"Prawdziwy Druid mieszka w depo"
~Konfucjusz
Wersja do druku
"Prawdziwy Druid mieszka w depo"
~Konfucjusz
"wiesz
ze
gildia
ma hunta"
Sentencje z "Oczytanego orjana" są godne przytoczenia, ale nie moge na yt znaleźć
.Cytuj:
Pozdrawiam J***nych kret**ów Tampon,Alfaffa i resztę pajac*w których porobiłem na windzie przy ich domku.. Wasz teren, brak ucieczki,koniec supli wy co chwile z domku braliście suple i uzupełnialiście je sobie... a dostaliście po piź***e od jednego człowieka.... szczerze? na waszym miejscu zrobił bym jedno (delete) <--- click. aaaa jak tak się chwalicie filmikami dodajedcie je pokazcie Tibijczykom jak dostajecie wpie***l na swoim podwórku z dostępem do supli ciągłym od jednego człowieka.... Ekipa sprzątająca nie ma co robić bo pozamiatałem. Tfu Jeb**a Amatorka.
chuj ze to nie sentencja, ale fajny tekscik
a to moje
"wartosciowe itemy zawsze na slocie ze strzalami"
won stond zajente
Wiecie, że przebiegłem 3 dle, 20 dragonów?
Ja coś wam teraz powiem...
Ja teraz coś wam powiem...
Wybiegłem stąd, wygoniłem ich stamtąd mając, kurwa, 9 manasów, 4 uhy, przebiegłem 3 dle i 20 dragonów.
Tym sorciem.
I w tym momencie zakładając eringa, przekładając eringa, mam w tym momencie 240 many i 0 supli.
pls free items
"MAM NA SOBIE KURTKĘ WALI TROCHĘ POTEM ROZKŁADAM RAMIONA JESTEM SAMOLOTEM". Rap czosnka. a czosnek byl tibijczykiem. wiec senetencja tibiczyka = tibijska
Masz dostęp na secret elfy? - to dla graczy antiki
Masz wysłać 20k do depo (C̶a̶r̶l̶i̶n̶) na nick (H̶u̶n̶t̶e̶r̶) albo (T̶o̶r̶g̶o̶w̶i̶c̶a̶) się do ciebie dobierze
Puste pola wypełnić
dobra gościu płacisz payment albo już sobie nie pograsz na tym serwerze <- najlepsza sentencja
"you know
your guild
is hunted?"
po czym typ plonie zywcem w swoim domu
"co ty kurwa na ziverze sie nie biles? podchodzisz, potujesz typa i jest good"
"No czego ty kurwa nie rozumiesz? 2x"
Poprawimy pare rzeczy i ruszamy z kampania reklamowa
wal mort hura ja mu ue dokleje
Mano pls
mają mnie kurwy
aaaaaa spaliliscie kurwy
jeszcze cie kurwo podpale
Sell Bp uh 2,5k uh price fixing raise droids don't let them intimidate you
za to życie tibijskie miej do siebie pretensje
tu cytat " kurwo wiem gdzie mieszkasz " :monkas
ajuda me
espanol?
oddawaj tego life ringa
pej armor or hunted
"nic nie spadło"
zaczytany orjan - YouTube
Pozdrawiam cieplutko.
nie, nie ja nie mam siły
"Co jest do chuja"
Podczas dymów na tibiantisie Tibiarz77 zauwazyl na jednej z ulic carlin tlum widzow wiwatujacych na czesc profesorka, ktory porobil jakiegos eka na paczkomat.
- Powiedz mi prosze - powiedzial Starzec podchodzac do profesorka - czy porobiony byl gorszy od ciebie?
- Coz za glupie pytanie - odpowiedzial wozkowy. - Oczywiscie, ze gorszy. Przeciez go porobilem essa
- No to z czego, glupcze, tak bardzo sie cieszysz, jesli porobiles gorszego od siebie? - ostudzil go medrzec roku
Łoooooo
lot na puł
Nie wiem czy sentencja, ale godne uwagi
Do właściciela kazordońskiego cyrku zgłasza się tibiarz.
- Czym mogę panu służyć?
- Panie dyrektorze, mam dla pana atrakcyjny numer!
- W moim programie są tylko atrakcyjne numery, nie potrzebuję jakichś dodatkowych…
- Ale mój jest jedyny w swoim rodzaju!
Koniec końców dyrektor zgadza się, aby gość zademonstrował w jego gabinecie swój atrakcyjny numer. Tibiarz wprowadza psa, zwykłego kundla, każe mu służyć i ustawia mu na głowie papugę. Papuga otwiera dziób i wygłasza bezbłędnie monolog z drugiego aktu Hamleta. Dyrektor jest oczarowany:
- Angażuję pana, i to natychmiast!
- Panie dyrektorze - powiada nowo zaangażowany. - Ja jestem uczciwy i muszę pana uprzedzić, że ten numer polega na pewnym triku.
- Na jakim triku?
- Papuga wcale nie mówi!
- Jak to, nie mówi?
- To pies jest brzuchomówcą!
"jutro stara jedzie i jutro juz na 100% bede" XD @Boruciarz
essa łysolu
23:24 Dalayarka Talionia: niezle ich robisz
23:24 Man of Peace: kogo? xD
23:25 Dalayarka Talionia: uhow
23:25 Man of Peace: aaa
23:25 Man of Peace: xD
23:25 Man of Peace: same sie robia
23:25 Dalayarka Talionia: :D
23:25 Man of Peace: ja tylko blanki kupuje
23:25 Man of Peace: i ryby lowie
23:25 Man of Peace: xD
@tibia77 ;
jak to same>? chyba trzeba wyjasnic typiarza
"Jestescie zerem i pozostaje wam tylko placz i zaczepki. Proponuje zebrac ekipe i zapraszamy na OB bo kolejne 20 fragów mamy wolne. Mniej pisania wiecej dzialania " ~ galilee
to niezle psycha siadła jak ziomek postac sellałCytuj:
A co do paymentów to zadnych nie dostaniecie bd dostawac baty tak dlugo az zostanie was garstka i kazdy kto sie zaloguje bd kasowany bez mozliwosci paymentu. Postaci tez nie sprzedacie bo beda niewyplacalne.
Juz powinien dostać delete:p
itemki za zaufanie
"Mozesz tu wpadac, oni chuja trafiaja..
o kurwa padlem"
Goryl
haha mam 50 hp ucieklem teraz to mi moga cmoknac fleta
o kurwa maja mnie
@goblinem uciekajacy przed torgowica
jaki nick ma goblinem ?XD
ludzie w tej pierdolonej gierce nie potrafią się bawić. Mam wrażenie że oni grają tutaj za karę, jakby ktoś im kazał, dla nich liczy się tylko to żeby być najlepszym i wjebać jak najwyższy level monolog boruciarza