Nikomu pewnie nie chce się otwierać starego tematu a i nową ankietę wypadało by zrobić, także zapraszam
Jak tam zadowoleni czy średnio? :prawak
Wersja do druku
Nikomu pewnie nie chce się otwierać starego tematu a i nową ankietę wypadało by zrobić, także zapraszam
Jak tam zadowoleni czy średnio? :prawak
fajna ta ankieta
jesli ktos oczekiwal innych wynikow to chyba jest ostro odciety od polskiej rzeczywistosci przypomne ze w naszym kraju jest 8 milionow niepelnosprawnych oraz 7 milionow emerytów i 2 miliony zarejestrowanych bezrobotnych.
prawie 30% głosów na coś innego niż pis i po, to chyba sporo? :kappa
najbardziej szokuje wynik hołowni imo xD
nic nowego ze polacy to jebani cemniacy ktorym pasuje byc jebanym w dupe na kazdym kroku
byle by 500+, zwiekszyc minimalna place i to ze musza pakowac kanapki na droge do przenosnej lodoweczki jak jada na wakacje za granice im jak najbardziej odpowiada bo kurwa szkoda wydac 30 euro na zarcie po drodze
spoko panowie jeszcze z 30 lat i to wszystko pierdolnie, bedziemy zyc jak w jebanym mad maxie
No kraj debili, na druga ture nie ide.
Wyniki jak najbardziej przewidywalne, myslalem jedynie, ze Andrzej Dupa troche wiecej bedzie mial.
i jaki twoj rozum i sumienie lord xivan?? na kogo poleci X
Torgi pomozcie na kogo glosowac, nie lubie pisu ani po @Pies ;
wypierdol zagranice, kup sb dom nad morzem, załóż sad z oliwkami czy innymi grejfrutami, do tego otwórz ośrodek z rowerkami wodnymi i wtedy nie musisz decydować na kogo oddać głos
Może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens zaznaczania odpowiedzi nie pójdę/oddam głos nieważny? Jaki jest cel protestu w ten sposób zostawiając decyzję komuś innemu?
https://i.imgur.com/yvPABLs.png
:poggers
Szkoda tracic czasu w 2 turze skoro obaj to jeden chuj
Zagłosowałbym na każdego z kandydatów poza tą 2ką
Wydaje mi się, ze rząd PiS raczej nie zrobi nic kurwa dobrego dla tego kraju, wiec myśle, ze blokowanie wszystkiego przez trzaskowskiego byłoby dobre ogólnie, ale to jest takie spekulowanie. Ogólnie jednemu i drugiemu chuj w dupe, wiec wole nie głosować i mieć czyste sumienie. Poza tym nie mógłbym spojrzeć w lustro jakbym zagłosował na kandydata PO
Ale nie sądzicie, że nawet jak jeden i drugi to oszołom, praktycznie to samo, to jednak jakieś szczegóły ich dzielą i lepiej jak Wy mniej czy bardziej racjonalnym okiem wybierzecie tego mniejszego oszołoma, a nie zostawicie ten wybór pierwszemu lepszemu kretynowi spod żabki? Imo sumienie akurat w tym wypadku nie ma nic do tego skoro ostatecznie i tak jeden z tej dwójki dostaje żyrandol. Nie zagłosujesz - z góry wybierasz najgorszą możliwą opcję, tak to rozumiem.
Może za 4 lata się coś zmieni, póki co to chuj nam w dupe
Jak mam wybierać między chujem w dupe a do mordy to wolę nie wybierać wgle
Mówienie, że wybory prezydenckie mają coś zmienić to głupota. ( prezydent w Polsce jest jedynie hamulcowym jeśli chodzi o ustawy/jest swego rodzaju wizytówką za granicą)
Mówienie, że obaj kandydaci to 1 chuj to też głupota.
