jeden znak
Wersja do druku
jeden znak
czy bedzie licznik online?
Corupted ots nie polecam
ale Tobiasza Online prosze zostawić w spokoju
nie polecam
Wbijam z torgowicą, bo z tibiantisu nas wyniesiono
Będą punkty dla pk teamu?
a niepoważne gdzie?
dzięki, aris
Wszystko pobudowane, nie polecam.
Tak, zaplacili mi za bumpniecie tematu.
3 fotki na start do kasacji @Berry
jedynie czego zazdroszcze w tym temacie to ujemnej reputacji wlasciciela
zbieram ekipe na anni na za 8 dni
Zapraszam, nowa iglica startuje za 5 godzin. Czekam na doglebna analize wszystkich niedopatrzen z mojej strony.
Sprawdzcie koniecznie machine gun huntera
https://imgur.com/4pIZ8wY
gdzie znajdziemy licznik online graczy w grze
https://i.imgur.com/zBdcIoY.png
tam byl link do tematu tibiantisa
przed ta zmiana na serverze pana @Brush ; miales 20% szans na to ze z guarda spadnie bag a potem jak spadl to losowalo 50% szans na scale armor 30% na mlotek 3% na double axe 10% na steel helmet itp wiec jeszcze 1/4 bagow bylo pustych XD (i tak bylo z kazdym mobem na ots)
https://i.imgur.com/PdUcpP1.png
poprawil to dopiero w maju bo mu gracz zreportowal ze cos jest nie tak i gdyby nie podlinkowanie do tematu napisanego przez @tibia77 ; to by nic nie zrobil xDDD jebany smiec jeszcze ma czelnosc takie posty pisac potem
i byly inne jeszcze ciekawsze kpiace z tibiantisa i tibiarza ale niestety temat spadl z rowerka xD
A i ten hunter to jedyna zmiana jaka w nim nastapila to zmniejszony interval i zwiekszony chance xD a dalej se biega tak jak na kazdym zabugowanym tfs'ie i typ nie ma zielonego pojecia o co chodzilo z tym "combo" dopoki mu nikt nie podlinkuje tekstu ktory to wyjasnia napisanego przez tego wstretnego tibiarza na ktorego tak pluje
i tak widac ze gosciu uczy sie na wlasnych bledach, mysle ze jezeli to choroba to mozna mu wybaczyc
nie no zawsze na propsie sciagnac jakas paczke z otlandu zgrywac cwaniaka i wklejac wszedzie link do efektu dunninga-krugera bedac samemu jego ksiazkowym przykladem
a najlepsze jest to ze tibiarz sie swoja wiedza z kazda osoba dzieli jak mu zada jakies pytanie i nawet pomaga pisac skrypty xDDD ale nie lepiej spiac dupsko bo w temacie z ktorego sciagal pliki bylo napisane ze igla na lata i ogolnie all fixed
wlasnie przez takich ludzi pan pan @Brush ; inni admini sceptycznie podchodza do dzielenia sie swoja praca bo wtedy jeden z drugim taki zjeb to sciagnie i bedzie opluewac cale community bedac przekonani o swojej nieomylnosci a tak mozna latwo oddzielic ziarno od plew wlasnie wchodzac na otsa i go masakrujac masa bugow niczym korwin lewaka
wbijam
ja doskonale wiem jakie wy tam skrypty piszecie xdddd
sprawdz - udowodnij ze to jedynie zwiekszony interwal, bo nie jest.
Jedyne co potrafisz mi zarzucic to to, ze bledy ktore wyjda natychmiast fixuje.
