Dzień dobry,
w tym temacie możecie wrzucać zdjęcia ze swoich podruzy tibijskich. Lubie je ogladac wiec zapraszam do publikowania wraz ze smiesznymi opisami
Wersja do druku
Dzień dobry,
w tym temacie możecie wrzucać zdjęcia ze swoich podruzy tibijskich. Lubie je ogladac wiec zapraszam do publikowania wraz ze smiesznymi opisami
Załącznik 370776 jestem milionerem
pozwole sobie otworzyć pięknym zdjęciem od @cowboy ;
https://i.imgur.com/iBoqjOU.png
lokur w kazo
Taktyczna walka o resp
ps. loot 1k w goldzie, teraz to macie przejebane.
Załącznik 370777
Zajebany z młotka czy fieldami?
@Delusjanth ; Paldayniarz to był, więc go młotkowałem i przypalałem zapalniczką.
smiecie jebane
ale beda waleni na hotelu
Załącznik 370778
ps przezylem
zrezygnowali jak uzylem iha xDDD
walka o wild warriory intensyfikuje sie ale phaxiego nie zajebią bo to mój człowiek essa
dupa zodiaka cie ujebala ale zenada
polocone warhammery
proponuje zlurowac giant spidery
o nie, Selenia, a wydawala sie taka kochana, lobuziara kocha najbardziej jednak
oramy se tak o ayeeeeeeeeee
https://i.imgur.com/osxDTem.png
dajcie znać jak będzie więcej kont :) Trochę będę miał do sprzedania itemów xd
@Zodiakk ;
zobacz jak twoja dziewczyna zażarcie walczy o respa. chyba lubisz takie ostre laski.
szanuje z rpg feelings i wzięcie czarnego wora do czarnych runków
to teraz rozumiem czemu myślisz, że nie jesteś rudy
kurwa na chuj ten temat i tak 10% to zdjecia a reszta to komentarze i teraz trzeba bedzie sledzic wątek w dwóch tematach
dawajcie spierdalamy tam do starego tematu ten jest chujowy
To taki fetysz wujaszka dziwny. A ciebie Panie jaxi przepraszam za ubliżanie, gdyż pomyliłem Pana z tym menelem Masterem.
A kto Ci buty podpierdolił?
T. psychoanaliza: poprzednio wracałeś z ekspa i brakło capa na gpki to wyjebaleś je na ziemie.
Mam to samo, tylko że w dwarven shield zainwestowałem, bo jak miałem iść do latarni to mage którego chciałem zwerbować mówił że 2 razy sie wyjebał i ju szal not pas.
Rot cię zabił? Wtf xd
Na tej tibii def był tylko od parzystych liczb więc jak masz 20 to te buty by nic nie zmieniły
Piękne zdjęcie 11/10
Pienkne przygody największych twardzieli.
promo u krulowej to jak francuz w gumie POZDRO
Załącznik 370789
Załącznik 370790
gosciu toczyl zemna batalie o mace
Załącznik 370794
nie ma gdzie epxic :( wszedzie pełno ludzi, ale nie spodziewałem się takiego zainteresowania otsem
super zdjencia pozdrawiam was cieplutko
bardzo ciekawie sie oglada dawajcie wiecej!! :D
super fotki, super sie ogląda i wgl
moze wybierzecie sie na wspolne polowanie zabic np smoka ??
dobra ja kariera zakonczona,spadł mi trap essa,chcialem gosciowi zalurować slima ale nie przewidziałem że są już poklonowane w dziurze na staku
jak widać nie życz bliżniemu swemu co tobie niemiłe się sprawdza
Załącznik 370795
monkey uprising kocham twoje skriny
Posmiertna essa
Wróci silniejszy
monkey uprising wystarczy grac lepiej i patrzec na swoje blendy..
Załącznik 370796
w koncu xd
sprzedawany bd za świnki pacowe czy gpki??
@Shany srki byqu ale brak czasu przez tego tibiantisa syna diabła. pozatym to profesjonalne tlumaczenia profesjonalnego tlumacza a tibia nie chcial mi placic za tlumaczonko. sknera. skrudż.
wspaniale poswiecenie nie moge sie doczekac jakichs poteznych pulapek zbijajacych z nug jeszcze potezniejszych graczy