dla mn sie bardzo podoba jak co 5 lat sa tacy ludzie co mowia ze "no obaj chujowi ale jeden gorszy" a potem w kolejnych wyborach ten ktorego wybrali okazal sie jeszcze chujowszy wiec powtarzaja znowu "obaj chujowi, jeden gorszy" i tak sie kręci ta karuzela popis i fajnie jest wtedy
Glosujcie na trzaskowskiego to chociaz bedziemy mieli przyjstojnego reprezentanta i moze samym wygladem cos ugra w relacjach zagranicznych pozdro
Mariusz Pudzianowski na prezydenta
Ja wam już tłumaczę dlaczego Trzaskowski>Duda
Bo Trzaskowski nie da pisowi dokończyć ich dzieła, czyli pełnego przejęcia i zrobienia z Polski kraju kaczych marzeń
No i przy okazji wstydu takiego nie będzie jak z memowym prezydentem
wstyd na pewno bedzie w koncu to p*lak
Ludzie to debile. Wiecie, że w momencie, w którym Trzaskowski by został prezydentem, PiS potrzebowałby większości kwalifikowanej 3/5 głosów, żeby przepchnąć jakąkolwiek ustawę? W tym wypadku byśmy prawdopodobnie mieli przyspieszone wybory parlamentarne i byście mieli okazję głosować na te wszystkie konfederacje, ale chuj, lepiej nie iść na 2 turę xD
No oczywko, ze nie bd wstydu jak chlop bedzie zapierdalal po calej europie i plakal, ze mu konstytucje w kraju lamio i demokracja jest zagrozona, a on biedny sam jeden nie moze se poradzic niczym Pan Prezydent Santo Subito Lech Wałęsa i halooo ratujcie nas w naszym kraju interweniujcie ;_;
czy ktos w tym kraju jeszcze wierzy ze wybory nie sa ustawiane
o c00rva duda 45% i rośnie
:zaba
45%
co jest z tym narodem
A całkiem możliwe, że by się sprzedali w zamian za zrealizowanie jakichś postulatów, lepsze to niż PiS chyba? xD
Also jak zwykle na Dude głosowało 80% ludzi z wykształceniem podstawowym, którzy nawet nie potrafią kurwa czytać więc nie widzieli programu xD
Gdyby przeczytali w życiu chociaż 2 książki a jedną z nich był ojciec chrzestny, to wiedzieliby, że przyjaciół się nie zdradza, nie rucha się ich żon i nie głosuje się na Dudę
Nie są ustawione. Siedziałem wielokrotnie w komisji wyborczej (wiem, ze to bardzo mała próba, ale jednak)i te wyniki, co do których jestem pewien, ze są liczone uczciwie, pokrywają się mniej więcej z tym co widzimy ogólnopolsko.
Wydaje ci się, ze wyniki są ustawione, ale tak działa demokracja, ludzie głosują na to, co im powiedzą w TV i ogólnie są idiotami. To jest przykra rzeczywistość, a nie żadne oszustwo. Przekręty to jakiś promil w granicach błędu statystycznego. Nawet gdyby kurwa 5% głosów potrafili przekręcić to i tak to nie zmienia obrazu naszego społeczeństwa. Załącznik 371825
https://scontent.fpoz2-1.fna.fbcdn.n...49&oe=5F1EAA95
Ale przecież był dobrym prezydentem ponoć :zaba
Jak pisałem o tym że konfederacja chętnie przyłączy się do KO to ludzie pisali że nigdy do tego nie dojdzie bo nie są karierowiczami i gardzą zasiadającymi przy okrągłym stole, także widzę że zdania są podzielone
Zastanawia mnie tylko czy serio wierzycie, że jak wygra trzask i później KO w przyspieszonych wyborach to będzie git majonez wywalą socjal, zniosą podatki, kwotę wolną i zrealizują inne postulaty konfy czy o co chodzi xD? Podpowiem tylko że nic nie zniosą podkreślając że świadczenia socjalne zawsze były dla nich kluczową sprawą tylko nie mogli ich realizować bo nie byli u władzy, tyle że oprócz tego będą realizowali wszystkie nawet najbardziej absurdalne unijne koncepcje co nie brzmi zbyt sympatycznie
This xD
Przecież wierzenie w to, to prawie tak samo jak wierzenie że Hołownia nie był podstawionym słupem do zapewnienia Trzaskowskiemu wygranej w II turze XD
No ale on ładny i dobrze mówi w kilku językach
I nawet dobrze umie zatajać awarie i stawiać placyki
Kisne za każdym razem, kiedy słyszę tą teorie. Rozumiem, że w maju, kiedy Hołownia w sondażach wchodził do drugiej tury, Kidawa miała mniej niż 5%, a KO nie miała pojęcia, czy będą mogli wymienić kandydata, to w sztabie byli spokojni i wszystko mieli zaplanowane od samego początku, że jest Szymon i Trzyma głosy dla Rafała XDDDD
Duda: Jestem przekonany, że wyborcom Bosaka jest bliżej do mnie
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dud...e-7914262.html
https://twitter.com/JkmMikke/status/...076150784?s=20
i na kumpla takiego typa wy glosujecie, ze wam nie wstyd xD