xd
Kod PHP:<item id="1987" chance="100000"><!-- bag --> <item id="2417" chance="4000"/><!-- 4% battle hammer --> <item id="2387" chance="600"/><!-- 0.6% double axe --> <item id="2513" chance="7500"/><!-- 7.5% battle shield --> <item id="2208" chance="200"/><!-- 0.2% axe ring --> </item> <item id="2787" chance="55000" countmax="2"/><!-- 2 55% white mushroom --> <item id="2148" chance="50000" countmax="30"/><!-- 30 50% gold coin --> <item id="2150" chance="100"/><!-- 0.1% small amethyst --> <item id="2643" chance="40000"/><!-- 40% leather boots --> <item id="2483" chance="10000"/><!-- 10% scale armor --> <item id="2457" chance="2000"/><!-- 2% steel helmet -->
moglbys sie odniesc do sedna sprawy tj czemu hejtujesz tak tibiarza plujesz na niego a jednoczesnie korzystasz z informacji ktore podal w swoim temacie na otlandzie i to ofc dopiero jak ci jakis gracz podlinkowal a potem usuwasz ten link i dalej szkalujesz tibiarza? + jezeli dobrze pamietam to wtedy wlasnie spamowales tymi efektami dunninga-krugera w ludzi ktorzy wytykali ci twoja niewiedze o tibi 7.4
a nie dopiero we wrzesniu poprawil mea culpa
fix polega na tym ze teraz bag ma 100% szansny a drop - dalej nie dziala tak jak powinno xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kisne z kretyna chlop widzac nawet tekst napisany przez tibiarza wyjasniajacy jak to dziala i dlaczego dalej nie potrafi tego ogarnac i wgrywa hotfixy
chlop specjalnie zalogowal zeby to sprawdzic xD
Server Online!
Players online: 1
bedzie testowal czy puste worki dalej leca z mobow xD
kisne z fraglesa pol roku testowal otsa majac wbudowany debuff -80% do loota przez to ze worki lecialy z co 5 moba (i dopiero jak worek spadl to losowalo itemy w nim znajdujace sie xD)
Nie wiem koles, dosyc prosto mozna (nawet w lua) sprawic ze puste worki sa wywalane z loota, co z reszta tez robie. Klasyczne skoki do konkluzji na glowke, do pustego basenu.
Mea culpa napisalem od razu jak mi sie pojebaly te ticki, juz dawno proponowalem zebys ochlonal.
Ja tam do tibiarza nic nie mam, poza tym ze podlapal plotke z otlandem i w temacie odwolania wstawial sie na "nie", ale ogolnie to mam to w dupie.
jest to dosyc smiesznie bo obaj dobrze wiemy jak bylo naprawde chociazby patrzac na twoje posty ktorych niestety juz nie mozna przytoczyc bo tematu nie ma
gz startu trupicy 40 online :pogchamp ciekawe kiedy lista online zniknie ze stronki
PS na becie bylo 102 eh szkoda ze to nie beta co nie aris?
The first 300 characters (created from unique IP) will receive free points, so be quick and register now!
Starczy na kilka edycji xD
sporo tych 1lvli na trupicy, albo chujowe odswiezanie albo wiadomo co, fajnie gdybys dodal funkcje sortowania wg. lvla (ale to juz chyba wybiega poza twoje umiejetnosci)
a i zeby w highscores byla opcja aby pokazywania wiecej niz 20 pozycji, chyba ze nie zauwazylem
nie zeby cos ale godzine temu sprawdzalem strone bylo 64 graczy, teraz sprawdzam znowu 64 xD wartosc sie zmienia tylko o +1 albo -1 xD
bez kitu teraz sprawdzalem dalej 64 .. xD
Załącznik 372464
moze to @Terr ; z gildia gra
Postuluje wylacz komputer, wlacz myslenie maskot. Czasem smiesznie poczytac twoje nieudackie posty ale z implikowaniem w ktorym ustawilem statyczna liczbe na liczniku to troche przesadzasz, miej do siebie jakis szacunek koles.
Bedzie stowka dzisiaj?
Załącznik 372466
Załącznik 372467
Widze torgowica powoli loguje
Muwilem ci mordo że serwer igiełka tylko swoje podejście musisz zmienić. A zdechlice.offline jebać
XDDDCytuj:
Maskot napisał
dopiero teraz przeczytalem.
Dzieki maskot, ze jestes
jak nie zapomne to jutro machne
Wcale nie, naprawilem bieganko, jest znacznie lepiej - szkoda ze nie przetestowales, tylko cos pierdolisz.
Dopowiadasz sobie jakies bzdury, nadinterpretujesz fakty, mylisz je.Cytuj:
typ nie ma zielonego pojecia o co chodzilo z tym "combo"
Mozesz mi powiedziec po jaki huj?
To ze nie zgadlem jak oryginalny (mowimy o programie ktory zostal napisany przez bande studenciakow, bez profesjonalnego doswiadczenia, 15 lat temu, w super chujowy, nieoptymalny sposob) silnik liczyl ticki do skilla czyni mnie gorszym czlowiekiem?
