No elo co myślicie o nowym feature cipsoftu?
Wartość charow chyba poszybuje w górę tak dla mn się wydaje
Wersja do druku
No elo co myślicie o nowym feature cipsoftu?
Wartość charow chyba poszybuje w górę tak dla mn się wydaje
O to dobrze niech szybuja ceny w górę muszę sprzedać postać
To niezły bazarek z charami
sprzedaż charów, jak i sharing, są zdepenalizowane, ale pamiętajcie, że jeżeli inny owner okaże się cziterem, to też możecie ponieść konsekwencje, dlatego odradzamy
zawsze robicie to na własne ryzyko, kilka osób już się o tym przekonało
https://tibiantis.online/?page=rules
pozdrawiam
W sumie spoko pomysl
Mi się podoba ten ficzer
Sprzedam konto, duzo postaci.
typ już pewnie orgazmu dostał xD
O kurwa mam kolege co za czasów największeg9 boterstwa expił chary masowo i ma na sell pakiety kont po 100sztuk takich 100-200lvli (xD) Przecież jak on to opchnie na bazarku to z tych tibia coinów postawi hostel pod Żyrardowem xD
Zacieram ronczki
ceny beda wysokie bo cipki biora 12% prowizji z ostatecznej ceny + za samo wystawienie aukcji 50 tc ale w zamian mamy 1000% safe zakup + oszczędność na confie
w wiekszosci przypadkow i tak ludzie kupuja chary za coiny + z gotowymi confami do wklepania,bardziej ficzer dla casuali co nigdy charow nie kupywali.Jeszcze jednym plusem tych aukcji jest to ze mozna sobie kupic konto z 50% loyality i przeniesc tam sobie swojego maina ofc wastujac troche coinow ale przy wyssokich skilach warto
Account-bound aspects cannot be transferred and include: loyalty, registration data, e-mail address, Tibia Coins, recovery key, password, authenticator, rule violation record, Premium time, account-wide outfits, account-wide mounts and Tournament tickets, if not yet assigned to a character.
A no fakt xD
Ale wtedy znowu mozesz trafic na typa co scammuje do tego czekaj na rkeya itp
cena tylko skoczy tych kont z loyalita + ludzie moga przeniesc maina z kontem 50% na jakies inne bo w chuju maja loyalitke ktora pewnie warta wiecej niz main xD
I dobrze, a szkoda ze nie robia to pro publico bono czy jaks tak tylko zabieraja podatek z((()())
nom, ale mnie osobiscie odpycha kurwa, ze nie mogl ktos po prostu sobie dac kwote X na autowin , tylko kazda pierdolona aukcje musisz sie z jakimis debilami licytowac, a mi sie nawet nie chce xD
jak ktos chce to na concordzie 170eda sellam, 500tc cena wywolawcza
jest jeszcze 42rp z 102 distem tylko tam sie aukcja konczy 24 pazdziernika (xD)
++ po sprzedaży Cipsoft chyba robi rzut monetą i decyduje czy te coiny będą transferable od buta czy masz czekać do 120 dni na ich uwolnienie (ew. sobie coś możesz kupić w store do gry)
tu nieco więcej:
https://www.youtube.com/watch?v=Ep6s4OI5VQY
Tyle dobrze że można te aukcje na dzień-dwa ustawić
Nie ma ktoś jakiegoś druida na vunirze 100-200 lvl z 70+ml?
Brak autowina i licytowanie o 1 tc no super opcja, jeszcze nie da się zrobić filtra w stylu "sortuj po najwyższym skillu/levelu i najkrótszej aukcji", tylko da się jeden z nich i trzeba albo mieć farta albo kopać 250 stron żeby coś znaleźć
Tyle dobrze że da się max bida ustawić
dlatego imho chuj w te aukcje xD nie zamierzam sie przebijac z debilami 5 tygodni
Dlatego polecam ta aukcje: https://www.tibia.com/charactertrade...ource=overview
:nosacz
chlopy placa pare tysiecy tibia coinsow bo ktos wystawia chara na rooku z full setem typu spike sword itp albo softami chuj ze te itemy na mainie w depo xDDDDDDDDDDDDDDD
piekna wyjebka szanuje tego kto na to wpadl
jak wystawie aukcje, nikt nie zalicytuje a ja ją anuluje to 50 tc wraca do mnie czy przepada?
cze, przepada