Zastanawiam się który serwer wybrać po latach.... Podpowiedzcie mi gdzie Wy byście zaczęli grać? PVP czy non-PVP ewentualnie Hardcore? Który serwer najlepszy według Was?
Wersja do druku
Zastanawiam się który serwer wybrać po latach.... Podpowiedzcie mi gdzie Wy byście zaczęli grać? PVP czy non-PVP ewentualnie Hardcore? Który serwer najlepszy według Was?
Jak chcesz znaleźć sobie jakiś team do spokojnego grania to dobrym wyborem jest Secura. Mocno aktywna, łatwo zebrać ekipe do huntów.
tibiantis.online
polecam i pozrawiam
rl tibia to ots, mam znajomych co graja co 2-3 lata w tibie i schemat jest zawsze ten sam
wbijają 150~~ lvl i exit bo ta gierka jest w chuj nudna
bijesz jakieś gigantyczne respy z bezsensownym mixem potworów, a potem już tylko bossy
Zapraszam na tibiantisa
Caly torg słynie z tibiantisa xdd, grac na ots x1 niezle xd. Coraz mniej osob, jeżeli chodzi i rl to chyba antica best
tibiantis tylko trzeba miec silna psychike i zalozone brass legi esa
Na tibiantisie też będzie miał
Pozdrawiam
jego postac bedzie istniec jedynie na screenshotach w archiwum torga essa
ale jebanie przecież tibie też mogą w każdej chwili wyłączyć i essa
:kappa
Unica-server na ktorym siwek chce sie jebac co 2 tyogdnie gdzie na dubla byly jedne zasady na 3 war gildie i pewnie za 2 mieisace bedzie dominando jak kurwa na kazdym nowym retro/hardcore/open i ty mu polecasz taki server?koles bedzie jebany na kazdym kroku a jak walnie pyskowe to 500 tc paymencik albo transfer.
@Monkey Uprising ;
Na 800 osób online powyżej 200 ile ma? ~150 +/-
A secura? Połowa serwera? :D
@roman123 ;
Jak do każdego pierwsze co robisz to wyskakujesz z "ryjem" to na każdym serwerze będziesz jebany XD
Witamy w obecnej rl tibii
A na tej securze co zrobisz jak będzie za Tobą 1k lvl biegał i wybijał wszystkie moby ? :D
Na npvp też Cię wypierdalają z respów.
Typy z npvp co pierdolą o jakiś wojnach bez końca to komedia.
Co do samego siwka to jebany nieudacznik jeśli chodzi o tą grę na real co pokazał robiąc "invade" na epoce razem z drugim zjebem krommo XD
Później słucha się takich zjebów jak sebek z damory co pierdoli głupoty a jedyne co robi w tej gierce to bije jebane książki 24/7 i tyle z jego umiejętności gry :D
Unica to za 2 miesiące upadnie, w momencie w którym powstanie nowy hardcore pvp bo obecnie oni na to czekają siedząc na unice
W tym momencie najlepszy ots na rynku to Askara. Jedyna chyba custom mapka czyli wreszcie cos nowego. Niestety jest to serv typu 3 miesiace i dentka otsa. Tibiantis to zwykla rl mapka z marginalnym custom contentem - wywalili ankh i zrobili cos nowego. Takze jezeli oczekujesz cos nowego a nie przerabiania milion razy tego samego to na pewno nie tibiantis.
Co do rl tibii - moim zdaniem gra tam jest juz pozbawiona wiekszego sensu, szybko sie nudzi ale na pewno jest to lepsza opcja niz tibiantis.
Chyba z drugiego czy trzeciego redbaga dałem jak tu konto mam xD bez kitu się koleś postarał