W ani jednym miejscu nie udaje omnibusa, przyznaje sie do bledow - wiecej, staram sie wszystkie naprawiac.
W zadnym miejscu (no moze w odwolaniu, ale to byla raczej prywatna dyskusja) nie umniejszylem twojemu ulubionemu serwerowi ani zalodze (owszem, umniejszalem graczom ktorzy sie pojawiali w temacie), chyba ze w miejscu w ktorym napisalem ze sprzedaje bugi jako ficzer (co w sumie, gdyby faktycznie mialo miejsce, jest raczej rzecza pozytywna) - doszlismy do tego ze tarcze jednak overrideuja defa i sprawa jest jasna, obaj mowilismy o tym samym.
Chcialbym zebys zrozumial, ze tak naprawde Ty zaczales to wszystko, ten caly wir spierdolenia w poprzednim temacie - mowiles ze kopiuje cos od brazoli, komentowałeś że dodam hotkeye itd.
I z racji ze w sumie to troche Cie rozumiem, bo tez zdarza mi sie patrzec na ludzi z gory (zwlaszcza w tym community xd) - to proponuje dac sobie wzajemnie czysta karte.
Ja od teraz nic nie pisze do Ciebie, ty tez mnie nie zaczepiaj - pokazmy sobie wzajemnie ze na tym forum moze jeszcze stac sie cos pozytywnego, co ty na to?
A jezeli wciaz nie udowodnilem w jakim kierunku ide, to wytknij mi te bledy, tylko faktycznie kurwa to zrob, bez zgadywania - bo poki co wszystko "pudlo".
ja wbije bo na zdechlunie stypa
no i kozak ale dalej przez twoje zachowanie wiecej mam zaufania do randomowego br otsa 14 online i na takiego jeszcze wejde sb na strumyku
fajnie ogolnie ze z 60 online 17 postaci to 1lvle na rooku czesc z nich wykonala reloga np 8h czy 14h temu i dalej maja 1lvle na serverze gdzie do 8lvla masz 8x exp zas 24 z 59 postaci to non-voce do 8lvla jest 32 z 59 online charow xdd (czyli ponad polowa otsa to 8lvle ktore poza ewentualnym skillowaniem majac 35 many nic nie robia) ciekawe czy jestes do konca taki uczciwy z nami potencjalnym graczami :hmm
o i ciekawe zdjecie tkn wrzucil na pewnego discorda szanuje w chuj
https://i.imgur.com/qkAwdQU.png
na ten moment agatka jest 15lvlowym rookstayerem ktory ma... idealna ilosc expa na 15lvl
https://i.imgur.com/KPsvxOJ.png
pan sluff ze screena posiada 6lvl ciekawe ile expa ma... o kurdebele 1500 akurat tyle co na 6lvl potrzeba x D
https://i.imgur.com/wPxla5b.png
oooo kurwa pasternak rowniez dalej na rooku non-voc ale 7lvl wpierdolil jebaniutki oczywiscie tak jak koledzy rowna ilosc expa potrzebna na 7lvl taki zapalony do gry ze specjalnie odliczal kazdego expa i wbil sobie 7lvl ostatni poziom do maina zostawil sobie na deser
https://i.imgur.com/AOOCaKr.png
Pan rondel wbil 8lvl ale nie spieszy sie z wybraniem profesji wszak to bardzo wazna decyzja oczywiscie wiadomo ile expa ma rowniotko 4200 zaczalem tez robic ssy charow ktore obok maja taka sama ilosc expa bo zaczyna to byc nawet zabawne
https://i.imgur.com/ODfcN0X.png
zas panek ostatni kolega ze screena wyszedl sobie na maina i dal loga majac rowne 4200xp
https://i.imgur.com/4U52Hir.png
sliczny ots
@Berry ; dobra skończ ten cyrk bo znowu się zaczyna xD
1Durzy Huj
1Juziw
1Fujas
1Macius
1Notnik
1Kozser
od wczoraj od godziny stworzenia notatniczka te postacie ciagle online z 1lvlem, a sprawdzilem tylko pierwsze lepsze dziesiec 1lvli xD wiec nie chce nawet wiedziec ile tam postaci jest postawionych na afku od admina
https://i.imgur.com/c7D1xGZ.png
Zowu pomawiaja biednego brusha a on jest taki fair ;'(