No ja sobie z tym radzicie, logowanie na inne otsy to tylko rozdrapywwanie ran :zaba
Wersja do druku
No ja sobie z tym radzicie, logowanie na inne otsy to tylko rozdrapywwanie ran :zaba
czy mowa o najlepszym otsie erpegia.net? jeżeli tak, to niedługo będzie kolejna iglica edycja na lata i wbijamy w huj pozdro
no i czuje sie bez iglicy hujowo niestety, dniami i nocami myślę o expiolce na igiełce, nawet śniło mi się jak dominuje otsa znowu pozdro
wydaje mi sie, ze moga byc takie
From Level To Level Rate
1 n/a 2x
(and +100% at 8lvl to +0% at 58lvl)
Skill
Skill Stages on Erpegia RPG
From Skill Level To Skill Level Rate
0 39 4x
40 59 3x
60 74 2.5x
75 - 2x
czyli po polsku exp x2, magic x2, skille malutki stage, loot chujowy
Dzien jak co dzien, nie gram
Dla mnie wszystko z rejtami powyżej x1 jest zbyt dynamiczne.
napisales ten temat o 17:17 czyli ktos o tobie mysli, a moze to iglica mysli o swym dziecku ?..myslales o tym?
Depresja
Przecież tekania działa więc o co chodzi
Screenshot by Lightshot
obywatelski obowiazek spelniony, mozna isc spac.
Kutax mi redbaga znow dał za nic
Jery jak mozesz patrzec w lustro
nie prawda że za nic
Tydzien bys sie tu z nami po kutasach polizal i bys zmial 3 kwadraty znów
Ale nie kurwa jebany nonkonformista bedzie dawal czerwone
Ale wybaczam Ci, nadstawiam drugi posladek
widzisz, tutaj cały clue. Miałem 3 kwadraciki, ale że nie zgodziłem się z czyimś postem (nie pamiętam teraz, bodajże wuzkowego) to dostałem tyle redbagów, że mam to w dupie xD jak napisałem w poście, za który dostałem ostrzeżenie. Tutaj jest wzajemne kółeczko adoratorów, którzy proszą się o :kappa rep000tki :) :kappa i najlepiej was olewać i nic do was nie pisać, żeby się przypadkiem nie narazić. A ja po prostu na was, forumową reputację, jak i niektórych zdanie leje. A czerwone kwadraty wystawiam - bo mogę. Wy sobie to nadrobicie siła reputacji :nosacz
It's not like it seems
Widzisz 3 kwadraty easy robisz w tydzien albo miesiac jesli nie lubisz lizac kutasow, nie jest to wielki wyczyn
A to, ze cie zredowali to musiala byc oddolna akcja kogos bo nie kojarze zebym dostal rozkaz
Ale jak juz potrafisz rozdawac plecaki to proponuje zostać na forum :feelsokayman
mój stan psychiczny jest zniszczony, daje sobie i wam dwa tygodnie czasu zanim potnę się płytą winylową z wydrapaną nazwą tibiantisa, okładkę sam zrobię i wydam pośmiertnie
kółko wzajemnej adoracji istnieje
jest to moth i master oraz ich multikonta
czyli połowa aktywnych userów
pzdr
start na 99% w ostatni piatek/sobote marca. ni chuja nie bedzie inaczej
dobry wariat xD
Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Coxick ponownie.
To jak codziennie czyli w dupie to mam nawet nie wszedłem na stronę testa pzdr
to jest spisek i mc tego którego imienia boicie się wypowiadać poprawnie
Załącznik 370184
Podobno 30 marca start
Cały miesionc jeszcze nie wyczymam
ja se zaczalem grac na test serve bojowkarzu polecam
Eh, fajnie jakby Starzec mi ustawił dla moich postaci rejty i regen x1 na tescie
xddddd
czekam cierpliwie chociaz juz troche zawiedziony bo od grudnia mialem 2x wolne po 7-10 dni i raczej sie to szybko nie powtorzy ;[
Marzec za pasem;) już niedlugo Panowie.
Trzymajcie skarby w spodniach
oj tak tak byczku, trzymam mocno
Ludziska, start już 30 lutego!