Zakładam temat zbiorczy bo nie ma a jest on potrzebny
sprzedam war hammery,dla fraglesów 11k,dla torgów 10k,a jak kogoś lubie na torgu to 9k
Wersja do druku
Zakładam temat zbiorczy bo nie ma a jest on potrzebny
sprzedam war hammery,dla fraglesów 11k,dla torgów 10k,a jak kogoś lubie na torgu to 9k
Kupie dragon hammera i plate legi.
kupie giefałbeki i hamememy (tanio) do kazdej tranzakcji dodaje reputacje z 3 kont
kupie trapa bo jebany cwel mi zajebal
mam dla tibijskiego paladyniarza jakies 1,2k strzalek 150gp/100
kupie plate legi
a toporkach
Kupie ryby ( moge placic w hmmach ) nick Wahadlo
Kupie ghula skurwysyna na minuty
Kupie knight seta
Kupuje Sdki i ryby po 2gp EA, mam do oddania (za ryby) spike sworda, dwarvenke, scale armor i soldier helmeta
Przetwórnia rybna po kwarantannie ponownie otwiera swoje drzwi.
Zbieram zamówienia, priorytet dla wszystkich którzy płacą 3gp/szt, w drugiej kolejności realizowane zamówienia po 2.5gp a jak zostaną ryby nie sprzedane to po 2gp(raczej na to bym nie liczył)
Lowie wszystkie ilości, już od paru sztuk nawet po kilka plecaków.
Zamówienia można realizować przez pocztę.
Dodatkowo w ofercie są również runy druidzkie jak uhy czy ihy. W przypadku jak ktoś potrzebuje runy sorca to również mam zdolność produkcyjna
@moth ; dobrze Ci profesorek powiedział, ciągłe podwyższanie cen przez rybaków doprowadzi do zaopatrywania się w pożywienie u non player charakcters i chuj nas jakieś omega 3 obchodzi
Panowie po ile bp sd opylac zeby na frajera nie wyjsc
Conan mniej 7k
sd 5.5k - 6k
KUPIE HMM 1K/BP, GFB 2K/BP, SD 4.5K/BP
sprzeda mi ktos trapa , brass legi i cos lepszego w swordzie od katany?
war hammery sprzedam,dla torgów 9k od ręki,dla fraglesów po 11-10k
Kupię rybki po 200 gp za 100, w razie głupich postów mówię, że przy cenie 6 gp za hama, cena rybki powinna wynosić 2.4 gp.
knight armor kupie albo chociaż noble armor
sprzedam uszki po 2,2k/bp
moge zaoptrywac w uszki po 2,1k na umowe zlecenie
Potrzeba 800-1000 gp. W zamian oddaje bekpak hameme lub iha + grinbag (jak zrobię)
Ma ktoś War hammera w jakiejś przyjaznej cenie ?
Powstanie gorylskie po 9
mysle ze nick dla ciebie adekwatny oczywiscie z kappa imitacja knighta Kappa
proszę tu nie postować ofert sprzedaży/kupna postaci, przedmiotów za rzeczywiste pieniądze itp.
W sumie to czemu tibiarz się tu tak rządzi i jeszcze moderatora dostał. OTS wystartował, forumek niech se żyje normalnie na swoich zasadach, a starzec wypierdalaj cenzurować na swoje forum na tibiantis.online.
Pożyczę war hammera na dwa dni. Zaplace runami i w sobotę oddaje młotek.
kupie war hammera i skull staff duże elo
DAM MOJE 2 BP GFB ZA TWOJE 2 BP UH :) PISZCIE PANOWIE BO TO SZYBKO SCHODZI ESSSSA
jeden chłopczyk chciał pożyczyc war hammera za jakieś śmieszne kilka run
drugi chłopczyk za to chciał kupić war hammera za pieniądze jak człowiek
który jest szczęśliwy spytacie?Żaden jeden puscił kierownice a drugi expi na trollach
witam
szukam miłej duszyczki która zakupi u npcka lub sprzeda swego niepotrzebnego clerical mejsa początkującemu rycerzowi z carlin - Stoise Hammermeister - mogę odesłać hajs parcelem
wyślij mi parcela z kasą do thais/ Powstanie Gorylskiie
bedę po 23.30 to ci odeśle macke
po ile wojenne młoty aktualnie?
oni najebani, mlotek od 7 do 9k aktualnie
Jak WH to tylko od gorylka, inaczej nie ma sensu.
SPRZEDAM BP SD 5.2K ALBO ZAMIENIE ZA TWOJE 2 BPKI USZKOW. "WHOYOU YEAHBUNNY" TO MOJ NICK ESA
@edit
sprzedane w 15 sekund xD
Kupię sd i m walle
Wahadlo