Wrzucajcie tu kogos kto nadaje i przy okazji wbijajcie, podbijajcie liczbe widzów i hype na tibiantisa
Twitch
55 RP - OF strim
Wersja do druku
Wrzucajcie tu kogos kto nadaje i przy okazji wbijajcie, podbijajcie liczbe widzów i hype na tibiantisa
Twitch
55 RP - OF strim
kocham tych ludzi
spina o tibijskie mintwallin na otsie co w przyszlym tyg siada essa
co dlaczego miałbym wchodzić na jakieś jebane strimki i im sztucznie podbijać widzów xD
piękna kłótnia o to kto ma racje w zajmowaniu mintwallin XD za tydzień to będą mogli tam spać bo poza ich gildią nikt na tej igiełce nie będzie grał
Expienie jest w huj nudne ale oglądanie expienia to już kosmos
ja pierdole jaka drama o tego mintwallina, co oni chca osiagnac?xD bo narazie sie kloca co bylo a co nie było
super ogladac jak ktos expi xD
jeszcze rozumiem jakis quest czy pk czy cos
nw ile iequ maja ci widzowie
nie dziwie sie ze tibia33 nie chce inwestowac w strimerow jak takie debile strimuja tibiantisa XD
roman święte słowa, jakieś patusy się zebrały na tim spiku i kłótnia o to kto miał rację zapierdolić jakiegoś nooba xD
Ten patus to profesorek xD
typ zabil za free mojego kolege i czlonka neutralnej gildi torgowej i nie chce nawet wora oddac z typa wiec mysle ze jest to dosyc powazne przewinienie essa
to go odpalaj tak jak szadoła essa
to niezly sojusz dark echo-fibula guild.
Jak gosciu nie wyleci na pizde z gildii to bedzie widac ile taki sojusz jest warty
@edit
widze, ze juz nie ma sojuszu w opisach gildii. Ktos powie od kiedy tak sie sprawy maja ?
teraz pytanko czy zordon wyleci na pizde czy moze nie wyleci. A jak nie wyleci to czy fibula guild jakies kroki podejmie w sprawie zajebania zordonka ? czy moze wyjebane na ta akcje ? ciekawi to mje
pozyjemy zobaczymy
drama :pogchamp
oho znowu spekulacje sotsunkow inside guild chlopow co chodza po dp i sprawdzaja czy w parcelu cos nie zostalo przypadkiem
>udawaj pseudointeligenta stosujac madre slowa w postaci nonkonformista
>napisz nikt cie nie lubi
to niezle samozdemaskowanie spierdoliny
jednak ulomek idealny nick XD
Screenshot by Lightshot
sojusz z dark echo się skończył jak odjebaliśmy Chronic'a który miał payment u nich i myślał że nas też spłaca
bedo bitki niedlugo, juz mam info essa a wy tam parcele sprawdzajcie dalej i listy piszcie jak dobrzepojebany
Zawsze próbowałem odgadnac fenomen oglądania jak ktoś gra w grę kurwa nigdy tego nie zrozumiem
Bez kitu, jak ktoś może lubić robić coś, czego ja nie lubie????
on nom nom nom nom 3,2,1
E shadow jak tam psycha? Mam nadzieję że nie odbija się na rodzinie i nie pchasz się w jakiś alkoholizm. Z patusami nigdy nie wiadomo, a takich tu na forum już mamy za dużo
tlumacz sobie, kolejny to samo walkuje
https://www.twitch.tv/qulobhd
Ziomo rozdaje świnie jakby ktoś chciał, giveawaye
to chyba ten typo co robił filmiki dla bubby? oj będzie kampania reklamowa, będzie