki od tego ze kapital jest podzielony w raty.
W momencie kiedy oddales pozyczona kase, czyli ten kapitał, odsetki od niego sie nie naleza, wiec jesli w umowie miales dysproporcje miedzy kapitalem a odsetkami to powinni oddac ci mamone
To był post z serii nie znam sie ale sie wypowiem
EDIT:
Prowizji ci raczej nie oddadzą
w banku stwierdzili ze nie udziela mi takiej informacji xD
to jeszcze się okaże że będziesz musiał dopłacić przy wcześniejszej spłacie:kappa
A spłacenie kredytu bez otrzymania zwrotu prowizji nie jest dopłacenieniem do wcześniejszej spłaty?
przy takiej dużej spłacie imho to nawet jakiś prowajdent xD
To nic dziwnego ze chlop chce tak szybko spłacić
mi w pko bp gadala babka jak bralem kredyta ze jak splace wczesniej to odsetki te 'w przyszlosci' sa odliczone, ale prowizja nie bedzie anulowana nawet jak splace na drugi dzień
mbank, czyli generalnie nikt tez nie wie nic konretnego?:D
Nic ci nie zwróci bank to nie charytatywna instytucja, wziąłeś to się bujasz a najlepiej jak dobierzesz to wtedy jesteś w spirali i jest fajnie pzdr
:kappa
splacilem od strzalu 36k, oddali 3,6k
kurwy